واقعا کار سختیه ؟؟به نقل از مطهری :بله !
شما مسلما به کوکی های کامپیوتر دیگران دسترسی نداری، پس باید کوکی ها رو یه مشخصه بدین، که آخرین کوکی ساخته شده بقیه رو بی ارزش کنه.. برای این کار، فکر می کنم باید توی کد های اصلی smf دست برد؛ من نمی تونم حداقل. (البته کار نشد نداره! چون من php بلد نیستم عرض کردم..) {اصلا اس.ام.اف اینطوری نیست حالا ؟!!به نقل از پارسا :خوب بالاخره آدم یادش می ره دیگه ! یکسری آدم فرصت طلب هم ( http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,15806.0.html ) ور می دارن عوضش می کنن ! یا مثلا یه کاری بکنید که اگه از یه کامپیوتر دیگه توی اکانتمون لاگین کردیم ، کوکی های روی کامپیوتر های دیگهexpire بشه !!!
نه آدم پیدا نکنین ای چیزیو بفرستین به همه مرکز ها !به نقل از مطهری :امکانش نیست. غیر ممکنه اینکه توی این چند صد مرکز بیاییم آدم پیدا کنیم و بعدش اعضا رو تائید کنیم و ... !
محاله.
قبلا یک انجمن برای اینکار ایجاد شده بود اما اصلا جواب نداد و کار به چرت و پرت کشید.به نقل از Sadaf94 :اها یچیز دیگه هم هست
یه تاپیک یجوری باز کنین که هرکس بره نظرش رو درباری هر کس بدونه اسم و هیچی بگه!!!!
خب کاری نداره که! همون جوری که دربار مثلان همایش شیمی تو اهواز به همه مرکز ها فرستادن شما همین کار رو بکنین !
شما اگر غیرسمپادی میشناسی اینجامعرفی بکن.به نقل از Sadaf94 :خب از اسم سایت پیداست.
مشکل اینه که کسایی که نیستن هم میان میگن هستیم! خب دروغ نباید بگن که
ه نه نمیتونم. ببخشید....!به نقل از مطهری :این سایت برای سمپادی ها ساخته شده.برای همین فقط سمپادی باید بیاد.
قبلا یک انجمن برای اینکار ایجاد شده بود اما اصلا جواب نداد و کار به چرت و پرت کشید.
شما این سایت و 3 هزار عضو رو داری با همایش شیمی مقایسه می کنی؟ بیخیال !
شما اگر غیرسمپادی میشناسی اینجامعرفی بکن.
فعلا که امده .به نقل از کــورش . م :به نظرم اگه یک نفر غیرسمپادی هم عضو بشه خیلی نمیتونه فعالیت زیادی داشته باشه و به چشم نمیاد ؛ چون موقع عضو شدن باید اطلاعات رو کامل کنه که مال کدوم مرکز و شهر هست و بعد از چند وقت هم بقیه اعضا این فرد رو میشناسن و میفهمند که مال اون مرکز هست یا نه .
فکر نکنم مشکلی از لحاظ سمپادی بودن یا نبودن پیش بیاد.
به نقل از sayyed :پیشنهاد من اینه که بهترین کاربر رو در هر ماه از چند نظر که فکر می کنید معرفی کنید!