امروز معاون مون رفت توی همون قسمت مصحح چهارم. اصلا اون توضیحات رو نشون نمیداد برای مصححاقا سایت درسته الان تا خراب نشده برید اعتراض بزنید
تو توضیحات هم یه چیز پاچه خوار طوری بنویسید شاید طرف دید دلش به رحم اومد
نمره برگه چی؟امروز معاون مون رفت توی همون قسمت مصحح چهارم. اصلا اون توضیحات رو نشون نمیداد برای مصحح
ایولا دمت گرم!اقا من این کد رو برای محاسبه معدل خودمون زدم
مسخرم نکنید چقدر مبتدی زدم خیلی از سینتکس ها یادم رفته خب
اره خلاصه داخل سایت زیر
https://www.onlinegdb.com/
میتونید این کد رو کپی پیست کنید ران کنید رو سی پلاس پلاس 14 و معدل با تراز کنکور بگیرید
بچه های تجربی هم ضریباشون حفظن دیگه جا گسسته و هندسه یکیشو زیست بکنن اون یکی داده رو هم دیلیت کنن و ضریب تخصصی هاشون رو درست بکنن
دوستان تا کی وقت اعتراض هست؟
من سلامتو زدمبچه ها کمک لطفا کمکککک
هویت ۱۶ و ۲۵ عه و من میدونم بد دادم اما شک دارم آیا انقد بد؟ اعتراض بزنم؟ نمره رو حساب نکردم اون روز
تو امار پارسال 49 درصد سود کردنیه چیزی که خیلی منطقیه اینه که احتمال اینکه یه نفر بیاد بیشتر از سه نفر نمره بده خیلی کمه :/
منم برا همین زیست کوفتو اعتراض نزدم
مبارکهمن فارسیم یک نمره افزوده شده :)
مابقی هم بدون تغییر
تاییدیه تحصیلی هسیو گایز قضیه تایید چیه چرا نمیفهمم باید بریم مدرسه؟حتی اگه اعتراض نزدیم هم باید تایید کنیم؟ how is that?
آها اون رو انجام دادم ممنونتاییدیه تحصیلی هس
برو my.sanjesh.org
بزن رو قسمت ثبت نام آزمون
بعد مشاهده سوابق تحصیلی و تایید
البته این همونی هس که تو اردیبهشت انجام دادیم. یعنی ۵۰ هزار تومن دادیم و سوابق تحصیلیمون رو تایید کردیم. اگه شما اون زمان تاییدش کردی دیگه نیازی نیس. راستش نمیدونم واسه دوازدهم ها این آپشن بود یا نه ولی واسه منِ فارغ التحصیل، باید میرفتم نمره های سال دیپلمم رو تایید میزدم.