• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جایگاه بالا از آن سنتی هاست ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arman aria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جایگاه بالا از آن سنتی هاست ؟

به نقل از M@soud HIDDEN :
شما جو نگیردت روشن فکر و تحصیل کرده. :|

+
سمپادیا قشر خاصی از جامعه نیست.اینجا هم یه سری جوون و نوجوونیم که فقط سلیقه ها ی منحصر به فرد داریم.من دارم میگم رپ بهتره ، دقت کنید نمیگم قویتره ، میگم بهتره چون اولا : جذاب تره ، جوون پسند تره ؛ و چندین سبک متفاوت توی رپ داریم.
مثلا ببینید یکی میشه تتلو.فاز تتلو رو که خودتون خبر دارین پس توضیح نمیدم.
یکی میشه آرمین تو ای اف ام (2AFM) دیس لاو میخونه فقط
یکی میشه یاس ؛ سیاسی میخونه (نسبتا) و دردای اجتماع رو میگه
یکی میشه زدبازی ؛ گنگ میخونه
همه اینایی هم که گفتم پرطرفدارن خودتون خبر دارین.
ولی سنتی فقط دو تا فاز رو دنبال میکنه : عارفانه (خدا و پیغمبر) و عاشقانه
کلا چیزی به اسم دیس لاو درونش موجود نیس ، یا اگه هست ، قوی نیس.

فرزندم جو گیر خودتی ;;)

آخه یه چیزی بگو آدم قانع بشه . فرض بر اینکه توی رپ چندین سبک متفاوت وجود داره ، میشه ملاک برتری ؟

حالا جدا از این باید بگم سنتی فقط توی دو موضوع عارفانه و عاشقانه خلاصه نمیشه. شما تو مدرستون ادبیات تدریس نمیشه ؟ موضوع شعرهای کتاب ادبیات همون موضوع شعر های سنتی . بعد ادبیات شما توی دو قسمت عارفانه و عاشقانه خلاصه میشه ؟؟

گنگ ؟؟؟ ... 8-|

درسته توی سنتی سبک های دیگه هم هست اما نسبت به عارفانه و عاشقانه آهنگ های کمتری با اون مضامین خونده شده اما توی رپ تمام سبک ها تقریبا به یک اندازه خونده شده و این که توی رپ سبک های بیشتری هست اگه دلیل بر برتری نباشه دلیل بر بدتری هم نیست(عجب جمله ای :-")مشکل اینه که توی سنتی نمیشه مسایل سیاسی و اجتماعی و اقتصادی رو مطرح کرد(حداقل مسایل روز)ولی تو رپ میشه...وخیلی چیزای دیگه

به نقل از lab0o :
کی گفته نمیشه مسائل سیاسی اجتماعی داشت؟ مثلاً آهنگ شبنورد و رزم شجریان با اون آهنگش که اسمش رو یادم نمیاد تفنگت را زمین بگذار حکم بوق رو دارند؟
اره بابا کلی شعر اعتراضی داریم ...
شاید مستقیم اصلان پیام نداشته باشن...
اما معانیی توش هست که از هزارتا حرف مستقیم تاثیر گذارتره ...

همه ی حرفایی که زدید درسته ، اما دقت کنید :
مردم هرکدوم سلایق متفاوتی دارن.یکی دوس داره اعتراضی گوش بده (میفهمید که چی میگم)
یکی دوست داره دیس لاو گوش بده (که توی سنتی اگر باشه هم خیلی محدوده)
یکی دوس داره گنگ گوش بده
متوجه شدید؟من میگم رپ میتونه شنونده های بیشتری رو در بر بگیره ، چون وسیع تره
از لحاظ عمقی هم بعضی از خواننده ها ( زدبازی ، پیشرو هر از گاهی ، بهرام و... ) خیلی عمقی میخونن.مثلا ببینین زدبازی کم تر آهنگ میده ، ولی آهنگای قوی عمیق میده.میگیرید که چی میگم؟
به خاطر همین رپ از سنتی محبوب تره.وقتی شما به یه چیزی خیلی علاقه داری (مثلا راک عاشقش باشی) به نظرت میاد که راک از رپ و سنتی قویتره.درسته؟ پس کسایی که عشقشون به رپه ، احساسشون اینه که رپ قویتره ، و منم جزو همین دسته ام.​

همه ی حرفایی که زدید درسته ، اما دقت کنید :
مردم هرکدوم سلایق متفاوتی دارن.یکی دوس داره اعتراضی گوش بده (میفهمید که چی میگم)
یکی دوست داره دیس لاو گوش بده (که توی سنتی اگر باشه هم خیلی محدوده)
یکی دوس داره گنگ گوش بده
متوجه شدید؟من میگم رپ میتونه شنونده های بیشتری رو در بر بگیره ، چون وسیع تره
از لحاظ عمقی هم بعضی از خواننده ها ( زدبازی ، پیشرو هر از گاهی ، بهرام و... ) خیلی عمقی میخونن.مثلا ببینین زدبازی کم تر آهنگ میده ، ولی آهنگای قوی عمیق میده.میگیرید که چی میگم؟
به خاطر همین رپ از سنتی محبوب تره.وقتی شما به یه چیزی خیلی علاقه داری (مثلا راک عاشقش باشی) به نظرت میاد که راک از رپ و سنتی قویتره.درسته؟ پس کسایی که عشقشون به رپه ، احساسشون اینه که رپ قویتره ، و منم جزو همین دسته ام.​

:لایک آره زاخار

منم همینو میگم شماهایی که عاشق سنتی هستید نگید بهتره حداقل بگید از نظر ما بهتره

آخه این چه حرفیه که شجریان فلان و بهمان خب من اینارو قبول ندارم و به نظرم هیدن بهتره حالا شما تا صب بگو ربنا من میگم تابستون کوتاهه(کاری به محتوا ندارم)

خواهشا دیگه تموم کنید این بحث رو هعی ما میایم میگیم سلیقه سلیقه دوباره میگن شجریان فلان پسرش بهمان رپ بد سنتی خوب....

من مخالفم که میگید سنتی خیلی کول و آسِ...هر سبکی قشنگیای خودشو داره!این بهتره که بگید شجریان تو سنتی آسِ :x ;;)

من وقتی سنتی گوش میدم حالم بد میشه!دستِ خودم نیستا!توهینم نمیکنم خیلی دوس دارم سنتی ولی روحیم به سنتی نمی خوره!سلیقه ام هست دوسّان...!

این دوستا رپ دوس دارن شماها سنتی!حالا مهرادو شجریانو ول کنید باو :-"(کلامی از مادرِ عروس :)))

کلا این بحث بیهوده و وقت تلف کردنه. چون ما داریم راجع به هنر بحث می کنیم. اصولا ما هنوز ذات هنر رو نمی شناسیم! توی هنر هیچکس راجع به برتری صحبت نمی کنه. هنر ذاتش سلیقه ست. یعنی هر کس بر اساس روحیات و علایق و فطرتش میره سمت چیزی که دوست داره. هنر یک چیز نسبی ست. سلیقه هم یک چیز نسبی ست. هیچ برتری ندارن. ولی ارزش علمیشون فرق می کنه. کسی که سنتی دوست داره و گوشش و روحیاتش بر اساس سنتی ست، سنتی گوش میکنه. که خودم اینجوریم ولی یکی دیگه یه چیز دیگه دوست داره. اصلا قرار نیست چیزی به لحاظ هنری برتر باشه و بحث هم نداره. ولی ارزش علمی بر اساس کاری که صورت می گیره و توسعه داده میشه متفاوت هست. :)

من خودم یک شخصیت آروم و زیبا نگر دارم هر هفته پنجشنبه ها میرم حافظیه. من با فرهنگ ایرانی زندگی میکنم. یکی دیگه یه جور دیگه و اصلا بحث در این زمینه یک دور باطل محسوب میشه.

به نقل از arvin.a :
:لایک آره زاخار

منم همینو میگم شماهایی که عاشق سنتی هستید نگید بهتره حداقل بگید از نظر ما بهتره

آخه این چه حرفیه که شجریان فلان و بهمان خب من اینارو قبول ندارم و به نظرم هیدن بهتره حالا شما تا صب بگو ربنا من میگم تابستون کوتاهه(کاری به محتوا ندارم)

خواهشا دیگه تموم کنید این بحث رو هعی ما میایم میگیم سلیقه سلیقه دوباره میگن شجریان فلان پسرش بهمان رپ بد سنتی خوب....
پس حداقل به جایگاه شجریان احترام بذارین ! والا سرمایه ملیه ماست !
من( و بیشتر دیگران) هم هیچ وقت نگفتیم سنتی زیباتر و بهتره ار رپ چون سلیقه است ، ما فقط گفتیم از لحاظ موسیقی و اشعار در بیشتر موارد غنی تر هستش
من به شخصه خیلی اوقات هم رپ گوش میدم خیلی هم حال میکنم !

خب.

اولاً که اتفاقا من میام دقیقا رپ و سنتی رو مقایسه میکنم. چند وقت پیش یه بحثی مطرح شد بین دو سه تا روانپزشک آشنا. که داشتن از تاثیرات موسیقی روی ذهن و اینا صحبت میکردن. دقیقا همشون حرفشون این بود که ریتم های بالا پایین مث بیتِ رپ (که به شخصه بیت سازی رو آهنگسازی نمیدونم ) کاملا میتونه اثر منفی(چقد این کلمه آشناس برام) بذاره روی مغز انسان و عواقبی هم داره.
و دقیقا معتقد بودن که ریتم ساز های ایرانی میتونه تا حدّ زیادی آرامش بده به فرد حتی.
این

دوماً هیدن ، جی جی ، ام جی و بقیه ی دوستان تا 10-15 سال دیگه اثری نمیمونه ازشون. اینُ قول میدم بهت.
ساسی مانکن(!) از هیدنِ شما خیلی بیشتر طرفدار داشت. چی ازش مونده الان ؟ هیچی. تموم شد دوره ش. چرا ؟ چون چرند میخوند. چون تکست هاش چرت بود.

من هیچی نمیگم.
این تکست از نظر مسعود هیدن (!) و رفقا ماندگاره، نگاه کنید فقط :

ساعت وایسه _ زدبازی _ ورس سیجل

تیکه ترین شیکه زمین | اومده باز دید بزنین | جیغ بزنین ، فردا هم پیره زنین
چیه باز؟ / من و توییم B لباس| دنیا زیره پاست
پس راه برو من با تو خط هامونو زد میزنیم | زدی دیگه نکشیده حتی زورو
فردا صبحو میبینیم تو هم | هم قفلیم هم کلیدیم رو هم
همه جا ریخت و پاشه | نمیخوای « سیجل » بی تو پاشه؟
میدونی همه چی تو ماچه ( Too Much e )
پس ماچ ماچ بده من | قارچ باشه بده سم / تا باش باهات برسم
به یه دنیای عجیبی که | از ماها هرچی دیده | بازم ما رو ترجیح میده
وقت نمیره ، چون اینجا ساعتهاش عقربه ندارن | آدماش نداره مقلطه برا هم
زندگی مثل آب روونه || بپا چشمات خواب نمونه

اصلا موضوع رپ اعتراض خوبه ؟ موضوعش سیاسی! موضوعش اجتماعی! این چرندیات بالا به کدوم یکی از این دسته مربوطه ؟

سوماً بازم میگم؛ رپ آهنگسازیش نسبت به سنتی متال و حتی پاپ هم ساده تره، هم نیاز به تخصص اونجوری نداره و به جز کار مهدیار ما کار اینسترومنتال توی رپ نداریم. تموم شد و رفت. عزیزِ من آهنگ "رپِ اینسترومنتال(بی کلام) " نداریم. درک کن. تعصبات بیخودت رو بذار کنار. یکم فکر کن.

در ضمن؛
سبک موردِ علاقه ی بنده متال هست نه سنتی.

هرکدوم فاز خودشو داره ...
بعضی وقتا رپ حال میده(نه هر رپی)...
بعضی وقت ها سننتی(نه هر سنتی)...
من خودم همه نوع اهنگی گوش میدم...
خوب درست نیس یکی بهتر باشه...
هردوعالیا!!!!!!!!!!

Back
بالا