تجمع اعتراض به رای دیوان روز شنبه 29 مهر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AysaAJ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
خب کسی ک ب سطح کنکور رسیده نباید نگران ی ازمون کوچولو از مطالب متوسطه اول باشه....
قطعا وقتی چنین کسی بره بشینه مدرسه دولتی.. یعنی کسی بهتر از اون بوده و قبول شده...
شماها با این ای کیو و منطق چجوری خودتون رو تیزهوشانی میدونین؟
اشتباه اینه که اون ۳ سال برای اینکار آماده شده با اون سطح نه کتابای آموزش پرورش

کلی نشستیم واسه المپیاد خوندیم یهو زارت امتحان سمپاد دوباره

بابا تو اگه مثلا فیزیک کنکور رو بلد باشی فیزیک متوسطه یک مث اب خوردنه...

کلی نشستیم واسه المپیاد خوندیم یهو زارت امتحان سمپاد دوباره
بچه تو باید درس مدرسه ارو خونده باشی ک معدلت صفر نشه...
اگه ادم باهوشی هم باشی.. هندل میشه.. تو اگه المپیادی باشی ک باید سال دهم یازدهم المپیاد و درس مدرسه ارو با هم هندل کنی.. من خودم المپیادی ام... الان چند روز دیگه ازمون درس مدرسه ارو میدیم... اگه الان نتونی درسای راحت متوسطه یک و اون لول پایین و ریلکس المپو هندل کنی ک دهنت بعدا سرویسه
من واسه تعیین مرکز(مشهد داره..نمیدونم میدونی چیه یا ن) کلا 5 تا از ازمونای ی کتابی ب نام 31+1 استان رو زدم... هندل شد.. فرز 1 مشهد هم قبول شدم..
چیز سخت و غیر قابل دسترسی نیست...

بحثم سختی و آسونیش نیست بحثم این امتحان و اون ۳ سال آیندشه
از من المپیادی ب تو نصیحت.. سعی کن از الان بتونی خودت رو با شرایط مختلف وفق بدی.. یهو میبینی اومدی یازدهم و اینا ی ساز جدید زدن.. میخوای بشینی ی تاپیک بزنی ب خاطرش و غر بزنی؟

از من المپیادی ب تو نصیحت.. سعی کن از الان بتونی خودت رو با شرایط مختلف وفق بدی.. یهو میبینی اومدی یازدهم و اینا ی ساز جدید زدن.. میخوای بشینی ی تاپیک بزنی ب خاطرش و غر بزنی؟
دارم باهاش کنار میام اما میگم این وضع نباید پیش میومد خودم دارم واسش کار میکنم برامم زیاد مهم نیست اما بحث سازای جدید و استدلالای الکی پشت سرش رو مخه

شماها یهو میاین یازدهم دوازدهم مث ما میشین.. میگن نهایی هست.. نهایی نیست..
خارج از سمپاد هم میشه زندگی کرد.. ولی بحث کنکور و دانشگاه ی چیز دیگس...
متاسفانه از ی مشت اسپرم و تخمک توی ایران ب وجود اومدیم و کاریشم نمیشه کرد..

بابا درستون رو بخونین
چیزایی ک متوسطه اول میخونین پایه ی متوسطه دوم و باطبع کنکوره....
بحث کردن سرش هیچ نتیجه ای نمیده...
البته استعداد تحلیلی هم هستا

دارم باهاش کنار میام اما میگم این وضع نباید پیش میومد خودم دارم واسش کار میکنم برامم زیاد مهم نیست اما بحث سازای جدید و استدلالای الکی پشت سرش رو مخه
بپذیر ک گاردتون زیادیه...
استدلال های بچه هام ایجا منطقیه... خیلی از بچه هایی ک من خارج از سمپاد دیدم چون اشنا نبودن اصلا ازمون ندادن... یا چون درست راهنمایی نشده بود نتونستن قبول شن.. از اون سمت هم بچه هایی رو دیدم ک کاملا شانسی قبول شدن و اصلا لیاقت سمپاد رو ندارن...
نگران نباشین.. فقط اون ادم های خیلی پرت از سمپاد میرن با این شرایط... و شرایط ایده ال تر و بهتر میشه...
چون ازمون نداشتین تا حالا اینقدر سختتونه.. ولی ما مشهد تعیین مرکز داشتیم.. و الان بچه های متوسطه دو رو میبینی شرایط واقعا بهتر از متوسطه یکه..
میگی حالمون بد شه سر ازمون؟ حالت سر مرحله دو تو یازدهم بد شه چی بچه؟ یا توی دوره مثلا مریض شی...
نمیشه ب خاطر تغییر حس و حالت ازمون رو خراب کنی... اگه اونقدر قوی باشی باید بتونی توی هر فاکینگ شرایطی خودتو توی بهترین حالتت نگهداری داری..

