• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دیسکوگرافی [سری ششم]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Maia
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام اثر: بیکاری مزمن😂

• اسم:
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی:
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن:
خطرناک_وحشی, بی‌احساس, مودی
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته: راستش حافظم واقعا ضعیفه
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت:
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن:
غیرقابل کنترلم
• تعریفت از زندگی: تلاش برای محقق کردن آرزو‌ها حالا هر‌چند بی‌فایده
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن: نیاز هر انسان
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی: نه
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه: قبل کلاس اول و بعد کلاس اول (فهمیدم همه چیز اونجور که بنظر میرسه نیست و دیدگاهم به کل عوض شد)
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا: قطعا ولی کجا و چرا یادم نمیاد؟!
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن: چرخه‌ی تلاش کردن و نرسیدن
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه: انتخاب مسیر اشتباه / فراموش کردن خواسته هام
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری: رویا‌ها و آرزو‌هام
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی: هدفم
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری: تحقیق راجب اختلالات روانی و خوابیدن
• تفریح موردعلاقه‌ات: کرم ریختن رو بقیه
• کتاب، فیلم، موسیقی و شعر موردعلاقه‌ات:
کتاب:
365 روز بدون تو
فیلم:
موسیقی:
شعر:
(کل دیوان حافظ + این + یه چنتای دیگه)

ای ساربان آهسته رو کآرام جانم می‌رود
وآن دل که با خود داشتم با دلستانم می‌رود

من مانده‌ام مهجور از او بیچاره و رنجور از او
گویی که نیشی دور از او در استخوانم می‌رود

گفتم به نیرنگ و فسون پنهان کنم ریش درون
پنهان نمی‌ماند که خون بر آستانم می‌رود

محمل بدار ای ساروان تندی مکن با کاروان
کز عشق آن سرو روان گویی روانم می‌رود

او می‌رود دامن‌کشان من زهر تنهایی چشان
دیگر مپرس از من نشان‌، کز دل نشانم می‌رود

برگشت یار سرکشم بگذاشت عیش ناخوشم
چون مجمری پرآتشم کز سر دخانم می‌رود

با آن همه بیداد او وین عهد بی‌بنیاد او
در سینه دارم یاد او یا بر زبانم می‌رود

بازآی و بر چشمم نشین ای دلستان نازنین
کآشوب و فریاد از زمین بر آسمانم می‌رود

شب تا سحر می‌نغنوم و اندرز کس می‌نشنوم
وین ره نه قاصد می‌روم کز کف عنانم می‌رود

گفتم بگریم تا ابل چون خر فروماند به گل
وین نیز نتوانم که دل با کاروانم می‌رود

صبر از وصال یار من برگشتن از دلدار من
گرچه نباشد کار من هم کار از آنم می‌رود

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود

سعدی فغان از دست ما لایق نبود ای بی‌وفا
طاقت نمی‌آرم جفا کار از فغانم می‌رود

• سه تا از بهترین و خاطره‌انگیزترین عکس‌هایی که گرفتی: راستی تنبلی‌م از ویژگیای بدمه🤡
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی: نقاشی و شعر و شاعری و اینا
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ اگه آره کلکسیون چی: جنازه حشرات 🙃😂
• از نظر خودت چه رنگی‌ای: آبی
• گیلتی پلژرت چیه: ساخت انواع سلاح های سرد در ابعاد کوچک (قادر به کشتن افراد 😶🤝🏻)
• وجه ترسناکت چه شکلیه: اینجوریه که هیچی حالیش نیستو هیچکسو نمیشناسه (نباید به وسیله های نوک‌تیز و... دسترسی داشته باشم🤷🏻‍♀️)
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی: کتاب
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون می‌گیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو:
@Asall
@Sui
@نرگسیوم
و یسریای دیگه که یادم نیست🤦🏻‍♀️😂

• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه: علایقش
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی: قدرنشناس
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو:
گذشته: انتظار هر چیزیو از هر کسی داشته باش
آینده: هیچوقت کسیو قضاوت نکن
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی: یه حافظه قابل اعتماد🤡
• به نظرت ده سال دیگه کجایی:
اگه تو تیمارستان بستری نشده باشم یه روانپزشک شدم
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن: برام مهم نیست چطوری ازم یاد میکنن 🤷🏻‍♀️
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت: حوصلم دیگه سر نمیره :))
• حداکثر سه تا سوال که اینجا نبوده ولی دوست داشتی جواب بدی رو به سلیقه‌ی خودت بنویس و جواب بده:
هیچی🤡

سلام، من قبلا دیسکوگرافی ارائه داده بودم، منتها اون موقع طفل بودم، ۱۵ سالم بود، گفتم بروزرسانیش کنم.
• اسم:  فاطمه
• سن: دو ماه دیگه هیجده سالم تموم می‌شه و وارد نوزده سالگی می‌شم.
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی: سلام، من فاطمه هستم. خوشحالم از آشنایی‌تون، ۱۷ سالمه، تک فرزند خانواده هستم . رشته‌ام انسانیه و توی دبیرستان فرزانگان ۱ درس می‌خونم.
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن: احساساتی، کسی که زیاد می‌خنده، کسی که عاشق غذاست
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته: بیشتر شبیه به یه تصویر محوه .در حالیکه تو بغل مامانم هستم، دارم بند تزئینی لباس آبی رنگش رو می‌کشم پایین. بعدها متوجه شدم مامانم اون لباس رو زمان شیرخوارگی من می‌پوشیده و بعدِ حدودا ۲ سالگیم هیچوقت نپوشیده.
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت: روزی که مرحله دو قبول شدم، خاطرات بد فراموش‌نشدنی هم دارم البته.
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن: ویژگی بد اینه که من خیلی زودرنج هستم و سریع ناراحت می‌شم، قیافه‌م شبیه بغض یاکریم می‌شه و کینه به‌ دل می‌گیرم، البته به دنبال اون زود هم فراموش می‌کنم به ظاهر تا طرف مقابلم به خاطر یه اشتباه حس بدی نگیره، اما تا روز قیامت یادم می‌مونه.
ویژگی خوب اینه که از آدم‌های دورم شاید راز پنهان و اطلاعات مخفی زیاد دارم، اما چه دوستم باشند چه دشمن، هیچوقت از اون اطلاعات بر علیه‌شون استفاده نمی‌کنم. گر چه برعلیه خودم زیاد استفاده کرده باشن. راز و حرف‌هایی که زمان دوستی بهم زدن یا کسی به گوشم رسونده تا ابد پیش من محفوظه.

• تعریفت از زندگی: خوشبختی در فاصله‌ی دو بدبختی در کنار آدم‌هایی که یا کمکت می‌کنن یا درس عبرتت می‌شن.
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن: بلد بودن روحِ یه کالبد دیگه بیشتر از خودتت
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی: سوال مبهمیه
نمی‌دونم

• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه: ۳ برهه می‌شه. نقطه‌ی عطفش هم ۵ سالگی و ۱۷ سالگیم. بر اساس اون سنگ بزرگ توی رود که کاملا جریان رود رو برعکس می‌کنه، رنج بزرگی که منتج به تغییر اساسی شده برام.
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا: وقتی خواستم وارد المپیاد بشم، کل خانواده مخالف بودن، اوایلش هیچ حمایتی ازم نکردن، حتی استاد پژوهش مدرسه قبلیم واسطه شد باهام صحبت کنه و من رو منصرف کنه، معلم‌هام همینطور
اونجا تصمیم گرفتم راهی که به نظر خودم درسته رو برم. طول کشید تا خانواده‌م راضی بشن واقعا (حدود ۲ سال) ، ولی ارزشش رو داشت

• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن: به عقب که نگاه می‌کنم هیچ چیزی برای تغییر دادن ندارم.اگه یه روز بخوام فیلم از روی زندگیم بسازم، این همون قسمتیه که موقع نگاه کردنش گریه‌م می‌گیره و برای خودم دست می‌زنم.
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه: ترس از شکست و نرسیدن
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری: مامانم، خانواده‌م، تعلقات و دلگرمی‌های مذهبیم
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی: همون موارد بالا
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری: فیلم دیدن، کتاب خوندن، وقت گذروندن با خانواده‌ام، غذا درست کردن، گوش کردن به موسیقی
• تفریح موردعلاقه‌ات: فیلم دیدن، توی مغازه‌ی کتاب فروشی کنار کتاب‌ها راه رفتن و تورق کردن کتاب‌ها.
کتاب: رمان دزیره از ادبیات اونور، از ادبیات اینور هم تاریخ بیهقی عزیزم....
فیلم: امیلی
موسیقی: یه عالمه موسیقی بی‌کلام محبوب دارم که سخته انتخاب‌شون
شعر: سخت‌تر شد، به جاش شاعرهای محبوبم رو می‌نویسم: نزار قبانی، مهدی اخوان ثالث، سعدی
• سه تا از بهترین و خاطره‌انگیزترین عکس‌هایی که گرفتی:
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی: سیاه قلم کار می‌کنم و دوست دارم رنگ روغن رو هم بهش اضافه کنم، مدتی تئاتر کار کردم و عمیقا احساس شادمانی داشتم، دوست دارم حرفه‌ای تر بهش بپردازم. بافتنی هم در صورت وجود حوصله می‌بافم.
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ اگه آره کلکسیون چی: بچه بودم استیکر جمع می‌کردم، جدیدا خودکار رنگی و هایلایتر و لوازم التحریر جینگیلی جمع می‌کنم.
• از نظر خودت چه رنگی‌ای:  زرشکی
• گیلتی پلژرت چیه: رسیدن به هدف‌هام رو مجسم می‌کنم تا وقتی بهشون برسم.
• وجه ترسناکت چه شکلیه: این وجه یکبار تو مدرسه ظاهر شد از بچه‌ی بی‌حاشیه‌ای مثل من، بدین صورت که سرعت حرف زدنم می‌ره رو ۲ ایکس، تو چشم‌های طرف زل می‌زنم، با صدای بلند شروع می‌کنم تخریب شخصیتی، حاضرین می‌گفتن طرف رو داشتم قورت می‌دادم.
یک وجه ترسناک دیگه اینه که من خیلی زود دل می‌‌کَنَم. یعنی روابط کدر بشه بعد طرف مقابلم بخواد برگرده دیگه احساس هیچ وابستگی ندارم نسبت بهش.

• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی: دوست دارم کتاب هدیه بگیرم یا لوازم التحریر جینگیلی و یا اکسسوری و زیورآلات ناز.
طبیعتا هدیه‌ای که به طرف مقابلم می‌دم بسته به طرفش فرق می‌کنه، علایق اونه دیگه.

• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون می‌گیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو:
@*100RA* روحیاتش من رو یاد پسر داییم می‌اندازه. خیلی بامرام و بامعرفته.امیدوارم ۱۴۰۴ سالی باشه که هیچوقت از شدت شادی و قشنگیش نتونه فراموشش کنه.🤍
@Denebolah آدم خفنیه، با وجود سختی‌های زیاد توی مسیرش خوش قلب و امیدوار مونده. امیدوارم توی مسیر دانشجویی و همینطور مراحل بعدی، چیزی که استحقاقش رو داره به دست بیاره. براش آرزوی قشنگترین‌ها رو دارم💗
@zeynabgol یکی از نابغه‌ترین نویسنده‌هایی که دیدم، سالم زندگی می‌کنه، پر از شور زندگیه و قلب خیلی مهربونی داره. شک ندارم یه روزی پزشک کاربلد و نام‌آوری می‌شه. 🩵
@_Vina_ کسی که حواسش هست، می‌شه روش حساب کرد، دوست خیلی عزیزیه که مشتاق دیدارش هستم.کنارش حالت خوبه و در کل آدمیه که نون قلبش رو می‌خوره. امیدوارم آینده‌اش هم مثل قلبش روشن و قشنگ باشه.💖
@Asall آدمیه با روحیات خیلی نزدیک به من، تجربیات تقریبا مشابه و احساساتی تقریبا یکسان. عسل خیلی قشنگه، مهربونه، تلاشگره و عمیقا معتقدم که یه روزی می‌بینمش بالا همه سکوها💕

• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه: چشم‌ها و لبخندشون
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی: آدم‌هایی که جلوی بقیه باهات خوبن، در خفا بد دشمنی می‌کنن. دو رو هستن
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو: به خود گذشته‌ام:
خیلی بهت افتخار می‌کنم، دختر کوچولویی بیش نبودی که مجبور شدی برای خواسته‌هات بجنگی و تلاش کنی تا توی اون هرج و مرج بتونی زندگی کنی. ممنون که باعث شدی الان اینجا باشم، خیلی بهت مدیونم.
برای آینده‌ام:

امیدوارم باعث شم روزی بهم افتخار کنی، امیدوارم هیچوقت وجه تاریک غرور بهت غلبه نکنه، آدم خوش قلبی باشی، عشق بورزی(اول از همه به خودت) و آرزوهامون رو تبدیل به خاطره کنی. دوستت دارم.
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی: فعلا مدال المپیاد... از نوع طلاش بهتره البته.
• به نظرت ده سال دیگه کجایی: یه خانوم وکیل توی ایران یا یه جایی همین اطراف که هنوز رو میزش پر خودکار رنگی و چیزهای گوگولی و یه ماگ پاندای مورد علاقه شه.
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن: کاش به خودم بگن ولی شاید آدمی که تمام تلاشش رو برای آدم بودن، انسان موندن و خوب بودن انجام داد.
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت: سمپادیا بهم آدم‌هایی رو هدیه داد که تو زندگی عادی گم‌شون کرده بودم. خوشحالم از اینکه اینجا هست. در اینجا خیلی از اشتباهاتم اصلاح شد، خیلی از باورهام دوباره ساخته شد. هر وقت ناراحت بودم آغوش آدم‌های اینجا باز بود، وقت شادی هم آدم‌های اینجا بودند که با خوشحالیم، خوشحال شدن. خیلی قشنگه دیگه سمپادیا...

• اسم: حمید(رضا)‌ احمدی
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی: نمیدونم. قاعدتا فقط اسممو باید بگم دیگه؟
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن: پر انرژی، خنده رو، خلاق
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته: تیتراژ وضعیت سفید
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت: زندگی من پر از خاطره های قشنگ و فراموش نشدنی بوده تا الان
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن:
• تعریفت از زندگی: با احتساب اینکه نمیدونیم اون دنیای بعدی چی میشه، اولین و آخرین فرصت برای تجربه آدم شدن، حرف زدن، خندیدن، گریه کردن، دوست داشتن، نفرت، لپ بچه ها رو کشیدن، خوشحال شدن، خشمگین شدن، تلاش کردن، رسیدن، نرسیدن
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن: نوعی از اهمیت دادن به همدیگه که حداقل تا ۵۰ درصد برای مورد اهمیت قرار گرفتن از طرف مقابل نباشه
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی: نباو
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه: زیاد به مدرسه ربط نداره ولی شانسی با دوره بندی های آموزش پرورش یکی در اومده تا اینجای ماجرا، تا ششم دبستان، هفتم تا نهم، دهم تا دوازدهم
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا: آره، نتیجشم گرفتم، بماند
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن: بر خلاف خیلی ها "بزور" ولی به هر صورت خوب
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه: اینکه یهو مثل انیمیشن Soul زندگیم دقیقا قبل از اینکه کامل بشه از نظر خودم، تموم شه
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری: چنانچه تا الان همچی گذشته و (اکثرا هم موفقیت آمیز) مطمئنا این هم میگذره و تموم میشه همچی
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی: تا الان بهش فکر نکردم
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری: صحبت با دوستای خوبم، برنامه نویسی، فکر کردن سر یسری سوالای ریاضی
• تفریح موردعلاقه‌ات: آهنگ گوش دادن و هر ازگاهی آهنگسازی، طراحی کاریکاتور، ویکیپدیاگردی
کتاب: کوری
فیلم: زندگی زیباست
موسیقی: هستی چه بود، غلامحسین بنان
شعر: مولانا و حافظ
picturef1_2kwy.png

• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی: نوازندگی، تنظیم و طراحی
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ نه
• از نظر خودت چه رنگی‌ای: سبز
• گیلتی پلژرت چیه: دیگه خیلیی علاف باشم دوربین رو از حالت میرور بر میدارم ببینم از اونور واقعا چجوری دیده میشم 👀
• وجه ترسناکت چه شکلیه: خیلیی دیر (به معنای واقعی کلمه خیلی دیر) به اون سطح میرسم، ولی فکر کنم خیلی بدجور غیرقابل کنترل خواهد بود
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی: راضی به زحمت نیستیم 🤌
• 5 تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون می‌گیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو: ( یکوچولو بیشتر از 5 تا شد، تیتراژ پایانی )
@god of teasing @_Vina_ @*100RA* @amirTT @Neptune @Rhodium @حتّی به غلط @آفرودیت @Asall @hypnos @melina03 @Makarov @ilisavage @Ali pasha @Cooly @Sety @Aynazi @spy404 @SinaSabetifard @Elsaest @Krypton @Karenn @Alef @هستی-نیستی @Krypton @Mva و و و و و و
• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه: بیاین صادق باشیم که ما کتابارو هم تو دید اول از روی جلدشون قضاوت میکنیم
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی: آدمایی که دم به دقیقه تیکه میندازن به بقیه
و توی بحث های روزمره شون بجز صحبت راجب دیگران موضوعی برای حرف زدن ندارن
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو: امیدوارم آدم شده باشی ;))
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی: خود خدا میدونه چیه آرزوهام
• به نظرت ده سال دیگه کجایی: در حال سر و سامون دادن به استارتاپ خودم و ایده هامو دارم لانچ میکنم
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن: کسی که علاوه بر خودش زندگی بقیه رو هم بهتر کرد
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت: صادقانه هیچ فایده ای نداشت جز اینکه اینجا متوجه شدم "بدردنخور" نیستم

•اسم: امین
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی:معمارم و سیب ترش دوست دارم
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن:مذهبی، متفاوت، دیوانه
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته:سیزده به در رفتیم لب رودخونه. سبزه رو گرفتم بندازم. اومدم پرتش کنم افتادم گلی شدم. اولین تصویرم، تصویر خندهٔ خونواده ست وقتی افتادم روی زمین شیب‌دار و از پایین نگاشون می‌کنم.
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت:ساعت سه بود. روی سنگای قلهٔ توچال دراز کشیده بودم و محو منظره بودم.
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن:خوب میگم: پشت سر آدما هواشونو دارم.
• تعریفت از زندگی:بازگشت به اصل، از خاک.
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن:دوست داشتن ینی احترام در کنار محبت و دوست‌داشته‌شدن ینی آسودگی از اون آدم در عین آرامش.
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی:«برچسب» یا «دسته‌بندی»: ایرانی، مذهبی، هنرمند، پرسشگر، دارای مشکلات روحی
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه:بر پایهٔ تفاوت روزمرگی‌هام: قبل مدرسه، مدرسه، بعد از ورود به معماری
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا:زیاد! تقریبا هر جا دلم خواسته پافشاری کردم چون یه بار زنده ام و کاریم که می‌خواستم -طبق اصول- مشکلی نداشت.
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن:طبقهٔ همکف دم در. برم بیرون یا برم تا پشت بوم؟
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه:اگه نشه چی؟
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری:به خودم اجازه میدم جام زهرو تا ته برم بالا.
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی:جهان وقتی درست بشه چه قدر زندگی توش آسون و دل‌نشین میشه...
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری:علافی، فوتبال، طبیعت‌گردی، شعر نوشتن، گفت‌وگوی عمیق، آشپزی، رانندگی، کتاب خوندن و یادگیری.
• تفریح موردعلاقه‌ات:فوتبال، گاز و گوز، دریا رفتن، غرق شدن توی بناهای واجد ارزش.
کتاب: من او
فیلم: حوض نقاشی
موسیقی: آسمانه از معین مجتهدین
شعر: «ناگهان دیدم که دور افتاده‌ام از همرهانم...» از محمدعلی بهمنی
اولین عکس از همکلاسی دانشگامه که اون موقع زیر سر داشتمش. نشسته بود لبهٔ پشت بوم رواق مسجد جامع ورامین و من روی بوم شبستان بودم. چادرش پهن شده بود روی زمین و لبخند زیبایی به دوربین زده بود. پشتشم حیاط مسجد افتاده بود اما اون عکس توی کارت حافظهٔ دوربینم بود که گم شد. دومین و سومین عکس:
do.php

do.php

• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی:می‌پردازم: شعر، معماری و طراحی خط بنایی، دوست دارم: گرافیک و موسیقی.
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ اگه آره کلکسیون چی: نه🗿
• از نظر خودت چه رنگی‌ای: الان سبز پژو آردی‌ای.
• گیلتی پلژرت چیه: کدومشو می‌خوای؟((: مفصل توی موضوعش تعریف کردم.
• وجه ترسناکت چه شکلیه: عصبانیتمو بذاریم کنار، به شدت افکار سیاهی به ذهنم می‌رسه (چه طنز چه جدی).
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی: دوس دارم لباسی رو که تو ذهنم دارم و گیرش نمیارم، هدیه بگیرم که یه بارونی بلند چرمیه با کلاهی که تا روی دماغم بیاد و دوس دارم به بقیه هنر خودمو هدیه بدم.
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون می‌گیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو: «حال خوبی بهم میدن»:
کسی به ذهنم نرسید! خیلی وقته که این حسو تجربه نکردم...

• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه: باهوش به نظر برسن
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی: سطحی، طعنه‌زن و اذیت‌کن.
گذشته: رقیبا مهم نیستن...
آینده: بیا به خوابم.

• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی:
پیدا کردن همراه خوب برای بقیهٔ زندگیم.
• به نظرت ده سال دیگه کجایی:
سر ساختمون
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن:
هنرمندی در جایگاه یک اثر هنری
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت:
با خیلی از مفاهیم آشنام کرد: بحث، دختر، عشق، دانشگاه، گذر روزگار و از این قبیل.
• حداکثر سه تا سوال که اینجا نبوده ولی دوست داشتی جواب بدی رو به سلیقه‌ی خودت بنویس و جواب بده:
1: آینده‌م تو سمپادیا: دوس دارم مث جوجه به زودی ازش بپرم به سمت افقای بعدی
2: دوس دارم تو عروسیم چی بدن؟ سبزی پلو با گوشت و نخودفرنگی
3: طرح سنگ قبرم: یه سنگ کوچیک که روش فقط اسممو بنویسن و نام پدر. روی بقیهٔ قبرمو ول کنن علف در بیاد.

• اسم:محمد
• سنx:=۳۸۸-۴۰۳!
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی:اُورثینک،ساده،جدی
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن:همون بالایی ها
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته:سفر ترکیه
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت:تحولم در ۱۱ سالگی
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن:اگر قرار بود بگم که این سوال ناصواب بود
• تعریفت از زندگی:تلاش تا موفقیت
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی:نه
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه:قبل تحول و بعدش(۱۱سالگی)
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا:همیشه همه جا،چون خودم مسیر جریانو تعیین میکنم
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن:خوب دارم پیش میرم
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه:تاوان کار های قبل تحولم
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری:انگیزه😂
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی:سال ۱۴۰۶
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری:زیاده ولی بیشتر حفظ قرآن
• تفریح موردعلاقه‌: وقت گذراندن با خانواده
کتاب:۴۸ قانون قدرت
فیلم:رسوایی ۱ و ۲
موسیقی:گاد پوری و لا غیر
شعر:اومدی همدان یه سر بهش بزن...
• سه تا از بهترین و خاطره‌انگیزترین عکس‌هایی که گرفتی:...
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی:خط
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ اگه آره کلکسیون چی:کلکسیون انگیزه!
• از نظر خودت چه رنگی‌ای:بستگی به شرایط داره😂
• گیلتی پلژرت چیه:زیاد فکر کردن😤
• وجه ترسناکت چه شکلیه:ادم مهربان و جدی کلا وجودش ترسناکه
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی:کتاب
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون می‌گیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو:...
• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه:دندوناشون
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی:لجو،عصبی،حسود
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو:گذشته:خاک تو سرت/اینده ات:دمت گرم
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی:شما درک نمیکنید،نمیفهمیدش،ولش
• به نظرت ده سال دیگه کجایی:به امید خدا پیشش😂
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن:بدمو بگن!وگرنه پیشرفتی نداشتم!
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت:هچ
1:.کی؟مدرسان شریف
2:.کجا؟مدرسان شریف
3:.چی؟مدرسان شریف

اسم: ترپچه
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی:
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن: نخوندم، نشنیدم، اهمیت نمیدم
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته: یادم نیس
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت: والا ندارم
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن: به زودی همه مدونن
• تعریفت از زندگی: زندگی طولانی ترین چیزیه که در اختیار ماست اما خیلی کوتاهه جواد خیابانی
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن:
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی: نخودچی
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه: قبل از خودن یه پست اینجا
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا: آره. تو همین سمپادیا چرا شو خودمم نمیدونم
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن: ماشین پنچر شده منتظرم باد شه
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه: بنزین تموم شه
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری: کولر ماشین
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی: خوابیدن
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری:
• تفریح موردعلاقه‌ات: کوه نوردی، خرابکاری برنامه نویسی ادیت
کتاب: شاهنامه
فیلم: روانی امریکایی
موسیقی: Murder in my mind
شعر: کتاب شاهنامه
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی:
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ اگه آره کلکسیون چی: کلکسیون تمبر دارم با سکه
• از نظر خودت چه رنگی‌ای: زرد
• گیلتی پلژرت چیه: چی؟
• وجه ترسناکت چه شکلیه: بحثو ادامه میدم
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی: دوس دارم چیزی که هدیه میگرم الکتریکی باشه. واسم مهم نیس به ملت چی هدیه میدم

مرحوم دارک لایت.
روحت شاد
• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه:
نحوه صحبت
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی: اونایی که فحاشی میکنن

با گذشته ام خداحافظی میکنم و به آینده ام سلام میکنم
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی:
• به نظرت ده سال دیگه کجایی: تو زمینم
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن: بگن یه موجویی بود که شد MKCPJ و رف
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت: هیچ زندگی مو دو قسمت کرد

t900578_download.gif

• اسم: مهرسا
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی: قائدتا تنها جلماتی که برای معرفی کردن یک نفر به فردی دیگه نیازه، گفتن اسم و علایقه.
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن: پرخاشگر، بخشنده، دلسوز
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته: دیوار ها، بو ها و صدا هایی که از مهد کودکم تو ذهنم حک شده.
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت: آشنا شدن با آقای ایکس(بهترین)، از دست دادن مادربزرگم(بدترین)
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن: به نظرم خیلیا درک نمیکنن که چقدر به تمام جزئیات زندگی فکر میکنم. میدونم که یکم جمله مبهمیه. نمیشه خیلی راحت توصیفش کرد اما افرادی که تجربه کردن به راحتی متوجه میشن.
• تعریفت از زندگی: خیلی دلم میخواست یه چیز فلسفی و شاد بنویسم ولی به نظرم تنها چیزی که برای توصیفش کافیه، حرفیه که داییم یبار بهم زد: "مهرسا، زندگی سراسر رنجه.". چون به نظرم از این یه جمله از دید هر کسی میتونه یه معنی داشته باشه و برداشت هر کس، روش زندگی کردنشو نشون میده. اینکه آیا تمرکز شنونده میره روی "زندگی = رنج" یا "زندگی = تلاش برای کم کردن رنج". (بخش جالبش اینه که اینجا جواب درستی وجود نداره.)
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن: چیز هایین که به عنوان یه انسان منو خاص میکنن. روش دوست داشتن و طوری که میخوای دوست داشته بشیه که تو رو با بقیه انسان ها متفاوت میکنه. چون در آخر همه ما گوشت و پوست داریم، مغز داریم، فکر های خودمونو داریم و... اما احساسات چیزیه که ما رو هم از بقیه موجودات کره زمین و هم از هم جنس های خودمون متمایز میکنه.
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی: نمیدونم.
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه: قبل از مهاجرت به دانمارک و بعد از مهاجرت به دانمارک
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا: آره. توضیحش یکم پیچیده ست و نمیخوام سر اون کسی که احتمال داره اینو میخونه رو درد بیارم.
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن: از کسی که توی کشور خودش با زبان مادری خودش جزو یکی از افراد تیزهوش کشورش به حساب میومد به کسی که توی کلاسای مدرسه دانمارکیش تلاش میکنه بفهمه معلما اصلا دارن چی میگن. اگه به جواب خلاصه تری نیازه: "تو تختم"
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه: از دست دادن آقای ایکس.
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری: این فکت که الان سختی کشیدن، باعث میشه توی سن 60 سالگی داستانی برای تعریف کردن داشته باشم.
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی: زندگی آینده ایده آلم
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری: معاشرت و خاطره ساختن با آقای ایکس - پاتیناژ - موسیقی - طراحی - آشپزی (مهارت خاصی توش ندارم) - و در آخر: "هیچ کار" انجام دادن لذت خاصی بهم میده و بعضی وقت ها حتی متوجه نمیشم که هیچکاری انجام نمیدم.
• تفریح موردعلاقه‌ات: به نظرم جواب با جواب سوال قبلی یکیه.
کتاب: زیاده و تغییر میکنه. (داس مرگ)
فیلم: زیاده و تغییر میکنه. (فهرست شیندلر)
موسیقی: زیاده و تغییر میکنه. (مشخص نیست)
شعر: تو دنیایی که...شادیه همیشه می خونیم آوازی آشنا...
مثل بادبادک آرام و رها... می شینیم رو شونه ی ابرا...
قلبمون می مونه این جا... قلبمون... می مونه... این... جا...
- (خونه ما اینجاست: سرود حلقه فرزانگان 1 تهران)

• سه تا از بهترین و خاطره‌انگیزترین عکس‌هایی که گرفتی: عکس های خاطره انگیزمو خودم نمیگیرم و همین فکت که دیگران وقتی حواسم نبوده ازم گرفتن خاطره انگیزشون میکنه. (+ دم دست نیستن)
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی: موسیقی، طراحی، پاتیناژ (زیاد بهش نمیپردازم و مهارت زیادی هم ندارم. ولی هر از چند گاهی میرم پیست و همیشه برام مثل تراپی عمل میکنه)
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ اگه آره کلکسیون چی: سنجاق، مهره، استیکر و آویز های متفاوت
• از نظر خودت چه رنگی‌ای: رز مه‌آلود
g85443_E9CDD6.png

• گیلتی پلژرت چیه: ساعت ها دوباره خوانی پیام هایی که تو دلم پروانه میندازن.
• وجه ترسناکت چه شکلیه: اگه به بزرگترین خط قرمزم مربوط بشه، میتونم تا حد آسیب فیزیکی رسوندن به فرد مقابل هم پیش برم ولی تا حالا هیچوقت به اون حد نرسیده پس مطمئن نیستم چه شکلیه.
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی: ترجیحم اینه که هدیه ای که میدم/میگیرم چیزی نباشه که فقط بر پایه پول باشه. منظورم اینه که اگه مثلا برای بهترین دوستم هدیه ای آماده میکنم، دوست دارم چیزی باشه که وقتی میبینتش براش خاطراتمون رو زنده کنه یا این حس رو بده که "یک سال دیگه هم گذشت...". هرچند باز هم همچین چیزی به خود فرد و میزان نزدیکیش باهام ربط داره.
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون می‌گیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو: تا حالا سه چهار سالی میشد که بدون اکانت توی سایت میچرخیدم و هر چی که به نظرم قشنگ بود یا حس خوبی بهم میداد رو میخوندم. بخاطر همین هم خیلی کار افراد خاصی رو دنبال نکردم.
• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه: صورتشون، قائدتا.
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی: افرادی که فکر میکنن همه بار دنیا رو دوش خودشونه و طوری رفتار میکنن که انگار از همه بیشتر دارن رنج میکشن.
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو: "همش تموم میشه."
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی: ملاقات کردن آقای ایکس.
• به نظرت ده سال دیگه کجایی: احتمالا از دانمارک دوباره مهاجرت میکنم به یه جای دیگه. بالاخره آقای ایکس هم مهاجرت میکنه و با هم همخونه میشیم. شبا با هم آشپزی میکنیم و تا صبح جلوی تلویزیون با یه کاسه بستنی بیدار میمونیم تا بالاخره یکیمون از خستگی، تو بغل اون یکی بیهوش شه.
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن: یه انسان؟ (نمیدونم)
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت: اول از همه اینکه اواخر کلاس ششم و اویل هفتم خیلی بهم کمک کرد با سیستم سمپاد آشنا بشم. بعد کنار گذاشته شد تا وقتی که کلاس هشتم از ایران مهاجرت کردم و مدرسه و دوستامو تو سمپاد از دست دادم. وقتی بعد یه مدت طولانی دوباره برگشتم به سمپادیا بهم حس خونه رو میداد. و حسی که توی سایت دارم منو میبره به سال هفتم وقتی تو حیاط، قبل امتحان شیمی با بچه ها، طرز کار کوره تولید آهن رو دوره میکردم و در آخر هم سر امتحان اشتباه کشیدمش. یکی از قشنگ ترین و به یاد موندنی ترین خاطره هام توی ساختمون قدیمی ولی دنج فرزانگان 1 با دوستای سمپادیم.
1: نمیدونم.
2: نمیدونم.
3. نمیدونم.

قبلا اینجوری بودم کی دلش میخاد راجع به یه کاربر جدید بدونه ؟ولی خب خیلی خوشم میومد به امید اینکه بمونه برای چند سال بعد و بعدا متوجه تغییرات بشم :>

• اسم:فاطمه
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی:آدم بدی نیستم
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن:خوش خنده تراپیست =))
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته:قدیمی ترینش مربوط به زمانیه که کار خرابی کردم رو فرش :)) تازه از پوشک رها شده بودم
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت:خبر فوت پدربزرگم و وقتی تقلبم رو تو مدرسه گرفتن ;))
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن:ویژگی بدم اینه که یه کوچولو افکار به اصطلاح سنتی دارم ویژگی خوبم اینه که اگر بخوام اهمیت بدم صدمو میذارم از هر چی فک کنی براش کم نمیذارم
• تعریفت از زندگی:فعلا پوچ به نظرم .
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن:اینکه از ته دل ارزوی یه زندگی خوب براش داشته باشی
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی:نه فکر نکنم فعلا
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه:قبل و بعد مستقل شدن
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا:بیشتر اوقات باحاله
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن:فعلا فقط کنکوری حساب میشم چیز دیگ ای به ذهنم نمیاد
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه:ترس از شکست ؟
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری:وجود مامانم
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی:فقط با نگاه کردن به آسمون و فکر کردن به بزرگیش همه چیو در یک آن فراموش میکنم
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری:اتاقمو مرتب کنم .نظرات مختلف ادما رو راجع به موضوعات مختلف بخونم .سکوت .همه چیز های قدیمی و گشتن راجع بهشون
• تفریح موردعلاقه‌ات:فعلا همینجا بهترین تفریحمه
کتاب:خیلی هست ولی عقاید یک دلقک
فیلم:Interstellar(اینطوری نیست که خیلی مورد علاقم باشه فعلا همین اومد ذهنم )
موسیقی:گوش نمیدم فعلا
شعر:اونجوری که دلم بخاد چیز زیادی از شعر نمیدونم تو آینده با درک کامل مورد علاقمو توش پیدا میکنم
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی:فعلا هیچی قبلا نقاشییی و در اینده مطمینم نقاشی
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ اگه آره کلکسیون چی:نه
• از نظر خودت چه رنگی‌ای:سبز
• گیلتی پلژرت چیه:تقریبا همه چی البته فعلا حتی نوع قدم گذاشتن پیش بقیه ...
• وجه ترسناکت چه شکلیه:برام بیشتر موضوعات اهمیتی ندارن و به راحتی اب خوردن فراموش میکنم به نظرم تو زمان خاص میتونه خیلی ترسناک شه . :))
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی:چیزی که دست ساز باشه و زحمتش با خود طرف و از ته دل باشه .همیشه واسه هدیه واسه همه کسایی که دوسشون داشتم نامه نوشتم و براشون نقاشی کشیدم و ساعت ها سعی در خوشگل کردنشون داشتم .به نظرم زیباتر از این هدیه وجود نداره .
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون می‌گیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو:راستش فعلا کاربر جدیدیم و خجالتم اجازه نمیده همچین کاری کنم.
• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه:نوع نگاهشون و خنده روی لبشون .
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی:کسایی که فک میکنن میدونن ولی هیچی نمیدونن!
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو:یه روزی میمیری اهمیتی نداره چی بشه دست بردار از نگرانی های بی مورد
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی:نمیدونم;))
• به نظرت ده سال دیگه کجایی:همینجا دارم یه بار دیگ اینو پر میکنم و ریپلای میزنم
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن:آدم بزرگی بود میفهمید .
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت:اعتماد به نفسم اینجا روی صد و یکه نمیدونم چرا احساس امینت زیبایی که هیچ جا نداره برام .
1:
2:
3:

منم پر کنم؟:-"
• اسم: دینا
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی:سلام من دینا هستم
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن:پرتلاش،درس خون،خوشحال
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته:قدیمی ترینش مربوط میشه به اینکه یه بسته خودکار رنگی میوه ای اکلیلی خریده بودم و خیلی براش ذوق داشتم.
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت: شبی که تا صبح بخاطر اینکه خانواده نمی ذاشتن تویه آزمون شرکت کنم بیدار موندم و فردا اجازه اش صادر شد:)
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن:خوب:صبورم، اگه از کسی ناراحت بشم کینه به دل نمی گیرم به کسی هم حسودی نمی کنم بد: بلد نیستم موقع ناراحتی ها به دوستام/عزیزام تکیه کنم قشنگ میرم تو غار تنهایی و ارتباطمو خیلی کم می کنم.
• تعریفت از زندگی:زندگی منشوری است در حرکت دوار منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگ های بدیع و دل فریبش آن را دوست داشتنی خیال انگیز و پرشور ساخته است.
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن:مثل یک صندلی که پایه های متفاوت اعم از عشق،احترام،درک شدن داره
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی:درحال حاضر خیر
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه:قبل و بعد از ۱۲ سالگی.
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا:بله چند سال پیش تصمیم گرفتم مسیر درس خوندنم متفاوت از دبیرستانی های معمولی باشه:)
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن:دانش آموزی همراه با ذوقی بسیار و تلاش فراوان برای یادگیری علم جذاب زیست شناسی
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه:شاید یه مواقع ترس از شکست؟
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری: علاقه
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی: دریا
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری:گوش دادن پادکست های موردعلاقم کتاب بخونم انیمیشن ببینم چیزایی که به صورت تئوری میخونم رو توی طبیعیت یا به صورت واقعی ببینم و تطابق اطلاعاتم و وصل کردن شون بهم.
• تفریح موردعلاقه‌ات:گوش دادن پادکست و انیمیشن دیدن، پازل هم دوست دارم:]

کتاب:جای خالی سلوچ
فیلم:حوض نقاشی+جهان با من برقص
موسیقی:چهارراه استانبول -علیرضا قربانی

شعر:چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم
مگر دشمن کند این‌ها که من با جان خود کردم
طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری
غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم
مگو وقتی دل صد پاره‌ای بودت کجا بردی
کجا بردم ز راه دیده در دامان خود کردم
ز سر بگذشت آب دیده‌اش از سر گذشت من
به هر کس شرح آب دیدهٔ گریان خود کردم
ز حرف گرم وحشی آتشی در سینه افکندم
به او اظهار سوز سینهٔ سوزان خود کردم

• سه تا از بهترین و خاطره‌انگیزترین عکس‌هایی که گرفتی اگر امکانش هست اینو بعد بذارم
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی:قبلا خطاطی می کردم اما به مجسمه سازی علاقه دارم
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ اگه آره کلکسیون چی:بله انواع مختلف صدف.
• از نظر خودت چه رنگی‌ای:آبی کمرنگ
• گیلتی پلژرت چیه: راستش نمیدونستم معنیش چیه سرچ کردم و خب هرچی فکر کردم همچین چیزی ندارم:)
• وجه ترسناکت چه شکلیه:با احساساتش قهره و عملا به همه چیز بی حس هست.
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی:کتاب+عطر+ساعت+جوراب+پازل+مکعب روبیک
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون می‌گیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو: @god of teasing
@melina03
@hypnos @نرگسیوم @Ali pasha
جمله درموردشون هم راستش صرفا ازشون وایب خوبی میگیرم البته کاربرای زیادی وایب خوبی منتقل می‌کنند ولی خب چون اینجا ۵ تا گفته:)

• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه:لحنشون موقع صحبت‌کردن و تن صدا.
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی:کسایی که با صدای بلند باهام حرف بزنن به خط قرمزام احترام نذارن و افرادی که هیچ تلاشی واسه زندگی شون نمی کنند.
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو: گذشته:مرسی که از پسش براومدی
اینده:امیدوارم تو جای موردعلاقت و حوزه ای که لیاقتت هست موفق شده باشی

• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی:میشه اینو وقتی رسیدم بهش بیام بگم؟ خیلی خوشم‌نمیاد راجب ارزوهام تو محیط عمومی صحبت کنم
• به نظرت ده سال دیگه کجایی:دانشجو شاید در شهر تهران؟
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن:آدم پرتلاش و خوشحال
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت:باعث شد با آدم های خیلی خوبی آشنا بشم که کم و بیش باهاشون احساس همزاد پنداری می کردم
• حداکثر سه تا سوال که اینجا نبوده ولی دوست داشتی جواب بدی رو به سلیقه‌ی خودت بنویس و جواب بده:راستش چیز خاصی به ذهنم نمیاد

• اسم: طاها
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی: گند اخلاق ترین آدمی که ممکنه تو این بازه از زندگیت گیرش بیفتی
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن: خسته، بی‌حوصله، دلقک
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته: موهای داداشمو میکشیدم با قاشق میزدم تو سرش
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت: هنوز اتفاق نیفتاده
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن: زیاد فکر میکنم(هم خوب هم بد جفتش با هم همینه)
• تعریفت از زندگی: زندگی مثل یک کد پیچیده است که هر روز به اون خطی اضافه میشه؛ ما با هر انتخاب، با هر احساس و هر تجربه‌ای که کسب می‌کنیم، در حال نوشتن داستانی هستیم. در مواجهه با چالش‌ها، ما یاد می‌گیریم که چگونه از خطاهای خود بهره بگیریم، در حالی که هر بار دیباگ می‌کنیم، به عمق وجود خودمون پی می‌بریم و از اون آگاه‌تر می‌شویم. زندگی یک سفر است از تفکر به درک، از شکست به موفقیت، و از سادگی به پیچیدگی
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن: دوست داشتن، یک سفر احساسیه که در اون دو روح به هم می‌پیوندن و از طریق لحظات مشترک، از شادی‌ها و دردها، در حال ساختن دنیایی پر از رنگ و احساس هستن. این احساس، مثل یک کد ناتمام است که هر روز به اون خطوط جدیدی اضافه میشه، و هر جمله‌اش داستانی از عشق و صمیمیت را روایت می‌کند

دوست داشته شدن، یک آینه‌اس که در اون خود را در چشمان دیگری می‌بینیم؛ در این بازتاب، ما نه تنها ارزش خود را درک می‌کنیم، بلکه متوجه میشیم که چقدر میتونیم در قلب دیگری جایی پیدا کنیم. این احساس، مثل یک دیباگ در زندگی است که به ما یادآوری میکنه که هر کدام از ما برای دیگری مهم و باارزش هستیم

• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی: جستجوگر دانش و نوآوری
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه: اساسش رخ دادن تغییر توی زندگیمه، اون تغییره به نظر من سال 98 اتفاق افتاد واسم
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا: زیاد، تمایل به ریسک‌پذیری و اکتشاف در مسیرهای غیرمتعارف
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن: تو محدوده نامحدود نمیشه یه جای دقیق معلوم کرد
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه: هیچی
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری: رسیدن به اون جایگاهی که دنبالشم
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی: آینده‌ام
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری: خلق کردن و طراحی کردن(منظورم نقاشی نیست)
• تفریح موردعلاقه‌ات: کامپیوتر و برنامه نویسی، ادبیات و شعر و کتاب
کتاب: شازده کوچولو رو یه بازه ای خیلی دوست داشتم، مغازه خودکشی رو دوست داشتم، حیفا رو ازش بدم نیومد خوشمم نیومد ولی نظرم درموردش مثبته و...
فیلم: مستر ربات رو دوست دارم چون واقعی تر از فیلمای دیگه این زمینه نشون داده زمینه امنیت رو، هری پاتر رو هم دوست داشتم
موسیقی: موسیقی خاصی مدنظرم نیست، چیزایی تو سبک ای‌جان از سیجل و سمی لو، و چیزای دیگه
شعر: 99 درصد آثار قرن 4 تا 7
• سه تا از بهترین و خاطره‌انگیزترین عکس‌هایی که گرفتی: متاسفانه پاک شدن
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی: تدوین کار میکنم اگر وقتم برسه و مقداری فیلم برداری، عکاسی هم خیلی دوست دارم ولی دوربین گوشیم جوابگو نیست
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ اگه آره کلکسیون چی: فعلا نمیخوام جواب بدم شاید بعدا ادیت کردم جوابشو نوشتم
• از نظر خودت چه رنگی‌ای: مشکی
• گیلتی پلژرت چیه: فعلا نمیخوام جواب بدم شاید بعدا ادیت کردم جوابشو نوشتم
• وجه ترسناکت چه شکلیه: برای دیدن یا توصیف کردنش زوده
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی: هرچیز موندگاری که تو کار یا زندگیم به کارم بیاد یا قشنگ باشه از نظر ظاهری
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون می‌گیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو: @روبیسکو: اخلاق و طرز فکرش @آفتابگردون: دوست خیلی خوبیه کس دیگه‌ای مد نظرم نیست الان
• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه: لحن و مدل گفتار
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی: از خود راضی، بی‌مزه های متوهم
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو: خودت میدونی چی دسته چی غلط خوب پیش رفتی تا اینجا ازت راضیم، سعی کن کاری نکنی که سالیان گذشتتو به فنا بده
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی: مهاجرت، راه اندازی اولین پروژم تو قالب یه استارت‌آپ یا شرکت
• به نظرت ده سال دیگه کجایی: پای تخته درحال برنامه ریزی برای پروژه بعدی
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن: تاثیرایی که روشون گذاشتم
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت: آدمای خفنی که توشن؟!
1:
2:
3:

Back
بالا