روژین د.
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- علوم پزشکی تهران
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : سمپادیهای تهران [دبیرستان فرزانگان 1]
من میگم ذهنیتتون رو تغییر بدین نسبت بهشون.
اونا یه سری آدم نفهم ِ شاسگول ِ لوس نیستن! (ذهنیتی که من یادمه پارسال خیلیا نسبت بهشون داشتن)
اونا هم یه سری آدمن که مثل بقیه باهوشن و الان دیگه سمپادی به حساب میان.
اگه هم مغرورن خودشون کم کم درست میشن. وقتی ببینن چیزی برای مغرور بودن ندارن و وقتی ببینن که پایه درسیشون ار بقیه ضعیفتره...وقتی اتحاد بقیه رو ببینن...
منم میدونم زهرا کیو میگه.
ماهم تو کلاسمون یه خردی داشتیم. اولای سال به خاطر جو کلاس و کارای بچه ها و اخلاقای اون کار به گریه و زاری این بساطا کشید...
و این خیلی بده دیگه. جو دو دسته میشه.
راستی ممکنه یه تعدادی از فرزانگان های دیگه هم داشته باشید. اونا هم بیشتر با خودشون دوست میشن و رابطشون با بقیه بهتره.
همه جور توشون هست. یه دونه همون خردیه تو کلاس ما درسش خوب بود. (البته خیلی میخوند) بقیشون بیشتر متوسطن و پایشون هم تو ریاضی خصوصا ضعیفه.
البته بگم، نفر اول آزمون جامعمون ورودی جدید بود فکر کنم!
به نقل از ریــحــانــه :ما فقط داریم اینجا میگیم این حرفارُ . من خودم به شخصه هیچ کسُ ندیدم که باهاشون بدرفتاری کنه یا چیزی بهشون بگه !
من که با یه سریشون کاملا دوس شدم و به نظرم بعضیاشون واقعا خوبن !
البته اونایی که من باهاشون دوس شدم از مدارس دولتی بودن ! احتمالا واسه همینم از بقیه بهتر بودن !
قضیه اینه که من حس میکنم اونا خیلی بیشتر دچار غرور سمپادین تا ما !!
من میگم ذهنیتتون رو تغییر بدین نسبت بهشون.
اونا یه سری آدم نفهم ِ شاسگول ِ لوس نیستن! (ذهنیتی که من یادمه پارسال خیلیا نسبت بهشون داشتن)
اونا هم یه سری آدمن که مثل بقیه باهوشن و الان دیگه سمپادی به حساب میان.
اگه هم مغرورن خودشون کم کم درست میشن. وقتی ببینن چیزی برای مغرور بودن ندارن و وقتی ببینن که پایه درسیشون ار بقیه ضعیفتره...وقتی اتحاد بقیه رو ببینن...
منم میدونم زهرا کیو میگه.
ماهم تو کلاسمون یه خردی داشتیم. اولای سال به خاطر جو کلاس و کارای بچه ها و اخلاقای اون کار به گریه و زاری این بساطا کشید...
و این خیلی بده دیگه. جو دو دسته میشه.
راستی ممکنه یه تعدادی از فرزانگان های دیگه هم داشته باشید. اونا هم بیشتر با خودشون دوست میشن و رابطشون با بقیه بهتره.
به نقل از SaYnA :یه سوال ! از نظر درسی چه جورن این ورودیای نازنین ؟
همه جور توشون هست. یه دونه همون خردیه تو کلاس ما درسش خوب بود. (البته خیلی میخوند) بقیشون بیشتر متوسطن و پایشون هم تو ریاضی خصوصا ضعیفه.
البته بگم، نفر اول آزمون جامعمون ورودی جدید بود فکر کنم!