کنکور منابع کنکور ۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خوشخوان که برای آمار میگین درسنامش چجوریه؟ یعنی ما کلا یه زنگ آمار داریم که اونم کتاب وزارتی و میرسه فقط=)سطح خودم هم متوسطه
خوشخوان درسنامش کار و راه میندازه یا باید به عنوان منبع دوم روش حساب کنم؟
منبع بهتری جز خوشخوان سراغ داری که خوشخوان رو کردی منبع دوم ؟

من فایل جزوه دارم ناشناس تلگرامم اگر خواستید یا خود تلگرامم پیام بدید بفرستم

• دابل‌لایک
امتیازات: Sety
خوشخوان که برای آمار میگین درسنامش چجوریه؟ یعنی ما کلا یه زنگ آمار داریم که اونم کتاب وزارتی و میرسه فقط=)سطح خودم هم متوسطه
خوشخوان درسنامش کار و راه میندازه یا باید به عنوان منبع دوم روش حساب کنم؟
درسنامه خوبی داره ولی یکمی گیج میشی

تستاش خوبن ولی

• لایک
منبع بهتری جز خوشخوان سراغ داری که خوشخوان رو کردی منبع دوم ؟
نه راستش آمار و نمیدونم با توجه به بقیه درسا فکر کردم که اگه درسنامش خوب نیست اول خیلی سبز و اینا و بخونم:"

+ممنونمم

نه راستش آمار و نمیدونم با توجه به بقیه درسا فکر کردم که اگه درسنامش خوب نیست اول خیلی سبز و اینا و بخونم:"

+ممنونمم
درسنامه خیلی سبز ساده ترتوضیح داده تستاش در حد خوشخوان نی

• لایک
سلام
کسی هست شیمی جامع خیلی سبز رو زده باشه؟
سطحش؟

برای شیمی یازدهم مبتکران کفایت می‌کنه ؟
یا یه منبع دوم هم در کنارش بگیریم؟

سلام کسی با نصیرلو فیزیک داشته؟ any comments?

خودمم می‌خواستم والا ولی ظاهرا شروع از مهر نداره😕
توی پنلت شروع از تیرش نیست؟ ببین من دیدم سر کلاس ازش پرسیدن گفت ویدئو های سکوی پرتاب شهریور رو ببینید بعد از اون با کلاسای مهر جلو بیاید
شروع از مهر نداشته باید شروع از تیر رو برداری محتوایی که برای ورودی های شهریور گذاشته رو ببینی بعد کلاسای مهرو ببینی بیای جلو.

توی پنلت شروع از تیرش نیست؟ ببین من دیدم سر کلاس ازش پرسیدن گفت ویدئو های سکوی پرتاب شهریور رو ببینید بعد از اون با کلاسای مهر جلو بیاید
شروع از مهر نداشته باید شروع از تیر رو برداری محتوایی که برای ورودی های شهریور گذاشته رو ببینی بعد کلاسای مهرو ببینی بیای جلو.
والا نمیدونم برسم یا نه، اتفاقا برای همین پرسیدم که اگه نصیرلو واقعا خوب نیست به هر بدبختی‌ای که شده خودن رو رحمانی جون برسونم، هر چند در کل فیزیکم خیلی بد نبوده احتمالا بتونم برسم

والا نمیدونم برسم یا نه، اتفاقا برای همین پرسیدم که اگه نصیرلو واقعا خوب نیست به هر بدبختی‌ای که شده خودن رو رحمانی جون برسونم، هر چند در کل فیزیکم خیلی بد نبوده احتمالا بتونم برسم
میرسی میرسی
فقط باید برای حرکت و فصل 1 و 2 دهم مث چی تست بزنی چون شروع از شهریورش فکر کنم صرفا درسنامه وار است با مثال های ضروری فقط

میرسی میرسی
فقط باید برای حرکت و فصل 1 و 2 دهم مث چی تست بزنی چون شروع از شهریورش فکر کنم صرفا درسنامه وار است با مثال های ضروری فقط
آها آره مرسی پس برم دوباره برنامشو ببینم، الان چی داره درس میده؟

Back
بالا