داستان های شما و کتابهای مورد علاقتون

نام مرکز سمپاد
یه جایی بود دیگه!
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
دانشگاه
Tabriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
رشته دانشگاه
Genetics💘
کتاب عقاید دلقک رو چندبار خوندم و دوسش دارم
چون از موضوعات مختلف صحبت میکنه و تمرکز داستان روی یه چیز نیست. هربار بعد از خوندنش هم یه غم و سنگینی خاصی رو دلم میزاره. برای من یه چیزی تو مایه های مزه زندگی واقعی هس.

lopho28

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1406
خب راستش من از طریق کتاب سپید دندان با کتاب خوندن آشنا شدم و از اونجا تصمیم گرفتم که رمان بخونم
اینکه چطور سپید دندان شد رو راستش دقیق یادم نیست فکر کنم خودم کنجکاو بودم بخونم، نمیدونم:)😁
اما بعد از اون خیلی یه دفعه ای علاقه مند به ادبیات ایران شدم
محمود دولت آبادی: جای خالی سلوچ
دلیلش هم اینه که باعث میشه خودتون رو داخل یک زندگی متفاوت تر از الان تون تصور کنید

• شروع کننده موضوع

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
قسمت نشد شرکت کنم :(
خب راستش من از طریق کتاب سپید دندان با کتاب خوندن آشنا شدم و از اونجا تصمیم گرفتم که رمان بخونم
اینکه چطور سپید دندان شد رو راستش دقیق یادم نیست فکر کنم خودم کنجکاو بودم بخونم، نمیدونم:)😁
اما بعد از اون خیلی یه دفعه ای علاقه مند به ادبیات ایران شدم
محمود دولت آبادی: جای خالی سلوچ
دلیلش هم اینه که باعث میشه خودتون رو داخل یک زندگی متفاوت تر از الان تون تصور کنید
جای خالی سلوچ رو من جلد اولشو از کتابخونه مدرسه خوندم واقعا عالیهههه

Arm.Karimi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
یکی از نویسنده های مورد علاقه ام توی دوران کودکی ار.ال.استاین بود. انگار همه ی کتاب های ترسناک کتابخونه مال همین نویسنده بود. هر دفعه که میرفتم کتابخونه حداقل ۲ تا از اینجور کتابا میگرفتم‌.
زیاد کتابی رو به عنوان کتاب مورد علاقه توی خاطرم نیست چون که هر کتاب به آدم یه چیزی یاد میده و انصاف نیست که تاثیر کتابی رو توی زندگیم کمرنگ بدونم.
ولی یک کتاب خوندم به نام مومو. توی این کتاب مردم زمان خودشون رو میدادن به اشخاصی که ادعا میکردند که میتوانند وقت آنها را بگیرن و در آینده به آنهاپس بدهند. پس با این روند مردم سعی میکردند کار هایی که به نظرشون بی اهمیت بود رو کمتر کنند. مثل آب دادن به گل ها، لذت از مسیر، خوش و بش با بقیه و ... که به من یاد داد که خیلی چیز ها توی زندگی مهم هستن و اگه نباشن زندگی حوصله سر بر میشه‌.
یک کتاب دیگه هم کتابخانه نیمه شب بود. این کتاب به من یاد داد که شاید اگه از یه مسیر دیگه زندگی رو طی میکردیم از الان اوضاع بد تری داشتیم.

• شروع کننده موضوع

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
یکی از نویسنده های مورد علاقه ام توی دوران کودکی ار.ال.استاین بود. انگار همه ی کتاب های ترسناک کتابخونه مال همین نویسنده بود. هر دفعه که میرفتم کتابخونه حداقل ۲ تا از اینجور کتابا میگرفتم‌.
زیاد کتابی رو به عنوان کتاب مورد علاقه توی خاطرم نیست چون که هر کتاب به آدم یه چیزی یاد میده و انصاف نیست که تاثیر کتابی رو توی زندگیم کمرنگ بدونم.
ولی یک کتاب خوندم به نام مومو. توی این کتاب مردم زمان خودشون رو میدادن به اشخاصی که ادعا میکردند که میتوانند وقت آنها را بگیرن و در آینده به آنهاپس بدهند. پس با این روند مردم سعی میکردند کار هایی که به نظرشون بی اهمیت بود رو کمتر کنند. مثل آب دادن به گل ها، لذت از مسیر، خوش و بش با بقیه و ... که به من یاد داد که خیلی چیز ها توی زندگی مهم هستن و اگه نباشن زندگی حوصله سر بر میشه‌.
یک کتاب دیگه هم کتابخانه نیمه شب بود. این کتاب به من یاد داد که شاید اگه از یه مسیر دیگه زندگی رو طی میکردیم از الان اوضاع بد تری داشتیم.
وای وای من بچه بودم یادمه هر نوجوونی که ار.ال.استاین میخوند خیلی خفن بوددد ولی خب خودم هیچوقت نخوندم
ممنون که باهامون به اشتراک گذاشتید! ❤️

