عیبی نداره بابا، اون ساختمونه ام خوبهبه نقل از SaYnA :واي بچه ها ديدين نقشه رو ؟ 1.1 تو ساختمون دومه ! تنها :-s
نه آخه ببین ! ساختمونمون جداس ، بغلمونم دفتر دبیران و پژوهش و آبدارخونه س .به نقل از SaYnA :نرگس به جاش با بقيه متفاوتين ! :-s
مائم 23 نفر بوديم شديم 32به نقل از نرگس² :نه آخه ببین ! ساختمونمون جداس ، بغلمونم دفتر دبیران و پژوهش و آبدارخونه س .
تازه ورودی جدیدامونم فک کنم از بقیه ی کلاسا بیشتر باشن ! ما 23 تا بودیم پارسال ، حالا شدیم 32 .
خعلی ازون 23 نفر خوشم میومد ، حالا 9 نفرم اومدن روشون
هلیا چجوری کلاس عوض کرد ؟ ???به نقل از SaYnA :مائم 23 نفر بوديم شديم 32
البته ما 8 تا جديد داريم ! يكي هلياس
اه كلا از اين وروديا بدم ميادا .
اصـن هر كاري مي كنم نمي تونم حسابشون بكنم
آره بابا خیلی اوتن ... #به نقل از SaYnA :بابا ! يه ساعت داشتيم بشون ميگفتيم شما كيو بيسيك بلدين ؟ نه فقط نمي دونستن چيه ، بلكه حتي نمي دونستن برنامه نويسي و الگوريتم چيه !
بعد مثلا ما هي اومديم روز اول با اينا خوب باشيم و تريپ خوش آمد گوئي و اينا !ديديم نع خير اينا ...
( سال بالايياي محترم ! بياين يه توضيحي جهت چگونگي ِ كنار اومدن با وروديا به ما بدين )
نرگس ! مامانت اينا اومدن بگن ؟ اونارو بنداز به جون ساويز شايد درس شـد :-s هليائم مامانش اينا اومدن فك كنم :-s
آخه هر کلاس 6، 7 تا ورودی جدید داره!به نقل از زهرا.ج :بچه ها سعی کنین با ورودیا خیلی خوب باشین! احساس تنهایی میکنن! چون شما ها همتون یه گروه دوستی دارید و اینا , اونا تنهان اولش. سعی کنین باهاشون حرف بزنین , زنگ تفریحا مثلا میبینین تو پیلوت تنهاست کسی بهش بگین بیا اینجا فلانی , اگه باهاشون تو گروهای درسی که دست خودتون نبود یه وقت هم گروه شدین چش و ابرو نیاین و باهاش گرم باشین! خلاصه اینکه بچه های خوبی باشین! :د
خودتونو جاشون قرار بدین! تقصیر اونا نیست که برنامه نویسی نمیدونن چیه یا حتی چیز ضایعی نیست خیلی از مدارس این درسو ندارن و نگین : شما اینو نمی دونین؟؟!
وقتی جلوشونین هی از راهنمایی وراجی نکنین :د که آخ وای دلم تنگ شده و اینا یعنی درباره تاپیکایی حرف بزنین که اونام حرفی داشته باشن!(حالا نه همیشه ولی مراعات کنین:د)
ورودیا بچه های خیلی خوبین! یکیشون که یکی از بهترین دوستای من شد پارسال .
بیشتر از اینکه بی آزار باشن عقده این !به نقل از ROzhiN :خودتون رو خیلی اذیت نکنید، اصولا ورودی جدیدا انسان های بی آزاری هستن که خودشون با خودشون (با بقیه ورودیا) دوست میشن!