رئال مادرید

...............

کاربر فوق‌فعال
پاسخ : رئال مادرید

الان انگار رو من 4 لیتر آب یخ ریختن!!! :O
بایرن و دورتمند شدن غول کش!!!
عالی دارن میرن جلو!!
به عنوان یک هوادار رئال واقعا بازی دورتمند و تحسین میکنم!!
عالی بود!!

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

گفتم بترسید....

گفتم یا نگفتم؟ :))

آقا دقت کردین دورتموند توپ رو از رئالی ها چه خوب میگرفت ولی از هم تیمیاشون یه پاس هم درست دریافت نمی کردن؟:))

...............

کاربر فوق‌فعال

به نقل از Captain.Pisko :
گفتم بترسید....

آقا دقت کردین دورتموند توپ رو از رئالی ها چه خوب میگرفت ولی از هم تیمیاشون یه پاس هم درست دریافت نمی کردن؟:))
ببخشید ها!! شما گفتین 2 تا! نه 4 تا که!!!! =))

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از Captain.Pisko :
گفتم بترسید....

داداش گلم نگران نباش
زمین ک سر بود
همه اش میوفتادیم
سانتیاگو رو ببین ک توش چی کار بکنیم
.....
اون خانوم بایرنی هم خودشو اینقد نگیره
دیدی ال کلاسیکو درس شد :))

...............

کاربر فوق‌فعال

به نقل از Cristiano Ronaldo :
داداش گلم نگران نباش
زمین ک سر بود
همه اش میوفتادیم
سانتیاگو رو ببین ک توش چی کار بکنیم
.....
اون خانوم بایرنی هم خودشو اینقد نگیره
دیدی ال کلاسیکو درس شد :))
اولا اینکه اون خانوم بایرنی اسم داره!!
دوما اینکه محاله!! البته محال نیست!! درصد احتمال وقوعش خیلی کمه!!
سوما اینکه نمیشه بازی عالی دورتمند و با زمین لیز توجیه کرد!! اگه زمین لیز بوده,برای اونا هم لیز بوده!! مگه نه؟؟

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از Fateme Rahmati :
اولا اینکه اون خانوم بایرنی اسم داره!!
دوما اینکه محاله!! البته محال نیست!! درصد احتمال وقوعش خیلی کمه!!
سوما اینکه نمیشه بازی عالی دورتمند و با زمین لیز توجیه کرد!! اگه زمین لیز بوده,برای اونا هم لیز بوده!! مگه نه؟؟
اگه دقت میکردی فقط رءالیا زمین خوردن و مخصوصا کریس تو نیمه اول
بعدشم اینکه تعداد تماشاگرا و اینا رو هر کی باشه تاثیر خودشو میزاره
ببببعد دیگه اینکه چن جا داوره خطا نگرف برا رءال
و در آخر اینکه ایشالا ال کلاسیکو درس میشه و از آمپر غرور اون خانوم بایرنی پایین میاد

...............

کاربر فوق‌فعال

به نقل از Cristiano Ronaldo :
اگه دقت میکردی فقط رءالیا زمین خوردن و مخصوصا کریس تو نیمه اول
بعدشم اینکه تعداد تماشاگرا و اینا رو هر کی باشه تاثیر خودشو میزاره
ببببعد دیگه اینکه چن جا داوره خطا نگرف برا رءال
و در آخر اینکه ایشالا ال کلاسیکو درس میشه و از آمپر غرور اون خانوم بایرنی پایین میاد
آقای رئالی بازیکنای رئال سر میخوردن و میافتادن رو زمین و جو تماشاگرا و اینا همش بهانست!!
چرا اعتراف نمیکنین امشب دورتمند از رئال بهتر بود؟؟ها؟؟حقیقت تلخه آقای عشق کریس!!
من خودم حاضرم قسم بخورم که از دورتمند متنفرم!! ولی امشب خیلی خوب بازی کرد!! خیلی خیلی فراتر از انتظار!!

...............

کاربر فوق‌فعال

لیز بودن زمین و جو ورزشگاه بخشی از دلایل باخت رئال و تشکیل میده,ولی نه کلش و!!
چون امشب دورتمند واقعا عالی کار کرد!!

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از Fateme Rahmati :
آقای رئالی بازیکنای رئال سر میخوردن و میافتادن رو زمین و جو تماشاگرا و اینا همش بهانست!!
چرا اعتراف نمیکنین امشب دورتمند از رئال بهتر بود؟؟ها؟؟حقیقت تلخه آقای عشق کریس!!
من خودم حاضرم قسم بخورم که از دورتمند متنفرم!! ولی امشب خیلی خوب بازی کرد!! خیلی خیلی فراتر از انتظار!!
من ک هر چی بگم شما حرف خودتو میزنی
شمام قبول کن داوری واقن بد بود
به نقل از به یاد نصیر :
چرا می خوای باخت رئالو آخر شبی با حرفای غیر منطقی توجیه کنی :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$
دورتموند خط حمله رئالو آنالیز کرده بود شدید طوری که رئال هیچ کاری نمی تونست بکنه تو خط حمله گلشون هم رو اشتباه مدافعان دورتموند بود
وگرنه رئال به این راحتی نمی تونست گل بزنه ضد حمله های خطرناک رئال رو هم به خوبی خنثی کردن مربی دورتموند بهتر از این نمی تونست جلو رئال تیم ببنده.
آره کاملا باهات موافقم
ولی هب در کل رءال مالکیت توپش بیشتر بود و موقعیتم داش خداییش.همین آخر بازی واران رو کرنره میتونست گل بزنه ک خورد ب یارو و رف کرنر ولی داور نگرف
کلا بازیش داوری نداش
ب اوزیل الکی کارت داد و ........

...............

کاربر فوق‌فعال

البته حق با آقای عشق کریسه!!
در این بازی مقداری ناداوری هم دیده شد!!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

دورتموند چه کرد...لواندوفسکی... :O وایدنفلر ...کلوپ
هیچ وقت فک نمیکردم دورتموند بتونه کاری جلو رئال بکنه... :-??
چقدر دفاع دورتموند خوبه...فقط هوملز یه سوتی داد که گل شد وگرنه خیلی خوب بودن در کل
بله داوری خوب نبود،کارشناسا اعلام کردن که یه پنالتی برای دورتموند گرفته نشده :-?? رویس هم تو آفساید نبود :-?? کارت زردی که به لواندوفسکی داد هم که اصلا لواندوفسکی خطایی نکرد :-??
ولی به نظرم رئال بد بازی نکرد...دورتموند زیادی عالی بود.یه تیم بدون فوق ستاره که بیشتر بازیکناش جوون هستن.جای تحسین دارن واقعا <D=
ولی با همه اینا،اون یه گلی که به خاطر سوتی هوملز،رئال زد خیلی میتونه مهم باشه واسه بازی برگشت و به نظر من هنوزم شانس رئال برای رفتن به فینال بیشتره تا دورتموند.دورتموند با همه خوبیاش و قابل تحسین بودناش،کم تجربه س و میتونه این نتیجه رو به باد بده تو بازی برگشت،البته شایدم نداد،به هر حال هر اتفاقی ممکنه بیفته،واقعا نمیشه پیش بینی کرد
+خیس و خشک بودن زمین که به نظرتون بهانه بود...پس الان نباید بهانه بیارین

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
دورتموند چه کرد...لواندوفسکی... :O وایدنفلر ...کلوپ
هیچ وقت فک نمیکردم دورتموند بتونه کاری جلو رئال بکنه... :-??
چقدر دفاع دورتموند خوبه...فقط هوملز یه سوتی داد که گل شد وگرنه خیلی خوب بودن در کل
بله داوری خوب نبود،کارشناسا اعلام کردن که یه پنالتی برای دورتموند گرفته نشده :-?? رویس هم تو آفساید نبود :-?? کارت زردی که به لواندوفسکی داد هم که اصلا لواندوفسکی خطایی نکرد :-??
ولی به نظرم رئال بد بازی نکرد...دورتموند زیادی عالی بود.یه تیم بدون فوق ستاره که بیشتر بازیکناش جوون هستن.جای تحسین دارن واقعا <D=
ولی با همه اینا،اون یه گلی که به خاطر سوتی هوملز،رئال زد خیلی میتونه مهم باشه واسه بازی برگشت و به نظر من هنوزم شانس رئال برای رفتن به فینال بیشتره تا دورتموند.دورتموند با همه خوبیاش و قابل تحسین بودناش،کم تجربه س و میتونه این نتیجه رو به باد بده تو بازی برگشت،البته شایدم نداد،به هر حال هر اتفاقی ممکنه بیفته،واقعا نمیشه پیش بینی کرد
+خیس و خشک بودن زمین که به نظرتون بهانه بود...پس الان نباید بهانه بیارین

و همین طور گل پنجمی که می تونست رویس بزنه آفساید نبود! :)
خودم شخصا فکر می کردم به برد 2 1 یا اصلا مساوی 1 1 ولی 4 تا! :D
جدا نمی تونم نخندم :))
انگار همین دیروز بود که فیفا لیست منتخب رو داد 5 بارسا و 5 رئال و فالکائو! که باز هیچکدومشنون نمی بینیم تو فینال! و همین طور فینال قبلی! واقعا روح اسپانیا ستیزی من خنک شد! واقعا منتظر بودم ببینم فیفا اعتبارش بیشتر از این ها نابود بشه!
در کل دورتموند جالب بازی کرد و کم اشتباه! میشه گفت تیم های اسپانیایی شاید حتی تو خونه خودشون شکست بخورن!

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

بچه‌ها منطقی صحبت کنید. مثلا اگه ادب رو رعایت نکنید حرفتون منطقی به نظر میرسه؟ یا چی؟ همینطور پیش بره تاپیک قفل میشه؛ پس رعایت کنید لطفا!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

در مورد گل پنجمی که ازش حرف زده میشه خب بعد از صوت داور مدافعا و دروازبان رئال دیگه عکس العملی شون ندادن و خب اگر داور صوت نمیزد بعید بود اون توپ گل بشه
در مورد پنالتی هم که میگن گرفته نشده من واقعا" نمیدونم رو چه اصلی میگن!
من خودم چند بار اون صحنه رو دیدم و چیزی که مشخص بود این بود که بازیکن دورتمند میخواست دستشو گیر بده به بازیکن رئال تا پنالتی بگیره!

به هر صورت بحثای خیلی مهمتری از داوری داشت این بازی
رئال از نظر تاکتیکی خوب بود واقعا" ولی خیلی اشتباه فردی داشت
نمیدونم تحت تاثیر جو وست فالن بود یا چی بود
زوج په په و واران به شدت ناهماهنگ بودن
مجبور بودیم راموس رو در سمت راست بازی بدیم و دورتمند تو شروع حملات رئال آلونسو رو از کار مینداخت و پشت آلونسو هم کسی نبود که بتونه بازی سازی کنه
اگه میشد راموس دفاع وسط بازی کنه رئال از نظر هجومی هم میتونست حرفای زیادی داشته باشه و اشتباهات فردی هم شاید کمتر میشد!
بنزما و هیگواین هم که همیشه همزمان افت میکنن!
این خیلی بده!
به نظرم تو بازی برگشت هیچکدوم بازی نخواهند کرد!

و درکل دورتمند به شدت مستحق این پیروزی بود
هماهنگی و انگیزه و حرکات و هوادارا و همه چیشون فوق العاده بود <D=

ولی این فقط بازی رفت بود
ما منتظر دورتمند تو برنابئوهستیم
قطعا" هر دو تیم کار سختی دارن
ولی ما به تیممون ایمان داریم x:

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

دوستان رئالي، الكي بهونه نيارين. بي تعصب بگم، رئال ديشب به معناي واقعي كلمه افتضاح بود و نتيجه اي رو گرفت كه صد درصد حقش بود...!
نتيجه ي يك دفاع افتضاح، هافبك هاي افتضاح، حمله ي افتضاح و كلا تركيب افتضاح چيزي جز اين هم نميشد!
به نقل از آیدا-ق :
بعدم بازی برگشت با گالا هم فک نکنم کاسیاس بازی کنه :-? تا بازیای نیمه نهایی چمپیونز که اونجا دیگه مطمئنن کاسیاس بازی میکنه
:| :| :| :| :| :| :| :| :| :|
ارزشاشونو زير سوال نميبرم ولي ديشب رئال از خودش ضربه خورد نه از دوتموند و لواندوفسكي
حيف الان دستم درد ميكنه نميتونم زياد تايپ كنم ولي خيلي حرفا دارم واسه اين بازي كه حالا بعدا ميگم...
-----------------------------------
به نظرم تركيب تيم از بيخ و بن اشتباه بود! مهم ترين دفاع رئال نا هماهنگي شديد واران و په په بود كه من نميدونم وقتي بازي اين دوتا كنار هم تو لاليگل جواب نداده چرا تو بازي به اين مهمي ازش استفاده ميشه!‌ په په هم بي نهايت پر اشتباه بود و رو گل اول و سوم كاملا مقصر! سرخيو با اون چيزي كه هميشه عادت داريم ازش ببينيم خيلي فرق داشت... البته زياد نميشه به اونم خرده گرفت چون ميشه گفت تمام بازيهاي اين فصل رو وسط بازي ميكرد. خط هافبكم گيج ميزد كلا... اوزيل اون سمت به هيچ وجه نتونست بازي اي رو كه به عنوان هافبك وسط نشون ميده داشته باشه! هيچي از سمت راست رئال نديديم واقعا... شايد اگر دي ماريا از اول بازي ميكرد يكم وضعيت بهتر ميشد! نيمه دومم مودريچ ميومد تو به جاي ژابي اي كه 1% ژابي هميشگيم نبود! ولي شبي كه همه افتضاح بودن كونترائو رو ميشه با اغماض در حد متوسط دونست! خديرا هم افتضاح... خط هافبكي كه همشون ستاره هستن ميانه زمينو دو دستي تقديم كرده بودن به رويس و گودوغان و بقيه! به رونالدو و هيگواين (به خصوص هيگواين) هم كه نميشه اعتراضي كرد چون اصن توپي بهشون نميرسيد كه بخوان بازيشونو نشون بدن! هيگي كه من اصلا وجودش تو بازيو احساس نكردم...
به هرحال درسته كه شرايط واقعا سخته ولي خوب هنوزم دورتموند فيناليست نيست... تا حالا شگفتي هاي عجيب تر اين هم تو فوتبال ديديم از اين بازگشت هاي خارق العاده هم تو تاريخ رئال داشتيم... پس نبايد نا اميد بشيم! هنوز 90 دقيقه مونده كه ممكنه توش هر اتفاقي بيفته... هرچند شرايط واقعا بده و بردن اين دورتموندي كه چهارشنبه ديديم نيازمند يك معجزس...
05996536484165282415.jpg

+من هميشه آرزوم بوده اين جوي كه تو ورزشگاه هاي دوتموند و گالا و بايرن و اينا هستو تو برنابئو ببينم... :-< متاسفانه برنابئو خيلي كم پيش مياد كه مث 10دقيقه آخر بازي امسال با سيتي باشه... :rolleyes: ولي اميدوارم يه جوي مث وست فالن ايجاد شه و بهمون تو برد 3-0 (يا بهتر حتي! :-" :-" ) كمك كنه!

Breeze:ترکیب شد :)

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به هرحال به قول خوانیتو 90 دقیقه در برنابئو خیلی طولانیه
با این حال که میدونم خیلی دور از ذهنه ولی به شدت حس میکنم تو ومبلی به زمین میریم

lucky girl

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سبزوار
شهر
بجنورد و سبزوار

در کل من به تیمم ایمان دارم! و مطمئنم رئال در برنابئو گـــــــــــــــــــل میکاره ( حرفم ایهام داره!!! )

• لایک
امتیازات: hel@$

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از lucky girl :
در کل من به تیمم ایمان دارم! و مطمئنم رئال در برنابئو گـــــــــــــــــــل میکاره ( حرفم ایهام داره!!! )
منم حس میکنم اون یه گلی که تو آلمان زدید برگ برندس و میرین فینال.

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

الان باید حس ـم رو بگم ؟ :-"
من یه حس حسادت دارم به شما ها که باز به تیمتون امید دارید ، ما که با اون بازیه بارسا اصن امید که هیچی ، دوست داریم بیشتر از این آبرو ریزی نشه :-s
واقعا از ته دل آرزو دارم دورتمند رو ببرید و برید فینال ، به 2 دلیل ؛ اول اینکه به عنون یه تیم اسپانیایی انتقام بارسا رو بگیرید و دوم اینکه آبروی تیم ملی اسپانیا و لالیگا رو حفظ کنید. (;

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

واقعا برا بار اول بود که دوست داشتم رئال ببره!

ولی انصافا دورتمند همه چی تموم بود! من فک کردم رو افت هست تیمشون و میبازن اما واقعا خیلی عالی بودن!

چیزی رو داشتن که اصلا بارسا نداشت! انگیزه! شور و اشتیاق برای برد!

بارسا واقعا این چیز رو نداشت اما دورتمند با توجه به جوون بودن و .... کاملا دونده و خوب بازی رو تو دستش گرفت!

بالا