به نقل از SaYnA :lنه ما سيزده نيسـتيم كه
امـا تو راهنمايي بوديـم
وروديه مدرسه ! چن سالشه دبيرسـتانمون ؟
خب ساختمون دبیرستانم خیلی باید قدیمی تر از راهنمایی باشه... نیست؟به نقل از نرگس² :lما سیزدهمین ورودی راهنمایی تویِ این ساختمون فعلی بودیم ! وگرنه راهنماییم با قدمت تر ازین حرفاس !
ساختمون دبیرستان از زمان کرمیو نورالهیو اینا بوده ولی راهنمایی قبلا یه جا دیگه بوده!به نقل از meli :خب ساختمون دبیرستانم خیلی باید قدیمی تر از راهنمایی باشه... نیست؟
چرا سال اولیا یه زنگ آزمون دارن؟به نقل از meli :آقا برنامه ها رو تو سایت زدن...
چند تا سوال از سال بالایی ها...
مهارتی چیه؟
بعد رفیع معلمه خوبیه واسه ریاضی؟(کلاس ما رفیعه )
مامانم امروز زنگ زد ساویز کلاسمو بپرسه...به نقل از مهسا.ق :چرا سال اولیا یه زنگ آزمون دارن؟
یه کمی گنگه
راستی مگه می دونی چه کلاسی هستی مگه نگفتن کلاس بندی ها عوض شده؟
به نقل از meli :آقا برنامه ها رو تو سایت زدن...
چند تا سوال از سال بالایی ها...
مهارتی چیه؟
بعد رفیع معلمه خوبیه واسه ریاضی؟(کلاس ما رفیعه )
آقا فقط کلاسه مائه که معلم ریاضیش رفیعه
مثکه جدیده :-s
شما رو نمیدونم ولی به ما گفتن کلاسای پژوهشیمون 4 شنبه هاس... کلاسای علوم انسانیمون 5 شنبه هاس بازم نمیدونم...به نقل از زهرا.ج :والا سوالیه که ما هم داریم از شما :د مهارتی چیه؟ :د تا پارسال که نبود همچین چیزی! آزمون چیه؟ :د
من پارسال معلمم رفیع بود! اولای سال ما دقیقا از سال قبلیامون شنیده بودیم که رفیع تازه کاره و خوب نیست اصن که این یه ذهنیت بد رو ما داشت! ولی بعدا باهاش آشنا شدیم! اصلا معلم بدی نیست! باید از نزدیک ببینینش! بعضی وقتا خیلی تند میرفت جلو ولی بهش میگفتیم خودش میگفت عه ببخشید حالا آروم میریم :د اگه یه مسئله ای رو هیچکس نفهمه حاضره 30 بار توضیح بده به شکلای مختلف تا بفهمی!
شاید از اینور و اونور بشنوید که رفیع فلان ولی روش درس دادنش عالیه و توضیح دادنش هم! معلم بسیار خوبیه و کلی انرژی میزاره رو کارش!:)
و همینطور از دسته معلماییه که عالی صحیح میکنه ورقه رو :د
بعد این که این جاهایی که تو برنامه سیاه کردن چین؟ اینکه ما پنجشنبه ها ننوشته پژوهش یعنی پژوهش افتاده 4شنبه یا همینجوری خالیه؟؟ پارسال کلی هنجره پاره کردیم که از سال بعد نندازن 5 شنبه :-s
به نقل از meli :شما رو نمیدونم ولی به ما گفتن کلاسای پژوهشیمون 4 شنبه هاس... کلاسای علوم انسانیمون 5 شنبه هاس بازم نمیدونم...
رفیع جوونه؟؟؟؟
یکم حس بدی بود که دیدم ما تنها کلاسی هستیم که معلممون رفیعه :-s
روی تمرینا و اینا سخت گیریش زیاده؟
یه زنگ رئیس سادات یا اژه ای هم داریم!!! اون چیه دیگه؟
آره همونه ..به نقل از meli :آقا طالبی فیزیک همون طالبیه راهنماییه؟
آره انشا داریم...به نقل از زهرا.ج :نمیدونم شما امسال انشا دارین یا نه...پارسال ما برای اولین سال داشتیم. ولی اصن خوب نبود..شاید این همون انشا باشه شاید نه :د
من که اصن اینو نشنیده بودم :دبه نقل از گولـی :من نمی دونم خانوم سروش بود پارسال یا رفیع که نتونست درسشو تموم کنه!
آخرشم آقای مسافر اومد به جاش!
کودوم بودن؟
رفیع نبود!بود؟ :-s