• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اتفاقا استوکیومتری نقطه قوتمه
خیلی سبز میزنم و فرمول ها هم اوکیم ولی خیلی سبز تیپ بندی نکرده.
حتما مبتکران رو امتحان میکنم، ممنونننن
خب پس مشکل شما احتمالآ با بررسی مبتکران حل بشه :-"

نشر الگو فقط یبار تستای فرد رو زدم، الان دارم دوباره همه رو از اول میزنم‌
و جزوه ی معلم رو هم قبلاً یبارهمه رو زدم، و اینم دوباره دارم از اول میزنم‌
حس میکنم وسواسی شدم در این مورد :(( تستای جزوه ی معلم رو انگار کاملا بلدم ولی بازم دلم نمیاد دوباره نزنم
تستای مارک دارم خیلی نیستن آخه، بعد یه منبع دیگه هم نمی‌خوام بزنم
اره درصدام خوبت
ازمون زدن خوبه واقعا؟ میترسم از یه جا به بعد سوالاش تکراری بشن :((
مرسی نگاه میکنم حتما
خیلی خیلی ممنوننننن
نشر الگو که اوکیه به عنوان منبعت
آره آزمون زدن رو امتحان کن. توی تایم کم مثلا ۱۵ دقیقه ۲۰ دقیقه ۲۰ ۳۰ تا سوال داری میزنی، درصد میگیری مهارتت تقویت میشه تیپ تست جدید میبینی و اشکالاتت در میاد و .... کلی فایده داره
و اینکه تست مارک دار خب اصلا نباید خیلی باشه. دقیقا باید کم باشه تا بشه مرور شون کزد و ارزش داشته باشه براش زمان بزاریم وگرنه اگه قرار باشه از یه منبع ۲۰۰ سواله ۱۰۰ تا سوال مارک بشن که توفیقی نداره

سلام دوستان هر کسی دوست داره بیاد با هم چالش بزاریم و درس بخونیم @ALMAKUHESTANIاینم آیدی منه.

سلام!
اینجا کسی هست که تاحالا با شماتیک مشاوره داشته باشه؟
و اگر داشته راضی بوده یا نه
منم یبار این سوالو پرسیدم چون کسی جواب نداد خودم امتحانش کردم
واقعا رو نظم جدی و بی حاشیه س یا حداقل مشاور من اینطور بود
به جای حرفای انگیزشی الکی با جدیت اهداف کوتاه مدت رو پیگیری میکنه

یه سوال
چرا مثلا وقتی یه محلول هیدروکلریک اسید داریم، و میایم توش هیدروفلوئوریک اسید میریزیم، برای محاسبه ثابت یونش HF، باید غلظت کل هیدرونیم های محلول رو بنویسیم؟
خب مگه ثابت یونش هیدروفلوئوریک اسید نیست؟ دیگه چکار به یون های آزاد شده از هدیروکلریک اسید داریم؟

یه سوال
چرا مثلا وقتی یه محلول هیدروکلریک اسید داریم، و میایم توش هیدروفلوئوریک اسید میریزیم، برای محاسبه ثابت یونش HF، باید غلظت کل هیدرونیم های محلول رو بنویسیم؟
خب مگه ثابت یونش هیدروفلوئوریک اسید نیست؟ دیگه چکار به یون های آزاد شده از هدیروکلریک اسید داریم؟
ببین دلیل دقیقش به اصل لوشاتلیه و فصل ۴ شیمی دوازدهم ربط داره، باید تعادل رو یاد بگیری تا کامل متوجه شی. فعلا فقط در این حد بدون که میزان یونش اسید ضعیف به تعداد کل یون های هیدروژن موجود توی محلول بستگی داره؛ چون یونش اسید ضعیف یه واکنش تعادلیه و هیدرونیوم موجود در محلول این تعادل رو جا به جا میکنه، هرچقدر هیدرونیم بیشتر باشه روی یونش تاثیر میذاره و کمتر یونیزه میشه.

دوستان کسی هست مثلثاتش خوب باشه و یه کمک بده که چطور برسونمش؟
ممنون میشم پ. خ بده🤍

سلام همگی یه همفکری میخوام😭
جمعه مدرسه گزینه دو گرفت و خوب اوکی بود چون رسیده بودم به بودجه بندیش و اینا
و این جمعه هم قراره حلی سنج بدیم و این درحالیه که بودجه بندیش کاملا با اون گزینه دو عه متفاوته و من نمیدونم که این چیز عادی ایه که توی یک هفته بتونی به بودجه بندی کاملا جدید برسی؟چون من اصلا نرسیدم😭
الان نمیدونم چطوری قراره جمعه آزمون بدم وقتی هنوز بعضی از درسهارو یدور هم نخوندم و فقط یکی دو روز وقت هست

سلام همگی یه همفکری میخوام😭
جمعه مدرسه گزینه دو گرفت و خوب اوکی بود چون رسیده بودم به بودجه بندیش و اینا
و این جمعه هم قراره حلی سنج بدیم و این درحالیه که بودجه بندیش کاملا با اون گزینه دو عه متفاوته و من نمیدونم که این چیز عادی ایه که توی یک هفته بتونی به بودجه بندی کاملا جدید برسی؟چون من اصلا نرسیدم😭
الان نمیدونم چطوری قراره جمعه آزمون بدم وقتی هنوز بعضی از درسهارو یدور هم نخوندم و فقط یکی دو روز وقت هست
نمیشه که ماست مال کنی پیش بری
دوتا آزمون بردار که برنامه اش باهم مطابقت داشته لااقل.
فقط خوندن کافی نیست
باید تست بزنی مرور کنی رفع اشکال کنی اگه شد سراغ منبع سطح دو بری و اگه شد آزمون بزنی یه دونه حداقل.
وقتی در این حد متفاوته ماست مال میکنی تهش هم نه به تسلط میرسی نه از آزمون سودی بردی.

نمیشه که ماست مال کنی پیش بری
دوتا آزمون بردار که برنامه اش باهم مطابقت داشته لااقل.
فقط خوندن کافی نیست
باید تست بزنی مرور کنی رفع اشکال کنی اگه شد سراغ منبع سطح دو بری و اگه شد آزمون بزنی یه دونه حداقل.
وقتی در این حد متفاوته ماست مال میکنی تهش هم نه به تسلط میرسی نه از آزمون سودی بردی.
آخه اصلا من برنداشتم
مدرسه اجبار میکنه به آزمون دادن

Back
بالا