تجمع اعتراض به رای دیوان روز شنبه 29 مهر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Guymer

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد 3
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1406
حالا چرا هاشمی نژاد 4؟ با اون بدبختا که کم کار میشه
دقیقا...
با ما برای همین تعیین مرکز خیلی خیلی کم کار میشه (تازه جالبه مدیر مدرسه هم میگه که کلاس خصوصی نگیرین)؛ بعد بیان برای هوش کلاس بذارن؟
با اینکه برا من اصلا مهم نیست:D
ولی خب در کل تصمیم خوبیه به منافع خودتون اهمیت ندین منافع ملی که مهم تره😂
والا اگه اینطوریه منافع ملی چندین ساله که توسط تعیین مرکز داره از بین میره
منافع ملی در این چیزا نیست... حتی اگر هم تهدید بشه توسط چنین عواملی باز هم چیزای بزرگ تری هست که باید سراغ اونا رفت
مثلا مافیای کنکور و حتی همین تیزهوشان

نصر پیروز

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی ۹
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1408
یک سوال
بخدا اینقدر مهم نیست تراز چند تا حلی رو آوردی
( چون از اول اینکه اومدی سمپادیا میبینم هی داری گیر میدی چرا حلی 1 نرفتم ،
خیالت راحت باشه اگه واقعا قوی هستی قطعا میتونی جانمایی بدی و بری حلی 1 )
ما داشتیم طرف واقعا تعطیل بوده سال هفتم و هشتم و اوضاعش واقعا خراب بوده
ولی حلی 1 ترازش خورده و انتقالی گرفته
و طرف خیلی هم درسش خوب بوده ولی فقط حلی 1 نتونسته بود بره
کلا از وقتی آزمون ورودی هفتم رو کردن آزمون هوش و استعداد تحلیلی
این قضیه کلا به نمره تو سالای اول تا ششم هیچ ربطی پیدا نمیکنه ( خودم یکی از دوستام خیلی خرخون بود
و تقریبا همیشه 20 میشد و اونم حلی 9 قبول شد - اینم در نظر بگیر 20 و 19 و تو دوره ابتدایی همچین تفاوتی با هم ندارن )
هر چقدر هم بهانه عدالت باشه ( قبول دارم بی عدالتی شده به خیلیا )
ولی خیالت تخت باشه تنها دلیلی که میتونه باعث بشه یهو اینقدر انقلابی بین اون همه بی عدالتی
بیان اینجا رو تصمیم بگیرن اوکی کنن ، پولیه که این موسسه های بووق ازش در میارن
آدم هم با خودش صادقه دیگه
بنظرم کسی که هیچ کلاسی نرفته باشه واسه آزمون ورودی و هیچ پارتی ای نداشته باشه
و واقعا از روی تلاش خودش به مرکز همسطح خودش رفته باشه حق داره حداقل نظر بده و فحش نخوره
( حتی خودت )
منظورم به چند نفر از کاربرای سایته که میان میگن هر کی اعتراض میکنه به این قضیه
حتما با پارتی اومده و سوسوله و دوپینگیه و ...
عجب مخی هستی؟ اگه تراز یک رو آورده بودم که انقدر به انتقالی گیر نمی دادم.اینم که میگم ۷ تا حلی فکر نکنید فقط تراز حلی۹ آوردم.فقط الان یک بحثی ما باید بریم دوباره برای تیزهوشان پول موسسه بدیم؟ اگه اینجوری که داره مثل کنکور مافیای تیزهوشان درست می کنن.

نصر پیروز

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی ۹
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1408
و من یک سوال مهم دارم که هنوز جوابش رو نمیدونم
اینکه من با اینکه تراز حلی ۱ رو نیاوردم میتونه از قشمتهای دیگه مثل پژوهش،پایش ، کارسوق و....
به حلی ۱ انتقالی بگیرم؟

مرغابی

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۶
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
تلگرام
یک سوال

