تجمع اعتراض به رای دیوان روز شنبه 29 مهر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
زیست
درکل من فازم این نیست که غر بزنم و اینا فقط میگم بحث اینکه دیوان مثلا عدالت داره این بحثو وقتی راه میندازه که واقعا دلیلی واسه عدالت بودنش نمیشه زیاد پیدا کرد دربرابر دلیلایی که واسه بی عدالتی بودنش داریم! خودم با این بحث مشکلی ندارم
میشه ی چیزی ک تو ایران درسته ارو نام ببری؟ 😐

Taha Daneshmand

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406

Retr026

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
کامپیوتری بودم
تلگرام
به نظر من این آزمونه یه وجه مثبت داره یه وجه منفی
وجه مثبتش اینه که خب یه درصد کمی که ضعیفن واقعا میرن و تو دبیرستان داغون نمیشن که البته اونا تعداد خیلی کمی هستن مثلا توی مدرسه ی ۵۰۰ نفره ی ما الان شاید ۱۰ نفر باشن که آزمون بود نمیتونستن بیان

وجه منفیش که خیلیم به نظر من بدتره اینه که واقعا میشه گفت این کار باعث مرگ المپیاد میشه تو ایران
چون اکثر کسایی که مدال میشن از نهم یا هشتم شروع کردن یا حداقل تو فکرش بودن ولی اینجوری باید به فکر آزمون باشن
تا دلت بخواد من المپیادی میشناسم که از دهم شروع کردن و طلا شدن (مدال که خیلی زیادن دیگه)
این نهایی شدنه بیشتر از این آزمون به المپیاد ضربه میزنه ولی خب بازم میخونن برا المپیاد ولی خب ممکنه کمتر بشن

Taha Daneshmand

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
واقعا تعجب میکنم انقد برا آزمونه نگرانید
مرکز 1 برای ریاضی کلا 15 نفر میگرفت تو مشهد و منم جزشون بودم با اینکه اصلا فکر نمیکردم
بعد هم شق القمر که قرار نیس بکنید که انقد نگرانین
نگران نیستیم میگیم انصاف نیست وجود داشته باشه
چندین بار گفتیم اینو

Retr026

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
کامپیوتری بودم
تلگرام
نگران نیستیم میگیم انصاف نیست وجود داشته باشه
چندین بار گفتیم اینو
تنها کسایی که از نطرشون براشون این حرکت غیر منصفانه اس اینایی ان که نخوندن و تنبل ترن و هم خدا رو میخوان و هم خرما
تو که منطقا جزوشون نیستی پس نگرانی چی هستی
وقت و روحت هم سر این حاشیه ها تلف نکن واقعا

Taha Daneshmand

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
تنها کسایی که از نطرشون براشون این حرکت غیر منصفانه اس اینایی ان که نخوندن و تنبل ترن و هم خدا رو میخوان و هم خرما
تو که منطقا جزوشون نیستی پس نگرانی چی هستی
وقت و روحت هم سر این حاشیه ها تلف نکن واقعا
از نظر منطقی هم نگاه کنی خیلی چیزاش جور درنمیاد اما اوکیه درگیرش نیستم امروزم بیکار بودم اینجا یه پیام دادم یهو همه گرفتید روم

Retr026

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
کامپیوتری بودم
تلگرام
از نظر منطقی هم نگاه کنی خیلی چیزاش جور درنمیاد اما اوکیه درگیرش نیستم امروزم بیکار بودم اینجا یه پیام دادم یهو همه گرفتید روم
هیچ چیز کشور از اول جور در نیومده بوده که بخواد الان از درست بودن خارج بشه . خراب بوده فقط شکل خرابیش فرق میکنه

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
زیست
ن داداش
باور کن اینجا هیچکی نمیگیره رو هیچکی.. فاصله ها زیاده متاسفانه😂
منم بعد از مدت ها خونه بودم اومدم اینجا..
صرفا اینجا گفتیم این چیزا رو ک دست از غر زدن بردارین.. این داستان سال پیش هم بود...
ما بیشتر از بر علیهتون بودن کنارتونیم.. نمیخوایم چیزی رو از دست بدین.. یک سال هم یک ساله.. ی چیزی میدونیم ک میگیم.. میگیم فایده نداره ناله و اینا.. باید بتونی خودتو وفق بدی...
من همونقدر ک نگران خواهر کوچیکه خودمم نگران شماهام هستم.. میخوایم ی سوگیری ای ب مغزتون بدیم.. ادم وقتی یهو ی چیزی میاد جلوی پایش گیج میشه..
مام بابت کنکور و نهایی ها و المپ دائم از سال بالایی هامون نظر میپرسیم. مشورت میگیریم..

