نهایی‌ها و نهایی‌ها ۱۴۰۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اوکی اونقدرام استرس ندارم
میرم تست بزنم برای زیست

مثل اینکه از دهما اعلام شده

وای ببخشید اگه بخاطر من استرس گرفتینننن☹️☹️

وای ببخشید اگه بخاطر من استرس گرفتینننن☹️☹️
وای اصلاا این فکر رو نکن ، بهرحال باید اعلام میشد ، خیلی خوشحالم که نمره های خوبی گرفتی، برو و جشن بگیر فردا رو کامل و خیلی خیلی خوشحال بمون.

اقا از من نصحیت درسای تخصصی اعتراض زدید با خداست

دینی و فارسی اکثرا نمره گرفتن

• لایک
امتیازات: ROSEE
دوستان اگه نمره هاتون خوب شده ، اولاً تبریک میگم و ایشالا ادامه مسیر رو هم همینجوری خفن پیش برید ولی اگه از چیزی ناراضی بودید و خواستید اعتراض بزنید به نظر منم درسای تخصصی با ضریب بالا رو اعتراض نزدید. من زیست رو زدم و به فنا رفتم. درسهای اختصاصی احتمال افزایش نمره شون واقعا کمه.

11 نیومده نه ؟ تف توش بابا

ادبیات ۱۹ میشدم
۱۵ شدم
فیزیک دو نمره پایین تره
زبان دو و نیم نمره پایین تره
و حالم بده
۶ درس اعتراضی دارم
لعنت بهشون لعنت

ادبیات ۱۹ میشدم
۱۵ شدم
فیزیک دو نمره پایین تره
زبان دو و نیم نمره پایین تره
و حالم بده
۶ درس اعتراضی دارم
لعنت بهشون لعنت
ادبیاتتو حتما بزن

فیزیکتم بالا ۱۷ هه نزن به نظرم ترمیم کنی منطقی تره

کلا بچه های دهم خصوصا اختصاصی ها غصه نخورید سال دیگه ترمیم کنید

سابقه امتحان نهایی دهم برای کنکور 10 درصده یا 20 درصد؟

به نظر من بستگی داره نمره‌ای که حساب کرده بودید(در بدبینانه‌ترین حالت) برای خودتون چقدر بوده.
اگه حساب کرده بودید کف نمره‌تون 19.5 میشه الآن شده 18.5 نظر شخصی من اینه که بزنید.
یکی دیگه هم بحث سختی و آسانی، فیزیک دهم رو همه‌تون چالش داشتید، اگه نمره‌ش نسبت به بقیه خوبه شاید بهتر باشه قناعت کنید به همون و اعتراض نزنید چون شما در مقایسه با بقیه سنجیده میشید.
نمره خوب نسبت به بقیه مثلاً می‌تونه 17.5 باشه حتی، نمی‌دونم دقیقاً فیزیک‌تون چطور بوده و چقدر بقیه خراب کردند نسبت به شما، خودتون بهتر می‌دونید.

البته درنهایت به احتمالات بستگی داره، به اینکه مصحح آخر برگه‌تون کی باشه. ممکنه پایین‌تر بیاد. ممکنه بالاتر بره. کسی نمی‌دونه واقعاً.

Back
بالا