عجب مخی هستی؟ اگه تراز یک رو آورده بودم که انقدر به انتقالی گیر نمی دادم.
اولا ادب ;))
دوما منظورم اینه که اینقدر درگیر نکن خودتو با این فکر که من یذره ترازم بالا تر بود میرفتم فلان حلی و الان نرفتم ، کلی راه داری برای رفتن به اونجا و نرفتی هم به اصطلاح هیچی از ارزش هات کم نمیشه خیلی ها بودن نرفتن حلی ۱ ولی خیلی موفق تر هم شدن ، بسته به خود آدمه همچی
اینم که میگم ۷ تا حلی فکر نکنید فقط تراز حلی۹ آوردم.فقط الان یک بحثی ما باید بریم دوباره برای تیزهوشان پول موسسه بدیم؟ اگه اینجوری که داره مثل کنکور مافیای تیزهوشان درست می کنن.
دقیقا حرف منم اینه
امروزم یه خبر اومد که خب خوشبختانه یا بدبختانه برای من حداقل خوشحال کننده بود :
https://www.khabaronline.ir/news/18...ارد-حقوق-مکتسبه-دانش-آموزان-سمپاد-را-زایل-کند

مرغابی

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۶
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
تلگرام
و من یک سوال مهم دارم که هنوز جوابش رو نمیدونم
اینکه من با اینکه تراز حلی ۱ رو نیاوردم میتونه از قشمتهای دیگه مثل پژوهش،پایش ، کارسوق و....
به حلی ۱ انتقالی بگیرم؟
پایش و کارسوق تاثیر ندارن
تو my.medu.ir بخش انتقالیش بری میبینی نوشته اون فیلد هایی که موثرن رو
بعدشم فیلدا تاثیر تراز ندارن
فقط در این حدن که اگه ترازت میخوره به مدرسه ای بذاری اونجا تا اون مدرسه راحت تر قبولت کنه. یعنی مثلا نمیتونی بگی فلان کارو کردم واسه رزومم بعد برم فلان حلی که ترازم نخورده
میماند یه راه
اونم جانمایی
مثلا چندین نفر از حلی ۶ ( حلی ۶ چندین ساله بیشترین جانمایی و انتقالی به حلی ۱ داره ) بودن که تراز نیاوردن آزمون ورودی و دوره دوم بجای اینکه برن حلی ۴ ( متناظر ) جانمایی دادن و رفتن حلی ۱ ( توشون طلای کامپیوتر هم بوده )

نصر پیروز

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی ۹
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1408
پایش و کارسوق تاثیر ندارن
تو my.medu.ir بخش انتقالیش بری میبینی نوشته اون فیلد هایی که موثرن رو
بعدشم فیلدا تاثیر تراز ندارن
فقط در این حدن که اگه ترازت میخوره به مدرسه ای بذاری اونجا تا اون مدرسه راحت تر قبولت کنه. یعنی مثلا نمیتونی بگی فلان کارو کردم واسه رزومم بعد برم فلان حلی که ترازم نخورده
میماند یه راه
اونم جانمایی
مثلا چندین نفر از حلی ۶ ( حلی ۶ چندین ساله بیشترین جانمایی و انتقالی به حلی ۱ داره ) بودن که تراز نیاوردن آزمون ورودی و دوره دوم بجای اینکه برن حلی ۴ ( متناظر ) جانمایی دادن و رفتن حلی ۱ ( توشون طلای کامپیوتر هم بوده )
از راهنماییت ممنون.
فقط یعنی هیچ راهی نداره که من بتونم به ۱ انتقالی بگیرم.

