- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تربت جام
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
دوازدهمسلا دوازدهمی یا پشت کنکوری
دوازدهمسلا دوازدهمی یا پشت کنکوری
دوازدهم
من نمیدونم روشم تا چه حد درست بوده ولی شروع کردم به مرور درسا به صورت فصل به فصل و بعدش زدن کتابای موج آزمونش (جز ریاضی که آزمونیوم). مثلا فصل ۱ شیمی۱ بعد آزمونای موج آزمونش. و خب خود این کتابا این رو داشت که مثلا ۳ فصل شیمی ۱ که تموم میشد چند تا آزمون از کلش داشته باشه. یا آزمون جامع از ۱۰ و ۱۱ و... . پس تو این فاصله فراموشم نمیشد چیزی. بعد که این کتابا تموم شد، رفتم سراغ آزمون های جامع و رفع اشکال تا هفته قبل کنکور. بعدشم جمع بندی که خب واسه زیست مثلا فرهمندنیا دیدم ولی برای شیمی و فیزیک و ریاضی خودم مرور کردم. بعدم کنکور. البته شرایط من یکم خاص بود (تغییر رشته داده بودم و زیست ۳ سال رو مجبور شدم دوازدهم بخونم) و برای همین اینایی که گفتم رو از ۲۶ اسفند شروع کردم.بچه ها یه سوال
دوران جمعبندی چیکار میکنن؟
الان آزمونا فروردین شروع میکنم آزمونای جمعبندی رو
من هنوز تموم نکردم ولی اخراش مونده که اونو دیگه همزمان با جمعبندی تموم میکنم
خودم تو ذهنم بود که برا هر درس حدود یه هفته از اسفند رو بذارم بعد دیگه نکته و تست و کنکورا و آزمون جامع همون درس و نقطه ضعفامو و کامل کردن خلاصه نویسی و.... رو برای هر درس تو همون یه هفتش انجام بدم بعد تقریبا اولای فروردین دیگه فقط آزمون جامع بزنم
شما نظرتون چیه ؟ کلا اسم جمعبندی منو میترسونه و هر نظری وایده ای درباره اسفند و فروردین دارین خوشحال میشم بگین بهم
سلامسلام دوستان . به نظرتون تغییر مشاور برای این ماه های باقی مونده کار درستیه؟
کسی تجربه داره از این بابت؟
https://www.kanoon.ir/Public/SuperiorsRankBased?type=2کسی میدونه از کجا میتونم ببینم رتبه حدودی قبولی دانشگاها و رشتهها رو؟ مشاور مدرسه درست جواب نمیده
گزینه دو آمار داشت که یادم نیست درست بود یا نهکسی میدونه از کجا میتونم ببینم رتبه حدودی قبولی دانشگاها و رشتهها رو؟ مشاور مدرسه درست جواب نمیده
من بعد عید دیگه عملا مشاور نداشتم.سلام دوستان . به نظرتون تغییر مشاور برای این ماه های باقی مونده کار درستیه؟
قلمچی. همینی که لینکشو گذاشتن بچه ها. ولی ۴۰۳ اطلاعات درستی نداره ۴۰۲ بهترهکسی میدونه از کجا میتونم ببینم رتبه حدودی قبولی دانشگاها و رشتهها رو؟ مشاور مدرسه درست جواب نمیده
من خیلی میترسمیه چیزی بود به اسم آزمون های سه روز یه بار. من یادمه واسه دوران خرداد که بچه ها امتحانای پایانترم میدادن توصیه میشد ولی به نظرم اگه یکی درساشو تا عید تموم کرده از اون موقع خوبه شروع کنه. کلا هرچی آزمون بیشتر، کنکور بهتر. اینجوری بود که یه آزمون میزدی، اصن هر درسشو ۵ درصد ولی بعد میومدی از اشتباهات و نزده هات یه تعداد مبحث انتخاب میکردی و اونا رو برای آزمون جامع بعدیت میخوندی. مسلما در جهت افزایش درصد. یه نوع جمع بندی مطلوب بود از نظر من.بچه ها واقعا اگه توصیه ای درمورد جمع بندی دارین خیلی ممنون میشم بگینمن خیلی میترسم
دقیقا دیگه تو فکرم یکی یکی بچه ها رو تگ کنم که بیاین کارایی که کردین و خوب بوده رو بگید لطفاًبچه ها واقعا اگه توصیه ای درمورد جمع بندی دارین خیلی ممنون میشم بگینمن خیلی میترسم
بعضی از مشاورا برای جمع بندی میان برنامه میدن و مرور همه مباحث درسا رو میزارن داخلش و معمولا با تست علامتدار یا کتابای جمع بندی مرور میشه(مثلا در طول یک ماه شما همه مباحث رو جداگونه براش بازه مطالعاتی در نظر میگیری بر اساس حجمش و مرور و تست زنی انجام میدی. مثلا برای فصل ۲ فیزیک ۱۱ سه تا بازه اختصاص میدی برای فصل ۱ آمار یک بازه برای مرور و تست و به همین ترتیب بقیه مباحث) و بعد از اینکار وارد فاز آزمون های جمع بندی و کنکور ها میشن.بچه ها واقعا اگه توصیه ای درمورد جمع بندی دارین خیلی ممنون میشم بگینمن خیلی میترسم
هیچ وقت نفهمیدم کاربرد مشاور کنکور چیه. (نداشتم و وقع نمینهدم)سلام دوستان . به نظرتون تغییر مشاور برای این ماه های باقی مونده کار درستیه؟
تا جایی که میدونم کلا معدل نمیدن یا از روی دیپلمت ببین اگه داری یا خودت حساب کنبچه ها برای تایید سوابق معدل دیپلم رو برام نزده باید چیکار کنم کسی میدونه ؟