پاسخ : سمپادیهای تهران [دبیرستان فرزانگان 1]
بچه ها وااااقعا خسته نباشین!
عااااااااااالی بود!
نمیدونم واقعا کیفیت کارگاه امسال و سطح پروزه ها بالا رفته یا چون من دلم واسه مدرسه تنگ شده بود ، کارگاه انقدر بهم چسبید!
متاسفانه وقت نداشتیم تک تک پروزه ها رو سر بزنیم 5شنبه هم میایم اما در همین حدی که دیدم واااقعا خوب بود. مخصوصا کامپیوتر و روبوتیک به نظرم بچه ها واقعا کار کرده بودن! البته کمی تکراری بود(مثلا روبوت خط یاب رو عینا ما اول دبیرستان که بودیم تو سمینار حلی دیدیم) و اون رستوران الکتریکیه و به کارگاه خوش اومدین هم دیقا عین هم بود فقط کلماتی که نمایش میداد فرق داشت!
+اینکه حس میکنم امروز بچه ها زیادی استرس داشتن و عصبی بودن به جز چندتاشون ، اکثرا اصلا نمیدونستن چجوری منظورو برسونن یا روون توضیح بدن که واسه کسی که سررشته ای تو اون مبحث نداره، جذاب باشه اما معلوم بود که واقعا رو طرحشون کار کردن و الکی سمبل کاری نکردن. اون مشکل استرسم فک کنم تا فردا حل شه امروز فقط دست گرمی بود
یکی از اشکالای عمده ام این بود که یهو وقت ناهار ، کل بچه های یه پروزه تعطیل کردن رفتن واسه غذا که به نظرم خیلی تو ذوق میزنه ما رفتیم تو نجوم فقط 2تا گروه مونده بودن. مخصوصا وقتی هر پروزه متشکل از چندین نفره میشه که زمان بندی کنن حداقل یه نفر سر میز وایسته
زیباسازی هم خوب بود! فقط این ایده ی استفاده از کاموا به نظرم کمی تکراریه! شایدم چون خودم سر کارگاه خودمون این ایده رو دوس نداشتم، الانم زیاد حال نکردم باهاش!
اما اون بالنه خیلی خوب بود جدا!
قهوه خونتونم یذره زیادی بی نظم و بلاتکلیف بود! مخصوصا چون همون ورودیست و اصولا غذل مقوله ی مهمیه!
رسیدگی کنین!
ما قشنگ بالای نیم ساعت منتظر موندیم! اگه زهرا به دادمون نمیرسید تلف میشدیم!
ولی رو هم رفته خیلی خوب بود و بهترم میشه!
آهان! هدبندا هم واااقعا خوبن! واسه ما زیادی متضاد با مقنعه هامون بود! اما این خیلی خوبه! اولین باره با دیدن هدبندا تو ذوقم نخورد!
اون نمایش تو پیلوتم باحال بود! سبک جدیدی بود!
همگی خسته نباشین!
ما واقعا افتخار میکنیم تو همچین جایی و کنار همچین آدمای بی نظیری درس خوندیم...
فقط یه سوال : تعداد بازدید کننده ها یذره کم نبود؟ یادمه سر ما خیلی شلوغ شده بود آخه ضدحاله اینهمه زحمت کشیدن تک تک بچه ها ، خوب استقبال نشه