• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اینا کارشون که مشخص نیست ولی وقتی الان نهایی می‌خوان بگیرن یعنی تأثیر قطعی

بچه ها اینو اگر کسی بهتون نگفته من بگم، عکس سنجش= عکس کارت دانشجویی

زامبی اپلود نکنید
یک عدد زخم خورده ام
پرسیدم گفتن کارتتو گم هم بکنی باز همین عکسه پس بهتره نگهش داری :)) عکس ۱۳ سالگیمه خدا لعنتم کنه
بچها انصافا عکس خوب آپلود کنین این احتمالو درنظر بگیرین

درباره معدل اینا

یچیز رندومی بزنید اصلا تاثیر نداره چی میزنید؛ بعدا که معدل نهاییتون اومد(یا میرید مدرسه میگیرید یا زنگ میزنید میپرسید) اون عدد رو وارد میکنید

نگران این نباشه

برای دست چپ ها تیک دست چپ هستم رو بزنید واقعا جدا سعی میکنن براتون فراهم بکنن صندلی دست چپ رو

۵ روز امتحان نهاییم ممکن نیست شاید منظورشون این بوده تاریخ شروع بین این ۵ روز بوده

بچه‌ها الان من برای خواهرم رو کنکور عادی و فرهنگیان ثبت نام کردم
تو علاقه مندی فقط فرهنگیان رو نوشته
همین درسته دیگه ؟
چند ماه پیش کنکور فرهنگیان رو نوشته بودیم بعد الان انگار اون پول رو گذاشته بودن برای سراسری و برای فرهنگیان دوباره پرداخت کردم
برای شما هم همین طور شده ؟ درسته دیگه ؟

الان اینا داخل رسید ثبت نامه
نوع آزمون :متقاضى شرکت در آزمون سراسرى و همچنین آزمون اختصاصى پذیرش دانشجو - معلم در دانشگاه هاى فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجائی در گروه آزمایشی اصلی هستم .
[th]عنوان علاقه مندی ها[/th] [TR]
[td]1[/td][td]دانشگاه هاى فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایى (گروه آزمایشي اصلي)[/td]
[/TR]

• لایک
امتیازات: Thea
همین درسته دیگه ؟
چند ماه پیش کنکور فرهنگیان رو نوشته بودیم بعد الان انگار اون پول رو گذاشته بودن برای سراسری و برای فرهنگیان دوباره پرداخت کردم
سلام
منم فرهنگیان ثبت نام کرده بودم. الان هر دو آزمون رو فعال کردم ولی هزینه ای مجددا ندادم

این چاپ جدید موج آزمون شیمی بهتره از قبلی؟

سلام
منم فرهنگیان ثبت نام کرده بودم. الان هر دو آزمون رو فعال کردم ولی هزینه ای مجددا ندادم
سلام
برای من جلوی کنکور سراسری نوشته بود پرداخت شده
جلوی فرهنگیان نوشته بود پرداخت نشده

سلام
برای من جلوی کنکور سراسری نوشته بود پرداخت شده
جلوی فرهنگیان نوشته بود پرداخت نشده

همین درسته دیگه ؟
برا منم اینجوری بود

سلام
قضیه شعر حفظی های فارسی مشخص شد؟ همه رو باید حفظ کنیم یا ترم دو فقط؟

الان اینا داخل رسید ثبت نامه
نوع آزمون :متقاضى شرکت در آزمون سراسرى و همچنین آزمون اختصاصى پذیرش دانشجو - معلم در دانشگاه هاى فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجائی در گروه آزمایشی اصلی هستم .
[th]عنوان علاقه مندی ها[/th] [TR]
[td]1[/td][td]دانشگاه هاى فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایى (گروه آزمایشي اصلي)[/td]
[/TR]

برای من هم همینو میاره و به نظر درست میاد ولی این علاقه‌مندی‌ها چه کوفتیه؟ چرا فقط فرهنگیان رو زده اونجاا ؟؟!!
استرس گرفتم یه ذره سر ایییننن T_T

برای من هم همینو میاره و به نظر درست میاد ولی این علاقه‌مندی‌ها چه کوفتیه؟ چرا فقط فرهنگیان رو زده اونجاا ؟؟!!
فکر کنم بقیه آزمون ها به غیر از اون گروه آزمایشی اصلی میشن علاقه مندی ها

منم اول استرس گرفتم ولی وقتی ویرایش زدم فرهنگیان و زدم زبان باز علاقه‌مندی آورد زبان
یعنی اون کنکور اصلی رو برا علاقه مندی نمی‌نویسه فکر کنم

بین دوره ی تدریس حسابان استاد کرمی تو ماز و تو ی آلفا اسکول کدوم دوره بهتره،احساس میکنم سطح مازه یکم پایین تره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

بین دوره ی تدریس حسابان استاد کرمی تو ماز و تو ی آلفا اسکول کدوم دوره بهتره،احساس میکنم سطح مازه یکم پایین تره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
درسته، آلفا بهتره

ای کسانیکه پنل آلفا دارن کلاس استاد کرمی
توی آلفا تمرینای آخر هر مبحثشو خودشون حل کردن یا مثل ماز یکیو آوردن اون حل کرده ؟
من از حل اونیکه تو مازه هیچیییییی نمیفهمم وبعضی سوالاش جدیده و موندم چه کنم و تمرینا رو تا مثلثات گذاشته :((

Back
بالا