• اسم: شهرزاد
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف میکنی: اهل ایرانزمینم و تخصص خاصی هم ندارم، از هر شهری گذر کردهام و به هر کاری نوک زدهام.
• سه تا کلمهای که فکر میکنی بقیه باهاش توصیفت میکنن: مهربون، بامزه،
مسئولیتپذیر
• اولین خاطرهای که از کودکیت تو ذهنته: الان اینکه روی فرش با مداد شمعی چراغ راهنمایی کشیدم یادم میاد😂
• فراموش نشدنیترین خاطرهی زندگیت: سوال سخت. ترینها خیلی سختن. این یکیو پاس میدم.
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمیدونن:
خیلی راحت احساساتم تحت تاثیر قرار میگیرن. زود میشه روم اثر گذاشت کلا. به نظرم ویژگی خوبی نیست.
• تعریفت از زندگی: تجربه، تجربه، تجربه. همه چیزو میشه تست کرد. باید دید دل به کدوم ور میکشه. ولی یک تجربه نباید مانع جدی برای تجربه های دیگه شه. تنها قانون همینه.
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن:
مورد توجه و اهمیت بودن (حالا با هر شیوه ابرازی). ارزش زمان دیگری را داشتن.
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار میدی؟ اگه آره چی: خودم رو جزو افراد موفق میدونم. خیلی کلیه ولی خب حس خوبی دارم.
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه: قبل مهاجرت از جنوب و بعدش /
قبل از المپیاد و بعدش / قبل از استقلال -نسبی- مالی و بعدش
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا: نمیدونم نمیتونم بگم خلاف جریان زندگی بوده. شده وقتایی که جامعه همه ملتهب بودن آروم باشم مثل دوران کرونا یا جنگ 12 روزه. اما به طور کلی نه خودم رو از جریان زندگی جدا نمیدونم.
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن: واقعا نمیدونم کجاشم. امیدوارم هنوز اولاش باشم و گول فراوانی زمان رو نخورده باشم. امیدوارم خیلی بیشتر از اینا ببینم و حس کنم.
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه: اینکه هیچوقت آدم زندگیمو پیدا نکنم.
• چی باعث میشه تو روزهای سخت دوام بیاری: فکر کردن به اینکه تو روزای سخت قبلی دووم آوردهام.
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش میکنی:
بوی خوب درختا و گلا. هوای خنک. صدای آب. نرمیِ یه آغوش.
• از انجام دادن چه کارهایی لذت میبری: پازلای خیلی سخت حل کردن. نوشتن. بحثای فکری و خود فکر کردن.
• تفریح موردعلاقهات: همون پازل. پیاده روی هم دوست دارم.
• کتاب، فیلم، موسیقی و شعر موردعلاقهات:
کتاب: انتخابش سخته. سه تا میگم:
تفکر سریع و کند / ذهن درستکار / انسان خردمند
فیلم: Mr. Nobody
موسیقی: وای این از کتاب هم سخت تره. آخه مودیه. فعلا
Koop island blues رو انتخاب میکنم.
شعر: قصه شهر سنگستان - اخوان ثالث.
• سه تا از بهترین و خاطرهانگیزترین عکسهایی که گرفتی: الان باید عکس آپلود کنم؟! خب بذار شرح میدم:)))
1- گل انار - خونه مامانجونم
2- ابری که خیلی ابره و ابر قلبی - جاده ولی یادم نمیاد کدوم جاده
3- رز سفید بالای جوی آب - پارک نهج البلاغه
• به چه هنری میپردازی یا دوست داری بپردازی: عکاسی رو دوست دارم. هنر خاصی ندارم ولی. دوست داشتم میتونستم
پیانو بزنم.
• کلکسیون جمعآوری میکنی؟ اگه آره کلکسیون چی: چیز خاصی به ذهنم نمیاد.
• از نظر خودت چه رنگیای: دوست دارم آبی اقیانوسی یا درباری باشم ولی حدس میزنم یه جور قرمز باشم. مثلا
قرمز گوجهای.
• گیلتی پلژرت چیه: از استاک کردن آدما خوشم میاد. کلا از نردبازی خوشم میاد ولی نمیذارم کسی این سایدمو ببینه زیاد.
• وجه ترسناکت چه شکلیه: زخمیه؛ سرد و بی تفاوت.
• دوست داری چه هدیهای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیهای به بقیه بدی: دوست دارم هدیه ای بگیرم که نشون دهنده این باشه که آدما به حرفام توجه میکنن. دوست دارم هدیه ای بدم که برق خوشحالی رو تو چشم طرف مقابلم ببینم. یه چیزی که بدونم بدردشون میخوره.
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون میگیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو: (من شیش تا تگ میکنم چون همینه که هست)
@AshiMashi
@NeurosurgeonToBe
@ریحونک2
این سه نفر خیلی به نظرم مهربونن
@حُسام
@زیتون
@ماهوک
این سه نفر خیلی وایب آرامش میدن
• اولین چیزی که تو برخورد با آدمها توجهت رو جلب میکنه چیه:
انرژی صداشون بعدش متفکر بودنشون
• چه تایپ آدمهایی رو نمیتونی تحمل کنی:
افرادی که بقیه رو مسخره و بولی میکنن و افرادی که انگار با همه عالم دعوا دارن.
• یه جمله به خود گذشته و آیندهات بگو:
گذشته:
تحمل کن. بهتر میشه.
آینده:
تو رو خدا منو به آرزوهام برسون دیگه
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی: بین
خونه خریدن و عشق زندگیم موندم کدومو انتخاب کنم😔😂
• به نظرت ده سال دیگه کجایی: واااقعا هیچ ایده ای ندارم. تو بگو 6 ماه دیگه. ایرانم احتمالا ولی.
• دوست داری آدمها چطوری ازت یاد کنن: هر جور یاد میکنن دوست دارم فیلترای ذهنی روی واقعیت تاثیر نذاره. یعنی واقعا اون چیزی که هستم رو ببینن.
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت: حقیقتش از وقتی اومدم تو سایت خیلی وقت میگذرونم و به کارام نمیرسم😔😂ببخشید از فیدبک منفی
• حداکثر سه تا سوال که اینجا نبوده ولی دوست داشتی جواب بدی رو به سلیقهی خودت بنویس و جواب بده: همین الانشم حس میکنم خیلی اورشیر کردم. اینم پاس
1:
2:
3: