به نقل از 50%&50% :کسانی که این قدر به جهان های موازی علاقه مندند یه کتابی به عنوان جهان ها موازی ماله انتشارات مازیار چاپ شده ولی هنوز به طور گسترده عرضه نشده و از تمام جهات مختلف این نطریه را بررسی کرده و تننها منبعی است که ریاضیات پیشرفته برای خواندن ان احتیاج نیست.
یعنی نمی تونیم توی کتاب فروشی یا کتاخونه ها مثلا پیداش کنیم ؟؟
ابعاد مجازي كه ميگين مثال ساده اي كه بخوام توضيح بدم اينه كه فرض كن مورچه اي رويه شيلنگي وايستاده اگر از دور نگاه كنيم خود فرد فقط يك طول ديده ميشه ولي ان مورچه دو بعد طول و بعد حلقوي مقطععرض شيلنگ را ميبينه ولي ما وقتي از دور مي بينيم بعد دوم در بعد اول استتار شده است و به صورت پيچش در بعد اول ديده ميشود ان 6 بعد همگي در 4 بعدي كه مي شناسيم نهفته است چون انقدر كوچك هستند كه قابل ديدن نيستن.به نقل از ALirEZa.R :یه سوال
منظورتون ابعاد مجازین؟اخه من همین بحثو سر کلاس نجوم مطرح کردم و کامیار(عزیز زاده)گفت که 4بعد رو اثبات کردن بقیه ابعاد مجازین
پس بعد يازدهم چي؟به نقل از Game Over :در ضمن در نظریه ی کوانتومی مجبوریم که جهان رو 10 بعدی فرض کنیم که در این حالت می گن که جهان قبل از بیگ بنگ10 بعدی بوده و به 2 جهان4(جهان ما)و6 بعدی تقسیم شده
به نقل از alex delpiero :خب با توجه به این که الان وقت ندارم زیاد توضیح بدم بهتون در این خیلی کوتاه و ساده براتون می گم
ببین تا حالا نمی دونم شاید این سوال براتون پیش اومده باشه که مثلا اگه اون آدم فقیر بدبخت یه آدم پولدار بود شاید هیچوقت دزدی نمی کرد یا مثلا اگه من تو آمریکا به دنیا میومدم وضعم بهتر بود و ...
دقیقا هم همین هست
شما وقتی می ری اون دنیا تو یه مرحله با خدا مجادله داری که ای خدا چرا من اینطوری بودم اگه وضعم اینطوری بود گناه نمی کردم
خدا هم اینجا می گه نه تو داری اشتباه می کنی تو تو دنیای موازیت اینطوری بودی ...!
البته تا دنیای موازی رو چی تعریف کنید شما ها ولی تعریفش اینه نه اونایی که همه تخیلی می گن
به نقل از independentwise :مهم ترین مشخصه این دو دنیا باید این باشه که به هم ربطی ندارن و بر هم اثر ندارن و احتمالا نمی شه از یکی به دیگری رفت
خوب اینو گفتم که به مفهوم توازی توجه داشته باشید.
حال مسئله ای که مشکل ساز میشه تعریف ما از دنیاست
حالا به این کاری ندارم که ما نمی تونیم درک درستی از جهان داشته باشیم
بیایم بهترین تعریفی که از جهان به ذهنمون میرسه رو بگیم ببینیم به کجا می رسیم.