Taha Daneshmand

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
ن داداش
باور کن اینجا هیچکی نمیگیره رو هیچکی.. فاصله ها زیاده متاسفانه😂
منم بعد از مدت ها خونه بودم اومدم اینجا..
صرفا اینجا گفتیم این چیزا رو ک دست از غر زدن بردارین.. این داستان سال پیش هم بود...
ما بیشتر از بر علیهتون بودن کنارتونیم.. نمیخوایم چیزی رو از دست بدین.. یک سال هم یک ساله.. ی چیزی میدونیم ک میگیم.. میگیم فایده نداره ناله و اینا.. باید بتونی خودتو وفق بدی...
من همونقدر ک نگران خواهر کوچیکه خودمم نگران شماهام هستم.. میخوایم ی سوگیری ای ب مغزتون بدیم.. ادم وقتی یهو ی چیزی میاد جلوی پایش گیج میشه..
مام بابت کنکور و نهایی ها و المپ دائم از سال بالایی هامون نظر میپرسیم. مشورت میگیریم..
خیلی هم عالی
بحث خوبی بود سردرد دارم به ادامش مغزم نمیکشه دیگه بیخیال دمتون گرم لذت بردیم

مرغابی

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۶
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
تلگرام
تف تو این تاپیک :))

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
زیست
تف تو زندگی حاجی....
تاپیک تنها کفایت نمیکنه

Taha Daneshmand

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
من کلا درگیر برنامه نویسیمم از سمپاد برم بمونم هم تاثیر زیادی رو کارم نداره بحثمم برای دوره ی خودمون نبود کلا اما نتایجش خوب بود زاویه دیدم عوض شد دمتون گرم

مرغابی

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۶
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
تلگرام
بحثم اینه ۵ ۶ صفحه این تاپیک و تاپیک قبلیه رو پر کردیم
در صورتی که هر کسی میخونتش به غیر از اونی که انتظار دارین :|
جدی ادامه ش جز وقت تلف کردن فایده ای نداره

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
زیست
بحثم اینه ۵ ۶ صفحه این تاپیک و تاپیک قبلیه رو پر کردیم
در صورتی که هر کسی میخونتش به غیر از اونی که انتظار دارین :|
جدی ادامه ش جز وقت تلف کردن فایده ای نداره
بحث دقیقا با اونی میشه ک باید بخونه..
و گرنه اونی ک ب تخمش نیست و داره ادامه زندگیشو میره ک نیازی نداره یکی بزنه پس کله اش بگه بیدار شو

Taha Daneshmand

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
خب شما که میگی نا عدالتیه بزرگه و اینا

من درمورد سهمیه ورود به سمپاد چیزی نشنیدم! همچین چیزی هم باشه آزمون نهم به دهم هرساله برای تمامی متقاضیان و مدعیان ورود به این مجموعه مدارس وجود داشته! هرسال دانش آموزان پایه نهم میتونن امتحان بدن و دوره دوم رو از مدارس عادی منتقل شن به مدارس سمپاد

نا عدالتی اینه دانش آموزی که ۳ سال سطح علمیش درحد کنکور رسیده رو بلند کنن از صندلیش بزارن توی یه مدرسه دولتی!!! میگی روز امتحان حال اون شخص خراب بوده از کجا معلوم روز امتحان حال ما خراب نباشه

شما هم اگر خیلی پیگیر اینی که این اتفاق نا عدالتیه از سمپاد انصراف بده از اول برای دوره دومت امتحان بده
سهمیه فهمیدم منظورت چی بود حله

نصر پیروز

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی ۹
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1408
الان من با خودم دارای خود درگیری شدم. از یک طرف خوشحالم که میتونم آزمون و حقی که سرجلسه تیزهوشان ازم ضایع شده پس بگیرم( سر جلسه مراقب داشت هی حرف می زد و بعدا فهمیدم که اون پس گردنی تو آزمون که بهم زد برای این بود که توی سرعت دقت بیام پایین.،از یک طرف میگم به من چه هرچه باداباد،ازیک طرف دیگر هم میگم اینکه آزمون بدیم حق همه سمپاد های رو ضایع می کنی و عملا با دانش آموزان مدارس دیگه می ریم تو یک طبقه.

نصر پیروز

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی ۹
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1408
سهمیه فهمیدم منظورت چی بود حله
یک سوال من میخوام به ۱ انتقالی بگیرم(سال بعد) آیا فقط با داشتن تراز این اتفاق میوفته یا رزومه قوی میتونه باعث انتقالی بشه؟

نصر پیروز

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی ۹
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1408
تو الان جز سمینار ۳۸ حلی ۱ هستی؟
و چهارشنبه ها که زنگ المپیاد دارید رزومه دبیران چجوریه؟
من کلا درگیر برنامه نویسیمم از سمپاد برم بمونم هم تاثیر زیادی رو کارم نداره بحثمم برای دوره ی خودمون نبود کلا اما نتایجش خوب بود زاویه دیدم عوض شد دمتون گرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا