الان به نظرت خ عبدی خوبه؟؟؟به نقل از ریحانه! :خانم اکبرپور وقتی اینجوری می گن یعنی صد در صد میان !
واقعا جزو مدیرای گلن![]()
![]()
![]()
عبدیمو می گه....انقد ماهه انقد ماهه انقد ماهه که خدا می دونه!
![]()
![]()
![]()
ولی...
همیشه همه ی خوبا برای 1 می رن!تازه بعد از 2سال که ایشون مدیریت مدرسه فرزانگانو فول شدن می فرستنش واسه 1 و باز این فرزانگانه 3 می شه بیچاره و بی مدیر....
واقعا دلم برای کادر مدرسمون تنگ می شه....

خبر درستی هستش...یکی از دوستای من اول رفته بود 4 بعد بهش گفتن که 4 تشکیل نمی شه بین 3 تا مرکز پخشتون می کنن و الان افتاده فرزانگان3!به نقل از MissMarvelous :من امروز از یکی شنیدم چون از ف۴ خیلی استقبال نشده بچه هاشو میخوان بین سه تاشعبه پخش کنن...حدود ۴۰ نفر...البته منبع خیلی معتبر نبود...کسی چیزی نشنیده؟
اره...واقعا کادر دفتریمون فوق العاده هستن!واقعا اینو دارم می گم...می فهمین حالا خودتون!به نقل از mishu :الان به نظرت خ عبدی خوبه؟؟؟
از همون نگاه اول فهمیدم که سال خوبی خواهیم داشت با ایشون...خدا کنه معاون المپیاد نشه که پدرمون در میاد....
معاون پایه ی ما هم نشه خدایا......![]()
![]()
![]()
![]()
ولی از خانم اکبرپور خوشم اومد....دلسوز دیده میشد...
@سارا:
تو امروز شال سرت بود؟فک کنم دیدمت..با هم رفتیم پیش مدیرتون...
به نقل از Sara $-H :من بدون چادر جلو مدیر نمیرم،چه برسه شال
واه واه
ریحانه براکوهی چی شد؟

نه بابا...عرضه ي معاون المپياد شدن نداره....اون ميشينه تو دفتر غيبت ميكنه از در و ديوار..كار ِ ديگه نداره....فقط تحمل كردن ريختش در طول ِ سال مشكله...وگرنه آزار نداره...به نقل از mishu :الان به نظرت خ عبدی خوبه؟؟؟
از همون نگاه اول فهمیدم که سال خوبی خواهیم داشت با ایشون...خدا کنه معاون المپیاد نشه که پدرمون در میاد....
معاون پایه ی ما هم نشه خدایا......![]()
![]()
![]()
![]()
ولی از خانم اکبرپور خوشم اومد....دلسوز دیده میشد...![]()