نهایی‌ها و نهایی‌ها ۱۴۰۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
معدل و اینا میخواست اونموقع؟
نمیدونم چیزیو لازم نیست تغییر بدیم ؟
اها راستی نمیدونم فکر کنم تا اخر شهریور باید بریم تو سایت سنجش تایید کنیم نمد وایستا مدرسمون اطلاع داد میگم اینجا

پشت کنکوری ها
نمرات ترمیمی بای دیفالت لحاظ میشن یا نیاز به تاییدی چیزی داره؟

خدایا هپی مپی اَم=)
نمراتم همه طبق انتظاراتم شدن و نزدیک به بهترین نمره ای که در نظر گرفته بودم و آره
الان استرس دارم که همینجوری کمش نکنن=(

خدایا هپی مپی اَم=)
نمراتم همه طبق انتظاراتم شدن و نزدیک به بهترین نمره ای که در نظر گرفته بودم و آره
الان استرس دارم که همینجوری کمش نکنن=(
وای دقیقااا من حتی بعضی درسا بالاتر از حد انتظارم بودن
از صبح ده بار سایتو چک کردم که مطمعن شم کم نکرده باشن نمره هامو:))

یازدهما، نمره ای جز نمرات راضیه دارین؟

اینایی که نمراتشون بالا تر از انتظار میشه نشون میده در اینده مصحح های خوبی نمیشن

البته پارسال من این وضع رو داشتما

فیزیک 2 رو فکر کردم 8 بشم 15 شدم

توی المپیاد برای مرحله دوم ، علاوه بر نمره ای که میدن برگه هامون رو هم نشون میدن{برای ازمون های تشریحی}
کاش برای نهایی ها هم یجوری این کارو میکردن
فکر کنم اینطوری پروسه اعتراض زدن خیلی منطقی تر پیش میرفت

سایت رفت رو بروزرسانی نمره هام کم شه جیغغ میزنم=""""

یازدهما، نمره ای جز نمرات راضیه دارین؟
من همون راضیه رم ندارم
screenshot_20240726_140649_chrome_qydt.jpg

یه نصیحت ریزه میزه از من
بچه ها درسته که با بقیه سنجیده میشید و...
ولی اگر کسی قصد مهاجرت داشته باشه (یا شایدم در اینده قصدشو پیدا کنید)، نه در حد خیلی وحشتناک که الان خودتونو بخاطر یک نمره و دو نمره بکشید، ولی بطور کلی سوابق تحصیلی دبیرستانتون مهم هست.
بنب شاید 14 سما الان درمقایسه با بقیه خوب باشه، ولی وقتی کارنامه خودتون تکی بررسی شه مهمه.
هرچند مه یدونه نمره 14 هم کاری با کسی نمیکنه...
ینی وسواسگونه سخت نگیرید، مخصوصا تو این اوضاع که احتمال اینکه نمرتون بعد اعتراض کم شه کم نیست،
ولی سر چیزی که اختلافش مهمه و اطمینان دارید باید بیشتر بشه اعتراض بزنید.

من خودم درسی که مطمین بودم حداقل سه نمره کم دادن بهم رو اعتراض زدم و حتی کمتر شد...

به هر حال تصمیم اعتراض با خودتونه ولی در کل تا سال اخر این قضیه اینکه خارج از بعد مقایسه ای کارنامه شهصیتونم مهمه رو فراموش نکنید.
بعصی جاها این قضیه واقعا ادمو اذیت میکنه.

موفق باشید همتون، فراموس نکنید که تحصیل بخش مهمی از زندگیه و همیشه قراره همراهتون باشه، ولی بهرحال فقط بخشی از زندگیه!

یه نصیحت ریزه میزه از من
بچه ها درسته که با بقیه سنجیده میشید و...
ولی اگر کسی قصد مهاجرت داشته باشه (یا شایدم در اینده قصدشو پیدا کنید)، نه در حد خیلی وحشتناک که الان خودتونو بخاطر یک نمره و دو نمره بکشید، ولی بطور کلی سوابق تحصیلی دبیرستانتون مهم هست.
بنب شاید 14 سما الان درمقایسه با بقیه خوب باشه، ولی وقتی کارنامه خودتون تکی بررسی شه مهمه.
هرچند مه یدونه نمره 14 هم کاری با کسی نمیکنه...
ینی وسواسگونه سخت نگیرید، مخصوصا تو این اوضاع که احتمال اینکه نمرتون بعد اعتراض کم شه کم نیست،
ولی سر چیزی که اختلافش مهمه و اطمینان دارید باید بیشتر بشه اعتراض بزنید.

من خودم درسی که مطمین بودم حداقل سه نمره کم دادن بهم رو اعتراض زدم و حتی کمتر شد...

به هر حال تصمیم اعتراض با خودتونه ولی در کل تا سال اخر این قضیه اینکه خارج از بعد مقایسه ای کارنامه شهصیتونم مهمه رو فراموش نکنید.
بعصی جاها این قضیه واقعا ادمو اذیت میکنه.

موفق باشید همتون، فراموس نکنید که تحصیل بخش مهمی از زندگیه و همیشه قراره همراهتون باشه، ولی بهرحال فقط بخشی از زندگیه!
قاچاقی مهاجرت کنیم چی؟

Back
بالا