DarkLightI

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علّامه‌حلّی۳
شهر
طهران
سال فارغ التحصیلی
1406
خود من از ابتدای شنیده شدن زمزمه های مربوط به این آزمون، تصویب شدن یا نشدنش برام اهمّیت زیادی نداشت، و برای همین خودم رو درگیر ماجرا نکردم، با این حال امروز که نزدیک به ۸۰% پایه سر همین قضیه رفتن اعتراض و از یه کلاس ۲۵ نفره، تنها ۷ نفر حاضر بودن، لازم دونستم بیام و نظر بدم.
ببینید، تحصیل توی سمپاد برای یک سری یک ارزش و هدف (یا راه رسیدن به هدف)ه و این دسته، انگیزه و حتّی فرصت لازم رو برای جدّی گرفتن ماجرا و شروع هر اقدامی که می‌خوان به قصد باقی ماندن توی سمپاد انجام بدن رو دارن، و اگه اعتراضی از سوی این عدّه هست، بنظرم تنها از روی راحت‌طلبی و عادت به آسون بودن اموره، چرا که چی بی و چه با آزمون کس که ارزش و دغدغش موندن توی سمپاده، باید توانایی آستین‌بالا زدن و تلاش برای هدفش رو داشته باشه.
یه دسته‌ی دیگه هم هستن که تحصیل توی سمپاد نه هدفشونه نه راه رسیدن به هدفشون، که خودمم جزوشونم، و خب ناگفته پیداست که نباید مقاومتی از سوی این دسته صورت بگیره.
لازمه این رو اضافه کنم که من دارای معدّل ۱۶ با دو درس مشروط، در صورت اجرایی شدن آزمون به قطع یقین اوّلین نفریم که از سمپاد پرت میشم بیرون، و مشکلی هم در این قضیه نمی‌بینم، اهداف من در بسیاری از مراکز تحصیلی و غیر تحصیلی دیگه هم قابل دسترسی هستن.
در نهایت هم، در صورت تصویب آزمون هم بنظرم فرصت زیادی برای آمادگی هست، شما در روز دو ساعت هم براش وقت بزارید، ظرف یه فصل می‌تونید کل مباحث تحصیلی رو جمع‌بندی کنید و چندهزار تایی هم تست بزنید، دیگه از چی می‌ترسید؟ اونایی که می‌گید "نه، باید از هفتم به ما می‌گفتن که از همون موقع براش آماده شیم" با چه منطقی این حرف رو می‌زنید؟ چه چیزی رو توی مباحث آزمون تا این حد سطح بالا می‌بینید که بخواید بخشی از سه سال عمرتون رو صرفش کنید؟ جدّاً نمی‌فهمم.
در مورد خود آزمون و جزئیاتش هم، من تنها نکته‌ی بدی که توش می‌بینم شرط معدّل برای آزمونه که گفتن باید بالای ۱۸ باشه، و خب این معیار به شدّت بدیه، چراکه مخاطب رو همه‌چیزدان در نظر گرفته و اونایی که در یک مبحث استعداد خاصّی دارن، بخاطر نمره‌ی نه‌چندان‌عالی درس های دیگشون، فرصت ورود به سمپاد و پرورش همون استعداد خاص رو پیدا نمی‌کنن. به غیر ازین، با تمام اجزای دیگش موافقم.

• لایک
امتیازات: R.Z

passion*

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
..‌.
سال فارغ التحصیلی
1406
امروز تو مدرسه به ما گفتن تصویب شده و قراره ازمون بگیرن امسال
درسته یا چی؟؟؟

مرغابی

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۶
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
تلگرام
امروز تو مدرسه به ما گفتن تصویب شده و قراره ازمون بگیرن امسال
درسته یا چی؟؟؟
واسه ما که دقیقا برعکس گفتن
هم مدیر هم دبیرا هم معاون پایه گفتن نیست احتمال بالا

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
زیست
بابا درستون رو بخونین
چیزایی ک متوسطه اول میخونین پایه ی متوسطه دوم و باطبع کنکوره....
بحث کردن سرش هیچ نتیجه ای نمیده...

Taha Daneshmand

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
گرفتن حق شرکت در مدارس سمپاد از سایر دانش آموزان یک ناعدالتی بزرگه
کسی که سال ششم صرفا بخاطر سه چهار تست از شرکت در این مدارس بازمونده و یا روز امتحان به هر دلیلی حالش بد شده ... و استعداد بودن در این مدارس رو داره باید یک شانس قوی داشته باشه

این حرف رو به عنوان کسی میزنم که به چشم های خودم دیدم چندین و چند نفر که سال ششم قبول شده بودن و خیالشون راحت شده بود از بابت بودن در این مدارس عملا نه لیاقت تحصیل در این مدرسه رو داشتن و نه استعدادش رو
در مقابلش کسانی هم بودن که سطح علمی بسیار بالایی داشتن اما بخاطر ظرفیت فوق العاده اندک در دور دوم که معمولا بخشیش هم با سهمیه پر میشه از حضور در این مدارس باز موندن

حالا اگر فکر میکنید که استعداد و لیاقت تحصیلی حضور در این مدارس رو دارید که بسم الله این گوی و این میدان با بقیه رقابت کنید
اگر هم نه،خودتون میدونید که صندلی ای رو اشغال کردید که میتونسته برای یک نفر دیگه باشه....
خب شما که میگی نا عدالتیه بزرگه و اینا

من درمورد سهمیه ورود به سمپاد چیزی نشنیدم! همچین چیزی هم باشه آزمون نهم به دهم هرساله برای تمامی متقاضیان و مدعیان ورود به این مجموعه مدارس وجود داشته! هرسال دانش آموزان پایه نهم میتونن امتحان بدن و دوره دوم رو از مدارس عادی منتقل شن به مدارس سمپاد

