- شروع کننده موضوع
- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- Frz
- شهر
- Sari
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- دواسازی
محل صحبت و پرسیدن راجع به مسائل غیردرسی مسیر:
احیانا منظورتون هادیان فرد نیست؟ماز؟شیمی آریان فرد و کسی دیده؟ راضی بودید؟
عههههاحیانا منظورتون هادیان فرد نیست؟ماز؟
من شیمی دهم رو با ایشون خوندمعهههه
فرشاد
برای المپ شیمی دوره۹۴ میخوند اما با اینکه خیلی قوی بود دوره نرفت و همه شوک شدیم که چطور دوره نرفته
الان باید پزشکیش رو تموم کرده باشه
از لحاظ علمی فکر نکنم کسی به پای فرشاد برسه
فن بیانش هم خیلی خوب بود
دلسوز و مهربونم هست
کلاساش رو نرفتم اما بنظر ارزش دیدن دارن
هادیان فرد فوق العادهست. خصوصا اگه با تکالیفی که میده پیش بری.وای اره ادیت خورده بوده متوجه نشدم
خودشه
مرعوب این القای کلاهبردارانه نشید که فرمول انحصاری کارهایی مثل «برنامهریزی» یا هر فعالیت درسی دیگری که هر شخصی به شیوه خودش و متناسب با وضعیت خاص خودش و شرایط مختلفی که میتونه در اون قرار بگیره انجام میده دست یک موجودی به نام «مشاور» هست و باید کارها رو به شیوه اون انجام بدید و به اون جواب پس بدید. شما یک آدمیزاد مستقل و توانا هستید که از پس خوندن درس خودتون و مدیریت زندگی خودتون برمیاید. در این بین شنیدن تجربههای دیگران و روشهایی که بهشون کمک کرده یا براشون مفید نبوده هم طبیعتا لازمه.(با در نظر گرفتن این که آدمها و روشهاشون در انجام کارها با هم فرق داره) اگر مشاوری به جای تحمیل یک سری روشهای بازاری و بازی کردن نقش طلبکار و تلاش برای کنترل شما، در انتقال این تجارب و اطلاعات و مشورت دادن به شما عمل کرد اون مشاور خوبی باید باشه.بدون مشاور میشه یا نمیشه ؟
حالا این نظر من هست شایدم درست نباشهیه سوال از بچهای ریاضی که کنکور دادن
من حسابانم ضعیفه
در حدی که فک میکنم خوندنم واقن بیهودس
نظرتون چیه جای اینکه بیشتر حسابان بخونم
آمار و هندسه و گسسته رو کامل بخونم
+ فصل هایی از هندسه که پرکاربردن
مثل مثلثات و مشتق و اینا
با کلاس درست نمیشه؟یه سوال از بچهای ریاضی که کنکور دادن
من حسابانم ضعیفه
در حدی که فک میکنم خوندنم واقن بیهودس
نظرتون چیه جای اینکه بیشتر حسابان بخونم
آمار و هندسه و گسسته رو کامل بخونم
+ فصل هایی از هندسه که پرکاربردن
مثل مثلثات و مشتق و اینا
ببین امسال درس حسابان و هندسه جفتشون مثل اینکه 15 تا سوال بودنفک کنم بد توضیح دادم
نه که حذف کنم
اول تمرکز مو بزارم رو هندسه اینا
به اضافه فصلای مهم حسابان
بعدش فصلای کم اهمیت تر
حالا که حسابانت ضعیفه و این مشکل پایه ای هست پیشنهاد میشه که خودخوان بری جلوببین امسال درس حسابان و هندسه جفتشون مثل اینکه 15 تا سوال بودن
بعد اینکه تو کنکور ریاضیات ارزش هر سوال هندسه و حسابان و گسسته و آمار و احتمال با هم یکیه اما نهایی...
و خب کلی عرض میکنم باید بیای الویت بندی کنی کدوم رو سر جلسه بزنی
بسته به آمادگی خودت
ولی خب این رو باید گفت که هندسه درس ریسکی هستش
خیلی از سوالات با ایده هایی حل میشن که شاید در طول جلسه به ذهنت نرسه
من خودم الان تمرکز اصلیم قوی تر کردن حسابان هست و سپس هندسه و گسسته تو یک لول
این رو هم در نظر باید گرفت امسال دروس ما نهایی هست و درس حسابان ارزش 2 برابر داره
اگر میخوای هندسه بهتری داشته باشی باید مثلثات حسابان رو خوب کار کنی تا فصل 3 یازدهم برات اسون تر بشه
اگر میخوای آمار و احتمال خوبی داشته باشی باید قبلش ریاضیات دهم رو مطمئن بشی
و بر عکس
تنها فصل کم اهمیت که تو حسابان دیدم مباحث حفظی آمار و ریاضی دهم بود.
هندسه ۱۲تا بود فکر کنم. بهنظرم مجموعا هندسه کنکور راحته. امسال فقط ۱ سخت داده بودن. سالهای پیش رو هم دیدم بد نبود. معمولا نپیچوندن سوالها رو. حتی کنکور ۱۴۰۰ هم سوالات هندسه مثل باقی نبودن.ببین امسال درس حسابان و هندسه جفتشون مثل اینکه 15 تا سوال بودن
بعد اینکه تو کنکور ریاضیات ارزش هر سوال هندسه و حسابان و گسسته و آمار و احتمال با هم یکیه اما نهایی...
و خب کلی عرض میکنم باید بیای الویت بندی کنی کدوم رو سر جلسه بزنی
بسته به آمادگی خودت
ولی خب این رو باید گفت که هندسه درس ریسکی هستش
خیلی از سوالات با ایده هایی حل میشن که شاید در طول جلسه به ذهنت نرسه
من خودم الان تمرکز اصلیم قوی تر کردن حسابان هست و سپس هندسه و گسسته تو یک لول
این رو هم در نظر باید گرفت امسال دروس ما نهایی هست و درس حسابان ارزش 2 برابر داره
اگر میخوای هندسه بهتری داشته باشی باید مثلثات حسابان رو خوب کار کنی تا فصل 3 یازدهم برات اسون تر بشه
اگر میخوای آمار و احتمال خوبی داشته باشی باید قبلش ریاضیات دهم رو مطمئن بشی
و بر عکس
تنها فصل کم اهمیت که تو حسابان دیدم مباحث حفظی آمار و ریاضی دهم بود.
شیمی رو چرا؟ میتونی مثلا بگی فلان مباحث رو توی بازه جمعبندی و... نمیرسم رفع اشکال و مطالعه کنم، بعد حذف کنی اون موقع. برای همین هم یهسری مباحث هستند که میگن هرچی رو حذف کردی اینا رو حذف نکن. میدان یکنواخت فیزیک مثلا. ولی اینکه کلا بیخیال شیمی بشی بهنظرم جالب نیست اصلا.اصلا اصلا اصلا!! این چه فکر سمیای بود :)))
معمولا نزدیک به نصف ریاضی کنکور حسابانشه!! روی هندسه پایه هم خیلی نمیشه حساب کرد چون سوالات خلاقیتیش زیاده و اگه روتین سوال ندن معلوم نیست سر جلسه راه حل به ذهنت برسه یانه. (سوالات هندسه قلمچی رو نبین که معمولا آسونن. لزوما همیشه در این سطح نیست!) میمونه یه گسسته و آمار و احتمال با یه هندسه12. حالا فرض کن یهو بیان گسسته رو سخت بدن. برات فقط یه هندسه12 میمونه که به تنهایی بخش خیلی کوچیکی از ریاضیات کنکوره و باهاش کار خاصی نمیتونی بکنی. اصلا از نظر روانی کلی داغون میشی سر جلسه!! درصد بالایی هم قطعا نمیگیری.
اهمیت حسابان رو ابدا دست کم نگیر. ضعیفی؟ کلاس برو. نمیتونی؟ خودت بیشتر وقت بذار حلش کن. از دبیر مدرستون تاجایی که میشه کمک بگیر.
ببین حالا شاید الان نفهمی. من یادمه در طول سال اگه یه فصلی رو ایراد داشتم و دبیرمون میگفت از این فصل یکی دو تا سوال میاد تو کنکور، با خودم میگفتم خب حالا مهم نیست آدم یکی دو سوال رو نمیزنه.اما کنکور دی رو که دادم تازه ارزش هر یکی دو سوال رو درک کردم. همین یکی دو سوال ها از فصول مختلفه که درصدتو زمین تا آسمون تغییر میده. من حتی با حذف یه فصل هم مخالفم چه برسه به حذف کل حسابان یا هر درس دیگهای!
و اینکه درس کم اهمیتی هم نیست که بگی حالا میخونمش ولی خیلی روش سرمایه گذاری نمیکنم. مثلا شیمی رو شاید بشه همچین حرفی راجبش زد، اما حسابان مهمه و باید جدیش بگیری.
معلومه که میشه ولی خیلی خیلی در هر فرد با توجه به شرایط و موقعیتش متفاوته، کار مشاور فقط برنامه ریزی نیست، این کار رو هر کسی میتونه انجام بده، به نظر من مهم ترین فایده مشاور کم شدن استرس و آرامش داشتن در سال کنکوره ، اینکه مطمئن باشی روشت درسته خیالتو راحت میکنهبدون مشاور میشه یا نمیشه ؟
من فقط آزمون میدادم و پشتیبان هم که خب زوریه. کتاب رو اگر میخواستم میگرفتم. باز متفاوته برای هر شخص که آیا نیاز داره به فلان چیز یا نه. منتها فکر نمیکنم کتاب اجباری باشه.من یه مدته درگیرم با این که آزمون چی بدم... قلمچی و به خاطر هزینش و اینکه گفت باید حتما کتاب و پشتیبان داشته باشی(کسایی که شرکت میکنینم اینجوریه؟) نمیدونم چه کنم آخه احتمالا کتاباش و همچنین پشتیبان به دردم نمیخوره
پس کلا اینکه لطفا راهنمایی کنین آزمون آزمایشی چی شرکت کنیم؟ از لحاظ سطح سوالا کدوم آزمون بهتره؟
و اینکه قلمچی جز جامعه آماری بالاش چه مزیتی داره نسبت به بقیه؟ رشته ریاضی ام
امیدوارم جای درستی پرسیده باشم