همونم دیگه بابا
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- زنجان
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
زیست جدی پایینه ولی اعتراض زدن ریسکیه
من هویتم خوب شده ولی سلامتم غیر معقولهمن خداروشکر همه رو خوب و طبیعی شدم فقط علوم اجتماعی شده ۱۴.۷۵
هرجوری حساب میکنم حتی با وجود اینکه نیم نمره نیم نمره بوده ۱۴.۷۵ نمیتونه باشه. اعتراض میزنمش
شما هم نمره برخلاف انتظارتون داشتید که در حد اعتراض زدن باشه؟
نمرهی یکی از درسها(گسسته) از حداقل چیزی که انتظار داشتم چهار نمره کمتره. بقیه همه دقیقا تو بازهی مورد نظر بودن و خوب.من خداروشکر همه رو خوب و طبیعی شدم فقط علوم اجتماعی شده ۱۴.۷۵
هرجوری حساب میکنم حتی با وجود اینکه نیم نمره نیم نمره بوده ۱۴.۷۵ نمیتونه باشه. اعتراض میزنمش
شما هم نمره برخلاف انتظارتون داشتید که در حد اعتراض زدن باشه؟
از دیروز استرس دوازدهما به ما هم منتقل شده به خاطر همین من یکی که هر چی زودتر بیاد به نفعمه چون تا هفته بعد واقعا این استرس رو نمیتونمجهت استرس دادن عزیزانم برای یازدهم ها هم ایکون نتایج فعال شده، فقط هنوز نیومده♡
دقیقا منم گسسته از چیزی که در بدترین حالت حساب کرده بودم یک و نیم نمره کمتر شدمنمرهی یکی از درسها(گسسته) از حداقل چیزی که انتظار داشتم چهار نمره کمتره. بقیه همه دقیقا تو بازهی مورد نظر بودن و خوب.
از دیروز فعالهجهت استرس دادن عزیزانم برای یازدهم ها هم ایکون نتایج فعال شده، فقط هنوز نیومده♡
آیکون هست ولی میزنی سایت بالا نمیادجهت استرس دادن عزیزانم برای یازدهم ها هم ایکون نتایج فعال شده، فقط هنوز نیومده♡
دقیقا دقیقا منم همین اتفاق برا گسستم افتاده.نمرهی یکی از درسها(گسسته) از حداقل چیزی که انتظار داشتم چهار نمره کمتره. بقیه همه دقیقا تو بازهی مورد نظر بودن و خوب.
برای من سایت اصلا بالا نمیاد فقط یلحظه اومد هول هولکی دینی رو اعتراض زدممن اعتراض زدم ولی الان دست و پاهام داره میلرزه.
اه.