نا عدالتی اینه دانش آموزی که ۳ سال سطح علمیش درحد کنکور رسیده رو بلند کنن از صندلیش بزارن توی یه مدرسه دولتی!!! میگی روز امتحان حال اون شخص خراب بوده از کجا معلوم روز امتحان حال ما خراب نباشه

شما هم اگر خیلی پیگیر اینی که این اتفاق نا عدالتیه از سمپاد انصراف بده از اول برای دوره دومت امتحان بده

Taha Daneshmand

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
ظرفیت دو نفر ایا زیاده از دید شما؟ نسبت به اون تعدادی که ششم قبول شدن خیلی کمه و عملا استعداد ها خوب نمیتونن غربال بشن....به والله که معدل عملا شوخیه و کسایی رو میشناسم که با معدل زیر هجده اومدن دبیرستان اونم با پارتی بازی و این چیزا....اگه آزمون ششم به هفتم مثل زمان ما با کلی سوالات عجیب درسی طرح میشد خیلی بهتر بود برای غربال بچه های واقعا باهوش ....از همون ابتدا هم سمپاد با آزمون غربال می‌کرده و اگه این برای سمپادیا هم اجباری شه خیلی بهتره...چون عملا کسایی که با سهمیه (چند قلویی مثلا!!!!)و شانس اومدن جدا میشن و راندمان کلاس هم بیشتر میشه
خودتون دارید میگید پارتی بازی! پارتی بازی همین الان هم میتونه اتفاق بیفته

درون خود مدارس سمپاد بارها این غربالگری ها داره اتفاق میفته الان من خودم حلی ۱ام حداقل ۱۰ نفر رو تو ذهنمه که از وقتی من اومدم تو مدرسه از مدرسه رفتن به علت نمرات پایین وضع تحصیلی بد و وضع انظباطی بد!! اینکه غربالگری درون خود سمپاد قوی تر باشه خیلی مفید تره تا این امتحان!

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
زیست
خب شما که میگی نا عدالتیه بزرگه و اینا

من درمورد سهمیه ورود به سمپاد چیزی نشنیدم! همچین چیزی هم باشه آزمون نهم به دهم هرساله برای تمامی متقاضیان و مدعیان ورود به این مجموعه مدارس وجود داشته! هرسال دانش آموزان پایه نهم میتونن امتحان بدن و دوره دوم رو از مدارس عادی منتقل شن به مدارس سمپاد

نا عدالتی اینه دانش آموزی که ۳ سال سطح علمیش درحد کنکور رسیده رو بلند کنن از صندلیش بزارن توی یه مدرسه دولتی!!! میگی روز امتحان حال اون شخص خراب بوده از کجا معلوم روز امتحان حال ما خراب نباشه

شما هم اگر خیلی پیگیر اینی که این اتفاق نا عدالتیه از سمپاد انصراف بده از اول برای دوره دومت امتحان بده
خب کسی ک ب سطح کنکور رسیده نباید نگران ی ازمون کوچولو از مطالب متوسطه اول باشه....
قطعا وقتی چنین کسی بره بشینه مدرسه دولتی.. یعنی کسی بهتر از اون بوده و قبول شده...
شماها با این ای کیو و منطق چجوری خودتون رو تیزهوشانی میدونین؟

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
زیست
وای اینجا خیلی بامزس...
میخونی مطالبو..میبینی بزرگ ترا اومدن ی سری چیز منطقی ردیف کردن..
بعد فسقلی ها میگن نهههه ناعدالتیه.. ما نابغه ایم بچه های مدارس عادی هیچی حالیشون نیست..
اخ خدا چقدر خندیدم

amirTT

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1406
اصلا امروز رئیس سمپاد گفت آزمون دوباره وقت تلف کردنه برید دیگه بکشید بیرون از خاله زنک بازی

نام مرکز سمپاد
پادگان فرزانگان شعبه نمنمنه
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1406
مدال المپیاد
طلای المپیاد خواب
وای اینجا خیلی بامزس...
میخونی مطالبو..میبینی بزرگ ترا اومدن ی سری چیز منطقی ردیف کردن..
بعد فسقلی ها میگن نهههه ناعدالتیه.. ما نابغه ایم بچه های مدارس عادی هیچی حالیشون نیست..
اخ خدا چقدر خندیدم
وای داداش فشارش اینجا نیست اینجاست که تکلیف جدی مشخص نیست فشارش اینجاست که همه یه چیزی میگن مثلا سمپاد میاد میگه سوالاتونو اسون تر میکنیم بعد رییسش میاد میگه عه دستم خورد ببخشید سوالای امسالو چالشی میکنیم سوال احضار میکنیم براتون مشکل من دوباره امتحان دادن نیست عین بچه ادم بیان یه بخشنامه بدن تکلیفمون معلوم شه

