نصر پیروز
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- حلی ۹
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1408
احتمالا اون اردوی آرتاویل کل حلی ۱ رو زده به بیخیالی
تا جایی که میدونم فقط ترازه اما یه پیغام خصوصی بهم بده فردا از مشاورمون میپرسم میگم بهتیک سوال من میخوام به ۱ انتقالی بگیرم(سال بعد) آیا فقط با داشتن تراز این اتفاق میوفته یا رزومه قوی میتونه باعث انتقالی بشه؟
رزومه ی دبیران یا مسئول حوزه ها؟ جفتش تا حد خیلی خوبه میشه گفت خوبهتو الان جز سمینار ۳۸ حلی ۱ هستی؟
و چهارشنبه ها که زنگ المپیاد دارید رزومه دبیران چجوریه؟
سوای دبیران المپیاد دبیران خود مدرسه هم رزومه های قوی ای دارنرزومه ی دبیران یا مسئول حوزه ها؟ جفتش تا حد خیلی خوبه میشه گفت خوبه
نه اتفاقا بیخیال نیست کسی درگیر چیزای دیگه ایماحتمالا اون اردوی آرتاویل کل حلی ۱ رو زده به بیخیالی
ببین میتونم قسم بخورم اینو تا الان صدبار نوشتی سند کردی ماهم به چشم دیدیم ....نه نمیتونی هیچ راهی نیست ....ولکن آقا ولکنیک سوال من میخوام به ۱ انتقالی بگیرم(سال بعد) آیا فقط با داشتن تراز این اتفاق میوفته یا رزومه قوی میتونه باعث انتقالی بشه؟
چی باعث میشه که فکر کنی بعضی از دانشآموزا باید شرایط آموزشی بهتری نسبت به یه عده دیگه داشته باشن؟گرفتن حق شرکت در مدارس سمپاد از سایر دانش آموزان یک ناعدالتی بزرگه
کسی که سال ششم صرفا بخاطر سه چهار تست از شرکت در این مدارس بازمونده و یا روز امتحان به هر دلیلی حالش بد شده ... و استعداد بودن در این مدارس رو داره باید یک شانس قوی داشته باشه
این حرف رو به عنوان کسی میزنم که به چشم های خودم دیدم چندین و چند نفر که سال ششم قبول شده بودن و خیالشون راحت شده بود از بابت بودن در این مدارس عملا نه لیاقت تحصیل در این مدرسه رو داشتن و نه استعدادش رو
در مقابلش کسانی هم بودن که سطح علمی بسیار بالایی داشتن اما بخاطر ظرفیت فوق العاده اندک در دور دوم که معمولا بخشیش هم با سهمیه پر میشه از حضور در این مدارس باز موندن
حالا اگر فکر میکنید که استعداد و لیاقت تحصیلی حضور در این مدارس رو دارید که بسم الله این گوی و این میدان با بقیه رقابت کنید
اگر هم نه،خودتون میدونید که صندلی ای رو اشغال کردید که میتونسته برای یک نفر دیگه باشه....
حاجی بیخیال شو انصافادرباره قضیه معدل :میان میگن چرا سمپادی ها با معدل ۱۸ مستقیم میرن دوره دوم ولی کسی که سمپادی نیست تازه برای شرکت در آزمون باید معدلش ۱۹ باشه؟
جواب:ببنید ما باید برای معدل ۱۸ یک عالمه کار کنیم معلم که هم اصلا آوانس نمیده ولی الان یکی تو غیرانتفاعی مفت مفکی نمره میگیره .
برو صحبت رئیس سمپاد نگاه کن بعد حرف بزن.حاجی بیخیال شو انصافا
ما که چند ماه بعد قراره امتحان بدیم و
هیچ هم مشخص نیست چی به چیه چون بخشنامه نیومده
بیخیال شدیم
تو هر چی باشه ۳ سال وقت داری
غر زدنت چیه ؟
راهنمایی:تراز قبولی برای نهم پایین هستش پس بیشتر برو روی درسی کار کن چون تو هوش ۲۰ بزن درسی ۷۰ یا ۷۵ میتونی بری حلی ۴ دوره دومحاجی بیخیال شو انصافا
ما که چند ماه بعد قراره امتحان بدیم و
هیچ هم مشخص نیست چی به چیه چون بخشنامه نیومده
بیخیال شدیم
تو هر چی باشه ۳ سال وقت داری
غر زدنت چیه
عزیز معلمت آوانس نده از یه جایی به بعد نمرت جا ۱۸ میشه ۱۰درباره قضیه معدل :میان میگن چرا سمپادی ها با معدل ۱۸ مستقیم میرن دوره دوم ولی کسی که سمپادی نیست تازه برای شرکت در آزمون باید معدلش ۱۹ باشه؟
جواب:ببنید ما باید برای معدل ۱۸ یک عالمه کار کنیم معلم که هم اصلا آوانس نمیده ولی الان یکی تو غیرانتفاعی مفت مفکی نمره میگیره .
آوانس واسه ترم اول میدن. که اعتبار مدرسه پایین نیاد.عزیز معلمت آوانس نده از یه جایی به بعد نمرت جا ۱۸ میشه ۱۰
خیر آوانس رو سر تمام امتحانا میدن حتی یسری معلما واسه کوییزاشونم آوانس میدنآوانس واسه ترم اول میدن. که اعتبار مدرسه پایین نیاد.
ببین منو میدونم تو هر سمپادی وجود داره:یکی که واقعا باهوش باشه یکی که گوجه رو را کرفس فرقی نداره
منم دیدمدوستان هفتمی هشتمی نهمی :
سایت رسمی دیوان عدالت اداری:
تصویب مقررات به موارد مربوط گذشته تسری نمی یابد و دانش آموزانی که قبلا و یا در حال حاضر در مدارس استعداد درخشان تحصیل کرده و می کنند، مشمول مفاد آنها نیستند.
به گزارش روابط عمومی دیوان عدالت اداری، با عنایت به اینکه آرای شماره 54 مورخ 1402/02/05 و شماره 8379 مورخ 1402/08/02هیات عمومی دیوان عدالت اداری متضمن اعمال ماده 13 قانون دیوان عدالت اداری و تسری اثر ابطال مقررات موضوع این رای به زمان تصویب مقررات فوق نیست، بنابراین به موارد مربوط گذشته تسری نمی یابد و دانش آموزانی که قبلا و یا در حال حاضر در مدارس استعداد درخشان تحصیل کرده و می کنند، مشمول مفاد آنها نیستند.
منبع: https://divan-edalat.ir/detail/2920
تبریک :)
نصر پیروز جانبچه ها میگم،کسی میتونه درباره جانمایی کمکم کنه و اینکه سوالاش رو از کجا پیدا کنم؟
چی فکر کردی؟ حتما فکر کردی من الان تو اژه ای ۱ یا هاشمی نژاد ۱ یا مثلا مدنی ۴ یا حلی ۱ هستم. خواستم مشاوره بگیرم.بعدش مودب باشهنصر پیروز جان
گاییدی مارا
مشاور و مدیر مدرسه زرشکن؟
ی نکته مودب باشه ن مودب باشچی فکر کردی؟ حتما فکر کردی من الان تو اژه ای ۱ یا هاشمی نژاد ۱ یا مثلا مدنی ۴ یا حلی ۱ هستم. خواستم مشاوره بگیرم.بعدش مودب باشه