کنکور سوالات غیردرسی کنکور۱۴۰۴

Strangers

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
علامه حلی۱
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
0000
رشته دانشگاه
علوم تغذیه
رفقا کمک
من از اول سال با آخر هفته ها مشکل داشتم یعنی اینجوریه که در طول هفته واقعا میخونم ولی آخر هفته اصلا نمیتونم زمانمو مدیریت کنم
یعنی همش احساس میکنم خیلی زمان دارم یا اینکه مثلا کارام اولویت نیستن و در نتیجه وقتی نصف روز میخونم بقیه‌ی روزو خیلی شل میکنم
از طرفی خیلی وقتا آخر هفته ها خانواده هم میرن بیرون یا مهمون میاد و این اوضاع رو بدتر میکنه
خواستم بدونم شما هم این مشکلو داشتین و اینکه راه حلی دارین
میتونی جمعه زود تر بیدار بشی کارات بکنی
فکر نمی‌کنم یه عصر جمعه هم استراحت کنی آسیب زننده باشه؟

عمومی هم میتونی بخونی...

hedy

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم مهندسی
رفقا کمک
من از اول سال با آخر هفته ها مشکل داشتم یعنی اینجوریه که در طول هفته واقعا میخونم ولی آخر هفته اصلا نمیتونم زمانمو مدیریت کنم
یعنی همش احساس میکنم خیلی زمان دارم یا اینکه مثلا کارام اولویت نیستن و در نتیجه وقتی نصف روز میخونم بقیه‌ی روزو خیلی شل میکنم
از طرفی خیلی وقتا آخر هفته ها خانواده هم میرن بیرون یا مهمون میاد و این اوضاع رو بدتر میکنه
خواستم بدونم شما هم این مشکلو داشتین و اینکه راه حلی دارین
میتونی صبح بری کتابخونه تا بعد از ظهر
و بعد از ظهر هم دیگه برسی به باقی کارات و تفریحات

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
دوستان کتابخونه مسجد برید

هیچکس نمیاد اونجا

منم اشتباه کردم نرفتم

Strangers

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
علامه حلی۱
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
0000
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

.Dorsa

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بابل
سال فارغ التحصیلی
1406
دوستان راهکارتون برای مشکل من چیه؟
من هر هفته بنامه مینویسم برای خودم و به طور کامل هم بهش عمل میکنم و اینکه تا حالا هم تراز های ماز و قلمچیم هم خوب بوده
ولی یه مشکل من این هست که من جدی احساس میکنم باید یه نفر باشه که کاملا درجریان درس ها باشه که من هرشب گزارش کار بهش بدم چون من در طول هر دوهفته قلمچی استرس این رو دارم که ایا این چیزایی که خوندم کافی بوده یا نه یا اینکه من الان پیشروی خوبی دارم یا عقب افتادم و اینکه؟برای عقب افتادنمم هیچ ایده ای ندارم و فقط باعث بیشتر شدن استرسم میشه
به نظر شما برای برطرف کردن مشکلم چیکار کنم؟

Hope07

کاربر فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1404
آقا یه سوال مدرسه رفتن رو برای کنکوری پیشنهاد میکنید ؟مدرسه رو میشه پیچوند خودم که این دو ماه سه چهار روز بیشتر نرفتم .اما نتونستم خوب پیش برم نمی‌دونم مشکل از کجاست واسه همین به این فکر افتادم برم مدرسه .از طرفی برای درس ها کلاس آنلاین هم میرم .منطقیه اصلا میرسم به همشون ؟البته فک کنم بتونم تو مدرسه زنگ هارو برم کتابخونه اینا زیاد وقتم تلف نشه