مرغابی

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۶
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
تلگرام
اصلا امروز رئیس سمپاد گفت آزمون دوباره وقت تلف کردنه برید دیگه بکشید بیرون از خاله زنک بازی
دقیقا نکته اینه که از یه ور مدرسه میگه فعلا درسای خودتونو بخونین به احتمال ۸۰ درصد قرار نیست ازمون بدید
اونور قانون تصویب شده رفته بعد اینور سمپاد هنوز چند ماه مونده یه بخشنامه نداده و میگه
خیلی هم آزمون ورودیمون مطمئن بوده و ال و بل و آزمون برگزار نمیکنیم
اخ خدا چقدر خندیدم
بخدا کسی همچین حرفی نزده بحث سر اینه که اگه طبق چیزایی که بهمون میگن آزمونی در کار نباشه ( چون سمپاد هیچ بخشنامه ای نداده واقعا ) مرور کردن درسای سال هشتم و نهم واقعا و خوندن و تمرین هر چرت و پرتی که واسه ورودی تمرین کردیم ( و هیچ وقت هم در زندگی به دردمون نخورده و نخواهد خورد :)) ) وقت تلف کردنه انصافا
کلا تکلیفمون مشخص نیست

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
زیست
وای داداش فشارش اینجا نیست اینجاست که تکلیف جدی مشخص نیست فشارش اینجاست که همه یه چیزی میگن مثلا سمپاد میاد میگه سوالاتونو اسون تر میکنیم بعد رییسش میاد میگه عه دستم خورد ببخشید سوالای امسالو چالشی میکنیم سوال احضار میکنیم براتون مشکل من دوباره امتحان دادن نیست عین بچه ادم بیان یه بخشنامه بدن تکلیفمون معلوم شه
حاجی تو درس خوندن تو تغییری ایجاد میشه؟
سخت یا اسون.. این شرایط رو بد ترش رو بچه های خارج از سمپاد دارن...
همیشه توی هر شرایط تخمی ای اینو یادتون باشه واسه همه تخمیه...
ب این همه چی روی هوا بودن مملکت عادت کنین...

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
زیست
دقیقا نکته اینه که از یه ور مدرسه میگه فعلا درسای خودتونو بخونین به احتمال ۸۰ درصد قرار نیست ازمون بدید
اونور قانون تصویب شده رفته بعد اینور سمپاد هنوز چند ماه مونده یه بخشنامه نداده و میگه
خیلی هم آزمون ورودیمون مطمئن بوده و ال و بل و آزمون برگزار نمیکنیم

بخدا کسی همچین حرفی نزده بحث سر اینه که اگه طبق چیزایی که بهمون میگن آزمونی در کار نباشه ( چون سمپاد هیچ بخشنامه ای نداده واقعا ) مرور کردن درسای سال هشتم و نهم واقعا و خوندن و تمرین هر چرت و پرتی که واسه ورودی تمرین کردیم ( و هیچ وقت هم در زندگی به دردمون نخورده و نخواهد خورد :)) ) وقت تلف کردنه انصافا
کلا تکلیفمون مشخص نیست
اشتباهتون همین جاست..
من هی دارم میگم.. میای متوسطه دو میبینی همون درسایی ک توی ریاضی هفتم داشتی ریاضی دهمه.. زیست هر پایه منتاظر با درس متوسطه دو...
قبول دارم تکمیلی کصشره قسمت عظیمیش... ولی درس خوندن براتون ضرری نداره...
فعلا چون لنگ در هوایید.. میتونید نهم رو قوی کنید فعلا...
تا باز بیشتر مشخص شه.. در هر صورت عمومیایی مثل مطالعات ک حفظیه رو اخر کار میخونید.. تخصصی ها هم ک بی بهره نیست خوندنش

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
زیست
با این پروفم هر کی جدید باشه میگه این چ کصخلیه... بعد واسه ما فاز ادم بزرگارم برداشته=))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا