- نام مرکز سمپاد
- MD
- شهر
- TBZ/M2B
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
کارنامهی یازدهم پناهنده رو میخوان چیکار ؟عالی بود
قاچاقی کارنامتم با خودت میبری دیگه
قاچاقی از کشور فرار میکنی از کارنامت که فرار نمیکنی
کارنامهی یازدهم پناهنده رو میخوان چیکار ؟عالی بود
قاچاقی کارنامتم با خودت میبری دیگه
قاچاقی از کشور فرار میکنی از کارنامت که فرار نمیکنی
حواسم نبود قاچاقی ینی پناهنده، نمیدونم چرا ولی فقط خروجه بنظرم قاچاقی اومد نه ورودکارنامهی یازدهم پناهنده رو میخوان چیکار ؟
خداروشکر تو حلی یه نمره هایی گرفتم که اوتم با این حسابیه نصیحت ریزه میزه از من
بچه ها درسته که با بقیه سنجیده میشید و...
ولی اگر کسی قصد مهاجرت داشته باشه (یا شایدم در اینده قصدشو پیدا کنید)، نه در حد خیلی وحشتناک که الان خودتونو بخاطر یک نمره و دو نمره بکشید، ولی بطور کلی سوابق تحصیلی دبیرستانتون مهم هست.
بنب شاید 14 سما الان درمقایسه با بقیه خوب باشه، ولی وقتی کارنامه خودتون تکی بررسی شه مهمه.
هرچند مه یدونه نمره 14 هم کاری با کسی نمیکنه...
ینی وسواسگونه سخت نگیرید، مخصوصا تو این اوضاع که احتمال اینکه نمرتون بعد اعتراض کم شه کم نیست،
ولی سر چیزی که اختلافش مهمه و اطمینان دارید باید بیشتر بشه اعتراض بزنید.
من خودم درسی که مطمین بودم حداقل سه نمره کم دادن بهم رو اعتراض زدم و حتی کمتر شد...
به هر حال تصمیم اعتراض با خودتونه ولی در کل تا سال اخر این قضیه اینکه خارج از بعد مقایسه ای کارنامه شهصیتونم مهمه رو فراموش نکنید.
بعصی جاها این قضیه واقعا ادمو اذیت میکنه.
موفق باشید همتون، فراموس نکنید که تحصیل بخش مهمی از زندگیه و همیشه قراره همراهتون باشه، ولی بهرحال فقط بخشی از زندگیه!
خداروشکر تو فرزانگان یه نمره هایی گرفتم که بعد مهاجرت چوپانم با این حسابخداروشکر تو حلی یه نمره هایی گرفتم که اوتم با این حساب
تو حلی طبق امار رسمیخداروشکر تو فرزانگان یه نمره هایی گرفتم که بعد مهاجرت چوپانم با این حساب
همیشه به این فکر میکنم که این میزان نا عدالتی کجای جهان میخواد جبران شه. اصن میشه؟!من با معدل 17.82 سال دهم رتبه 57 مدرسه شدم از 160 نفر
بسوزد سمپاد سوخت جگرم دوستان همه مهاجرت کردند و من شِت معدلمخداروشکر تو فرزانگان یه نمره هایی گرفتم که بعد مهاجرت چوپانم با این حساب
من ریاضی مطمئنم نمره ای که داده بود درست بودیعنی امکان داره همینجوری عشقی به همه نمره اضافه کرده بودن؟
احتمالا سوالایی که غلط نوشتی حذف شدنیعنی امکان داره همینجوری عشقی به همه نمره اضافه کرده بودن؟
مطمئنم ریاضی یه سوال ۲۵ صدمی و که یکم شک روش بود حذف کردنمن ریاضی مطمئنم نمره ای که داده بود درست بود
ولی الان نیم نمره اضافه کرده
کاش فیزیک هم اضافه میکرد
چقدر خوش شانس بودم خبر نداشتماحتمالا سوالایی که غلط نوشتی حذف شدن
کلا نهایی مینوازهچقدر خوش شانس بودم خبر نداشتم
ولی خیلی عجیبه چون یکی از غلطام صحیح غلط بود و دقیقا متن فعالیت بود حذف شدن همچین سوالی منطقی نیست
یادته کدوم سوال بود ؟مطمئنم ریاضی یه سوال ۲۵ صدمی و که یکم شک روش بود حذف کردن
به خیلی از بچه های کلاس ما اضافه شده نمرش و منم اون و غلط داشتم ولی الان نمرم شد ۲۰
مثلا فرض کن اون سوالی که تو غلط نوشتی حذف نشه و اینطوری نمرهت همون میمونه ولی یکی دیگه سوالی که غلط نوشته حذف میشه، نمرهش میره بالاتر از تو...نمیدونم این شانس های خوب چرا انقدر بهم استرس میده ، لایک اوکی ، یه بانچ شانس خوب بوده یه بانچ شانس بد
گس وات ، شانس بد قراره بهت بیوفته.