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
آقا یه سوال مدرسه رفتن رو برای کنکوری پیشنهاد میکنید ؟مدرسه رو میشه پیچوند خودم که این دو ماه سه چهار روز بیشتر نرفتم .اما نتونستم خوب پیش برم نمی‌دونم مشکل از کجاست واسه همین به این فکر افتادم برم مدرسه .از طرفی برای درس ها کلاس آنلاین هم میرم .منطقیه اصلا میرسم به همشون ؟البته فک کنم بتونم تو مدرسه زنگ هارو برم کتابخونه اینا زیاد وقتم تلف نشه
سلام. به نظرم کلاسهایی از مدرسه ات که مفیدن رو شرکت کن. مثلا تو دوازدهمم (البته از شانس من ، ما دوازدهم مجازی بودیم) دبیر فیزیک و زیستمون تدریس خوبی داشتن. یادمه تو یازدهم هم تو کلاسشون غیبت نمیکردم. سعی کن الویت بندی کنی که کدومو بری و کدومو نری. هر کدوم که اهمیتش کمتره لازم نیست شرکت کنی ولی از اونور برای درسهایی که یه مبحث سخت داره یا چه میدونم اشکال داری و نیاز به رفع اشکاله ، حتما اون جلسه رو شرکت کن. بقیه وقتت رو بزار برای رسیدن به بودجه بندی آزمون جمعه ات و تست زنی.

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
دوستان راهکارتون برای مشکل من چیه؟
من هر هفته بنامه مینویسم برای خودم و به طور کامل هم بهش عمل میکنم و اینکه تا حالا هم تراز های ماز و قلمچیم هم خوب بوده
ولی یه مشکل من این هست که من جدی احساس میکنم باید یه نفر باشه که کاملا درجریان درس ها باشه که من هرشب گزارش کار بهش بدم چون من در طول هر دوهفته قلمچی استرس این رو دارم که ایا این چیزایی که خوندم کافی بوده یا نه یا اینکه من الان پیشروی خوبی دارم یا عقب افتادم و اینکه؟برای عقب افتادنمم هیچ ایده ای ندارم و فقط باعث بیشتر شدن استرسم میشه
به نظر شما برای برطرف کردن مشکلم چیکار کنم؟
یه گزارش کار مطالعاتی اینجا درست کن برا خودت

اگر نرسیدی دیس بدیم امتیازات منفی بشه

Hope07

کاربر فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1404
سلام. به نظرم کلاسهایی از مدرسه ات که مفیدن رو شرکت کن. مثلا تو دوازدهمم (البته از شانس من ، ما دوازدهم مجازی بودیم) دبیر فیزیک و زیستمون تدریس خوبی داشتن. یادمه تو یازدهم هم تو کلاسشون غیبت نمیکردم. سعی کن الویت بندی کنی که کدومو بری و کدومو نری. هر کدوم که اهمیتش کمتره لازم نیست شرکت کنی ولی از اونور برای درسهایی که یه مبحث سخت داره یا چه میدونم اشکال داری و نیاز به رفع اشکاله ، حتما اون جلسه رو شرکت کن. بقیه وقتت رو بزار برای رسیدن به بودجه بندی آزمون جمعه ات و تست زنی.
خیلی پخشن تو فکرم بود تخصصی ها سه تاشون رو برم و واقعا هم خوب درس میدن اما عملا کل هفته همین درس هاست یعنی هر روز ..مگه اینکه بعضی زنگ هارو تو مدرسه بپیچونم .

.Dorsa

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بابل
سال فارغ التحصیلی
1406
یه گزارش کار مطالعاتی اینجا درست کن برا خودت

اگر نرسیدی دیس بدیم امتیازات منفی بشه
کلا 167تا امتیاز دارم😂😂😂
ولی ایده ی خوبی بود
ولی درکل ترس این رو دارم اگه چیزی که دارم میخونم کافی نباشه

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
خیلی پخشن تو فکرم بود تخصصی ها سه تاشون رو برم و واقعا هم خوب درس میدن اما عملا کل هفته همین درس هاست یعنی هر روز ..مگه اینکه بعضی زنگ هارو تو مدرسه بپیچونم .
ببین حالا هرکس خودش بهتر میدونه چی رو بره یا نره، من شناختی از معلم هات یا اینکه کدوم درس قوی ای یا ضعیفی ای ندارم ولی به عنوان سوم شخص اگه بخوام یه توصیه کلی داشته باشم اینه که ببین کدوم مباحث مثلا شیمی رو نمیتونی تنهایی بخونی یا با کلاس آنلاین یاد بگیری، اون مبحث رو دیگه تو برنامه ات بزار بری مدرسه و کلاس دبیرت رو شرکت کنی. در کل من با کلا مدرسه نرفتن و خونه موندن مخالفم. روی خود من اثر منفی داشت.

