بله همینطوره ولی متاسفانه میخواهند از سمپادی ها دوباره امتحان ورودی بگیرند
انصافا بحث تکراری ایه دیگه
قبلا هم بوده همچین تاپیکی دیه
بعدشم منطقی باشیم
نشونه درست بودن فیلتر ورودی دانش آموزای اون سالَن
من خودم یادمه یکی از همکلاسی های تعطیلم از هر لحاظ درسی و غیر درسی که کرفسو با گوجه فرنگی یکی میدونه انتقالی گرفته حلی ۵ ( حتی این شوخی پیش اومد که که بگیم فلانی چند سال دیگه برق شریف هم در میاد لابد
)
انصافا حق خیلیا نیست تو سمپاد بودن، چون قدر امکاناتو نمیدونن و دارن رسما جای یکی رو پر میکنن خب معدل فیلتر دوباره خوبیه انصافا ( مثلا ۱۸.۵ به بالا ۱۸ به بالا ) و حتی شاید آزمون دوباره ( اگرچه همین اخر سال اگه بیام بیینم ازمون برگذار شده و من این پیامو نوشتم به خودم فحش بدم ولی خب حقه دیگه )
ولی خب بنظرتون خیلی فشاری نمیشه آدم وقتی یه سال اخر دوره اول که
اینقدر هم همه دبیرا و همه ادما میگن خیلی مهمه لنگ این باشی که این هست اخر سر یا نه ؟ منظورم دقیقا اینه که خب به هر صورت کسی که هفتم در نیومده به هر دلیلی ، میدونه واسه دهم میتونه امتحان بده
ولی دیفالت در این شرایط واسه کسی که هفتم در اومده این بوده که بشینه خودشو واسه جانمایی اماده کنه یا کلا سرش با یموضوعی مثل پروژه ای، المپیادی چیزی مشغول بوده که خب تو تیزهوشان نسبت به مدارس دیگه دانش آموزا رو بیشتر درگیر میکنن حالا یهو میان میگن بیا ازمون بده ( هنوز معاون پایه ما و خیلی حلی های دیگه اینطوری گفتن که نیست همچین آزمونی به احتمال بالا )
چون خب اولین سالیه که میخواد اجرا بشه دوباره و قضیه های اینطوری مثل همین اعتراضا بعد دقیقا از حالت فاجعش که سال اخره احتمالا چند ماه مونده هم ما متوجه میشیم همچین ازمونی واقعا باید بریم بدیم
( فارغ از اینکه میگین یه تیزهوشانی براش اب خوردنه ازمون دوباره )
این در این یه مورد ناعدالتیه دیگه
اینطوری امکانش هست کسایی که اوضاعشون واقعا خوبه به نسبت اون نخاله ها هم با این آزمون کلا بپُکَن ( از خودم تعریف نمیکنم ولی روراست باشم جزو اون تعطیل هاش نیستم )
صرفا از این همه چرت و پرت اینکه مراما
حداقل برای نهما خیلی حرکت یزیدیه
که تو این بازه چند ماهه که هنوز مطمئن هم نیستیم
ازمون برگزار بشه یهو بگن بشین درسای هشتمتو بخون باید امتحان بدی