nishu

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یاس
شهر
LA
سال فارغ التحصیلی
1406
من کتاب مورد علاقه ام "بخش دی از فریدا مک فادن" هست و هیجان انگیز،جنایی و راز آلود هس در مورد یه دانشجو که قراره یه شیفت رو تو بیمارستان روانشناسی بگذرونه و کلییی اتفاقا. وای من با این کتاب عاشق کتاب خوندن شدم قبلش آدم کتاب خونی نبودم(جاست فیلم میدیدم) و هر کتابیو میخوندم اینجوری بودم که الان که چی مثلا :/ولی این یه چی دیگس البته فریدا مک فادن کلا نوشته هاش عالین
البته اگه به رمان علاقه دارین پیشنهاد میشه
یه کتاب دیگه هم داره به اسم خدمتکار که اخیرا خیلی معروف شده (با تشکر از مدرسه که نمیذاره بخونیم)و میخوان فیلمشم بسازن که سیدنی سویینی و میکل مورونه نقش های اولشن 🤌
ویرایش:الان دیدم بالا دوستان اینارو گفتن ببخشید اگه تکراری بود😭😂
کتاب دیزی اگه از اخر شوکه کننده خوشتون میاد(بنظر من که چرت بود😂)
ربکا از دافنه دوموریه
بعددد زنی در کابین 10 از روث ور وای عالی بوددد جنایی و معمایی در مورد یه خبرنگار که با کشتی یکی از پولدارترین آدما روی دریا ان و یه صدایی مثل افتادن چیزی تو دریا میشنوه و...
(البته ممکنه وسطا از شدت سردرگمی ولش کنین چون طولانیه ولی من تو 2 روز تمومش کردم که بدونم داستان چیه😭)
و کتاب جعبه پرنده البته فکر نکنم زبان فارسیش باشه که فیلمشم هست و یه شاهکار واقعیه
فعلا همینا

• شروع کننده موضوع

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
من کتاب مورد علاقه ام "بخش دی از فریدا مک فادن" هست و هیجان انگیز،جنایی و راز آلود هس در مورد یه دانشجو که قراره یه شیفت رو تو بیمارستان روانشناسی بگذرونه و کلییی اتفاقا. وای من با این کتاب عاشق کتاب خوندن شدم قبلش آدم کتاب خونی نبودم(جاست فیلم میدیدم) و هر کتابیو میخوندم اینجوری بودم که الان که چی مثلا :/ولی این یه چی دیگس البته فریدا مک فادن کلا نوشته هاش عالین
البته اگه به رمان علاقه دارین پیشنهاد میشه
یه کتاب دیگه هم داره به اسم خدمتکار که اخیرا خیلی معروف شده (با تشکر از مدرسه که نمیذاره بخونیم)و میخوان فیلمشم بسازن که سیدنی سویینی و میکل مورونه نقش های اولشن 🤌
وای حالا من فکر میکنم خیلی رمان های جنایی چرت و پرته و هیچ رمان جنایی نخوندم
اینو میخرم بعد امتحانا میخونم:>
مرسی که باهامون به اشتراک گذاشتی✨^^

• دابل‌لایک
امتیازات: nishu

Yashar.ak47

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1407
ولی حتما یه نگاه به کتاب اولدوز و کلاغ ها یا ماهی سیاه کوچولو بنداز، هردوتاشون کوتاه حساب میشن ولی با هر کلمه یک حقیقت زندگی رو به بهترین شکل توضیح دادن.

• شروع کننده موضوع

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
ولی حتما یه نگاه به کتاب اولدوز و کلاغ ها یا ماهی سیاه کوچولو بنداز، هردوتاشون کوتاه حساب میشن ولی با هر کلمه یک حقیقت زندگی رو به بهترین شکل توضیح دادن.
وااااییی من ماهی سیاه کوچولو رو خوندم اولش فکر می‌کردم یه کتاب بچه گونه و لوسه ولی آخرش اصلا شوک مونده بودم انقدر قشنگ و عمیق بود :٫)

اولدوز و کلاغ ها رو امشب میخونم اگه که کوتاه باشه
ممنون از نظرتون!✨

بالا