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام

Hope07

کاربر فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1404
ببین حالا هرکس خودش بهتر میدونه چی رو بره یا نره، من شناختی از معلم هات یا اینکه کدوم درس قوی ای یا ضعیفی ای ندارم ولی به عنوان سوم شخص اگه بخوام یه توصیه کلی داشته باشم اینه که ببین کدوم مباحث مثلا شیمی رو نمیتونی تنهایی بخونی یا با کلاس آنلاین یاد بگیری، اون مبحث رو دیگه تو برنامه ات بزار بری مدرسه و کلاس دبیرت رو شرکت کنی. در کل من با کلا مدرسه نرفتن و خونه موندن مخالفم. روی خود من اثر منفی داشت.
ممنونم ازت ❤️ ❤️

Hope07

کاربر فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1404
نه همشون ولی یه طیف خوبی دارن

فضاش هم عرفانیه
من تا حالا ندیدم راستش اولین بار بود شنیدم به نظر خوب میاد

البته نت هم زدم عموما برای آقایون داشتن یا هم تایم بندی بودن نهایت تا یک ظهر اینا ...

Ayeshe

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تربت جام
سال فارغ التحصیلی
1405
نه همشون ولی یه طیف خوبی دارن

فضاش هم عرفانیه
خب مسئله اینه اینجا هر مسجدی داشته باشه کتابخونه مال پسراست
ولی اگه یکی بتونم پیدا کنم که دخترا هم بتونن برن عالی میشه واقعا

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
خب مسئله اینه اینجا هر مسجدی داشته باشه کتابخونه مال پسراست
ولی اگه یکی بتونم پیدا کنم که دخترا هم بتونن برن عالی میشه واقعا
نکته مهمی رو گفتید

این رو ایده ای تدارم براش

Hyazinthe

امید، آخرین نفس های من برای سبز ماندن است…!
نام مرکز سمپاد
Farzanegan
شهر
Karaj
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
IUST
رشته دانشگاه
Applied mathematics
ببین نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید
من خودم به شخصه نرفتم سال اخر، فقط هندسه و گسسته رو رفتم چون استادش انقد خوب درس میداد که هم تست و هم تشریحی سر کلاس برامون جا می افتاد و من فقط نیاز داشتم تستای ازمون/کنکورا رو بزنم
از عمومی ها هم فقط ادبیات و عربی رو رفتم، در کل دو روز در هفته، تازه همونم فقط همون زنگا رو مینشستم، باقی رو میرفتم تو سالن/کتابخونه/کلاس خالی مدرسه درسای برنامه خودمو میخوندم
و نتیجه اش هم واقعا خوب بود، یعنی از خیلی از بچهای کلاس که سر کلاسا می‌نشستن نتیجه بهتری گرفتم خصوصا تو نهایی ها! فقط کنکور مو از حد انتظارم پایین تر دادم که اونم مشکلات شخصی خودم بود. ولی اگه کلاسا رو میرفتم از همینم پایین تر میشد کنکورم

ولی بلعکس خیلیا مدرسه نرن میگن نمیخونیم خودمون، و خب بهتره که برن

در واقع باید امتحان کنی، یه هفته نرو، و ببین اگه اون هفته ساعت مطالعه معقولی داشتی که از تایم مطالعه در طول مدرسه رفتنت بیشتر بود، یعنی بازدهی بهتری داشت، نرو مدرسه

بالا