استدلال های بچه هام ایجا منطقیه... خیلی از بچه هایی ک من خارج از سمپاد دیدم چون اشنا نبودن اصلا ازمون ندادن... یا چون درست راهنمایی نشده بود نتونستن قبول شن.. از اون سمت هم بچه هایی رو دیدم ک کاملا شانسی قبول شدن و اصلا لیاقت سمپاد رو ندارن...
نگران نباشین.. فقط اون ادم های خیلی پرت از سمپاد میرن با این شرایط... و شرایط ایده ال تر و بهتر میشه...
چون ازمون نداشتین تا حالا اینقدر سختتونه.. ولی ما مشهد تعیین مرکز داشتیم.. و الان بچه های متوسطه دو رو میبینی شرایط واقعا بهتر از متوسطه یکه..
میگی حالمون بد شه سر ازمون؟ حالت سر مرحله دو تو یازدهم بد شه چی بچه؟ یا توی دوره مثلا مریض شی...
نمیشه ب خاطر تغییر حس و حالت ازمون رو خراب کنی... اگه اونقدر قوی باشی باید بتونی توی هر فاکینگ شرایطی خودتو توی بهترین حالتت نگهداری داری..
تازه بچه تو پسری...
دخترا یهو مثلا سر ازمون تیزهوشان میبینی پریود میشن..
سر ازمون ها.. ن قبلش.. استرس و اینا هورمون رو بهم میریزه... الفاتحه خلاصه...
ی ذره خودتونو نرم تر کنین... نمیشه همیشه همه چی اونجوری باشه ک میخوای

شماها یهو میاین یازدهم دوازدهم مث ما میشین.. میگن نهایی هست.. نهایی نیست..
خارج از سمپاد هم میشه زندگی کرد.. ولی بحث کنکور و دانشگاه ی چیز دیگس...
متاسفانه از ی مشت اسپرم و تخمک توی ایران ب وجود اومدیم و کاریشم نمیشه کرد..
با نهایی میتونیم کنار بیایم چون از همین الانش میدونیم این بحث هست آماده ایم واسش اما این از اول قرار نبود باشه یهو اومد

با نهایی میتونیم کنار بیایم چون از همین الانش میدونیم این بحث هست آماده ایم واسش اما این از اول قرار نبود باشه یهو اومد
خب واسه ما نبود بچه..
میگم ممکنه واسه شمام یهو ساز جدید بزنن..
الان واسه ما ی ماه اینجوری بود ک هست.. نیست.. هست. نیست. هست. نیست..
الانم ممکنه یهو بگن نیست.. باز بگن هست..

به نظر من این آزمونه یه وجه مثبت داره یه وجه منفی
وجه مثبتش اینه که خب یه درصد کمی که ضعیفن واقعا میرن و تو دبیرستان داغون نمیشن که البته اونا تعداد خیلی کمی هستن مثلا توی مدرسه ی ۵۰۰ نفره ی ما الان شاید ۱۰ نفر باشن که آزمون بود نمیتونستن بیان

وجه منفیش که خیلیم به نظر من بدتره اینه که واقعا میشه گفت این کار باعث مرگ المپیاد میشه تو ایران
چون اکثر کسایی که مدال میشن از نهم یا هشتم شروع کردن یا حداقل تو فکرش بودن ولی اینجوری باید به فکر آزمون باشن

به نظر من این آزمونه یه وجه مثبت داره یه وجه منفی
وجه مثبتش اینه که خب یه درصد کمی که ضعیفن واقعا میرن و تو دبیرستان داغون نمیشن که البته اونا تعداد خیلی کمی هستن مثلا توی مدرسه ی ۵۰۰ نفره ی ما الان شاید ۱۰ نفر باشن که آزمون بود نمیتونستن بیان

وجه منفیش که خیلیم به نظر من بدتره اینه که واقعا میشه گفت این کار باعث مرگ المپیاد میشه تو ایران
چون اکثر کسایی که مدال میشن از نهم یا هشتم شروع کردن یا حداقل تو فکرش بودن ولی اینجوری باید به فکر آزمون باشن
اشتباه میکنی..
الان مدال نام ببرم از دهم شروع کردن؟
بعدم بچه ها تو المپ اونقدری هستن ک المپ زنده بمونه.. نگران نباش..

نمیگم حالمون بد شه طرف گفت شاید حالش بد بوده میگم شاید حال ماهام بد باشه
خودم فرضم اون نیست

تازه بچه تو پسری...
دخترا یهو مثلا سر ازمون تیزهوشان میبینی پریود میشن..
سر ازمون ها.. ن قبلش.. استرس و اینا هورمون رو بهم میریزه... الفاتحه خلاصه...
ی ذره خودتونو نرم تر کنین... نمیشه همیشه همه چی اونجوری باشه ک میخوای
اوهوم

میگم شاید حال ماهام بد باشه
میدونم چی میگی...
میگم باید بتونی تو اون شرایط استرس.. درد.. یا هر چیز دیگه ای هم بهترین خودتو ب نمایش بزاری..
یکی رو من میشناسم اینقدر استرس داشته ک واسه طول کنکورش میرفته فیزیوتراپی ک بدنش واشه.. اسپاسم میگرفته.. ولی کنکورشو با همین شرایط افتضاح عالی داد...
واسه کسایی ک بدنشون مشکل داشته باشه کسیو میارن براشون بنویسه.. و این بنده خدا بوده اون فرد کنارش ک اگه قفل کرد بنویسه جاش..

درکل من فازم این نیست که غر بزنم و اینا فقط میگم بحث اینکه دیوان مثلا عدالت داره این بحثو وقتی راه میندازه که واقعا دلیلی واسه عدالت بودنش نمیشه زیاد پیدا کرد دربرابر دلیلایی که واسه بی عدالتی بودنش داریم! خودم با این بحث مشکلی ندارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا