سلام
بچه ها به عنوان کسی که اصفهان و تهران زندگی کرده و دانشگاه اصفهان رفت و آمد داشته نظرم رو میگم.
اصفهان شهر با امکاناتیه. جای گشت و گزار داره. سینما و کنسرت و کتاب فروشی و کافه. یه چهارباغ و میدون شاه(نقش جهان) داره که باحاله.
سطح علمی دانشگاه ها خوبه تقریبا
فقط در مورد دانشگاه صنعتی خیلی سختگیری های بیش از حد دارن استایدش
دانشگاه صنعتی خارج شهره ولی خیلی دور نیست و اکثرا اتوبوس هست به داخل شهر.
دانشگاه اصفهان بالای شهره و خیلی دانشگاه سر سبز و قشنگیه
هزینه زندگی به نسبت تهران و شمال پایین تره و قیمتا معقوله در کل
مردم بومی اصفهان مذهبین ولی خیلی آزار دهنده نیست
البته یکم طرفدار حکومت هستن مثلا تو انتخابات امسال ۱۴۰۳ بیشتر طرفدار جلیلی بودن دیگه خودتون تا ته خطو برید و خب این بین اساتید دانشگاه ها هم هست طبیعتاً
تو مترو حجاببان هست که خیلیم اعصاب خورد کنه که فک کنم تو بقیه شهرا هم هست
اخلاق مردم خوبه ولی یکم خشکن. یه مقداری با تهرانیا خوب نیستن که البته متقابله این حسD: فکر میکنن خودشونو میگیرن
لهجه اصفهانی خیلی رایج نیست اذیت نمیشین فقط تعداد کمی کلمات متفاوت دارن که اولش یکم عجیبه براتون ولی عادی میشه
این موردو نمیدونم چجوری توضیح بدم ولی اصفهان خیلی شهر لایو و زنده ای نیست. مثلا اگه شیراز رفته باشید همه مردم شبا بیرونن و خیلی فضای شاد و باحالیه. اصفهان اونجوری نیست طوری که من رفته بودم شیراز ذوق مرگ شدم:)
اگه از تهران بیاین یه مورد داره که واقعا باحاله اینکه با وجود امکانات خوب ترافیک نداره زیاد و تقریبا از این سر شهر تا اون سرش با ماشین نیم ساعته
آها موردی که جا انداختم آب و هواست. اصفهان جدیدا تابستونای خیلی گرمی داره اگه شهر خنک زندگی میکنید تابستون به فنا میرید
و زمستوناشم سرد هست ولی برف و اینا زیاد خبری نیست
نکته آخرم اینکه بچه های ریاضی اینکه میگن صنعتی اصفهان سطح علمیش از خواجه نصیر یا علم و صنعت بالاتره تقریبا درسته ولی من خودم باشم تهران رو انتخاب میکنم به خصوص علم و صنعت
بچه های تجربی اگه دانشگاه های تهران و شیراز نیاوردین گزینه بعدیتون میتونه اصفهان باشه
اگه اصفهان اومدین خوشحال میشم در خدمت باشم
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@14.0.2/assets/72x72/1f601.png)
موفق باشین همگی