• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

من واقعا به يه نتيجه اي رسيدم ! اونم اينه كه شعراي حلقه راهنمايي در مقايسه با دبيرستان "اتل متل توتوله" اي بيش نيستند ! :)) :|

به نقل از тfσινzʝg :
من واقعا به يه نتيجه اي رسيدم ! اونم اينه كه شعراي حلقه راهنمايي در مقايسه با دبيرستان "اتل متل توتوله" اي بيش نيستند ! :)) :|

شعرای راهنمایی سادگیُ لطافت خاص خودشون رو دارن و کاملاً متناسب «راهنمایی»ن. به‌هرحال باید فرقی باشه بین دغدغه‌ی بچه‌های راهنمایی ودبیرستان دیگه. من هیچ‌وقت نتونستم به نتیجه برسم که شعرهای حلقه راهنمایی رو بیشتر دوست دارم یا دبیرستان‌ـو؛ هرکودوم یه جور خوب‌ن. 8-^

[چقد من حرف میزنم اینجا. #-o]

به نقل از ریـحـانـه :
شعرای راهنمایی سادگیُ لطافت خاص خودشون رو دارن و کاملاً متناسب «راهنمایی»ن. به‌هرحال باید فرقی باشه بین دغدغه‌ی بچه‌های راهنمایی ودبیرستان دیگه. من هیچ‌وقت نتونستم به نتیجه برسم که شعرهای حلقه راهنمایی رو بیشتر دوست دارم یا دبیرستان‌ـو؛ هرکودوم یه جور خوب‌ن. 8-^

[چقد من حرف میزنم اینجا. #-o]

آره درسته، و این‌که اگه شعرا مث ِ دبیرستان سنگین‌تر از این می‌بودن حفظ کردن‌ش و اینا واسه راهنمایی‌ی ـا سخت می‌شد. نمونش همین در نفس ِ سازی که خیلی ـا حفظ نیستن متاسفانه.
ولی خونه‌ی ما و باران و اینا که نرم و مهربون و ساده‌ترن بیشتر خونده می‌شن و بچه‌ها باشون ارتباط ِ بیشتری برقرار می‌کنن.
امّا منم چن وقت که شعرای دبیرستان شده بود همه زندگیم، به شعرای راهنمایی علاقه‌ی کمتری نشون می‌دادم/می‌دم. دبیرستان یه چیز دیگه‌س شعراش خدایی. :-"

× چه خوبه که میای اینجا. ما خوشال می‌شیم هی. 8-^

به نقل از 1tA ! :D :
آره درسته، و این‌که اگه شعرا مث ِ دبیرستان سنگین‌تر از این می‌بودن حفظ کردن‌ش و اینا واسه راهنمایی‌ی ـا سخت می‌شد. نمونش همین در نفس ِ سازی که خیلی ـا حفظ نیستن متاسفانه.
ولی خونه‌ی ما و باران و اینا که نرم و مهربون و ساده‌ترن بیشتر خونده می‌شن و بچه‌ها باشون ارتباط ِ بیشتری برقرار می‌کنن.
امّا منم چن وقت که شعرای دبیرستان شده بود همه زندگیم، به شعرای راهنمایی علاقه‌ی کمتری نشون می‌دادم/می‌دم. دبیرستان یه چیز دیگه‌س شعراش خدایی. :-"

× چه خوبه که میای اینجا. ما خوشال می‌شیم هی. 8-^

یکتا انقد تو فاز ِ دب نباش :-" از راهنمایی لذت ببر . :-< دو تا حیاط کوچیکه ی راهنمایی و بذاری روهم میشه حیاط ِ دب . #غر زدن همچنان . :-"

ریحانه؛ من م دیدم به کارگاه هنر گفته «زشت» خیلی به‌م برخورد. :)) ولی خودم رو کنترل کردم و به یاد آوردم که تا آخرِ سالِ اول از تک‌تکِ مناطقِ دبیرستان نفرتِ عمیقی داشتم. :-" فلذا درک کردم و صبر کردم طیِ زمان به غلط بودنِ حرف‌شون پی ببرن. :-" #دنیادیده
بذارید حال‍ا اواخر اوّل، یا اصن دوّم به بعد می‌بینید چقــدر خوبه دبیرستان. :-" ال‍ان متوجه نمی‌شین. :-"

دبیرستان یه چیز دیگه‌س شعراش خدایی. :-"
مخصوصاً سرودملّیِ شاخِ ما. 8-> :-""""""""""""

به نقل از ارغـوان اس. :
ریحانه؛ من م دیدم به کارگاه هنر گفته «زشت» خیلی به‌م برخورد. :)) ولی خودم رو کنترل کردم و به یاد آوردم که تا آخرِ سالِ اول از تک‌تکِ مناطقِ دبیرستان نفرتِ عمیقی داشتم. :-" فلذا درک کردم و صبر کردم طیِ زمان به غلط بودنِ حرف‌شون پی ببرن. :-" #دنیادیده
بذارید حال‍ا اواخر اوّل، یا اصن دوّم به بعد می‌بینید چقــدر خوبه دبیرستان. :-" ال‍ان متوجه نمی‌شین. :-"

آخ ، بلخره یکی فهمید من بدم میاد از اونجا ..الان کُلی امید گرفتم گفتی سالِ دوم درس میشه.:-":>

+ سرود ملیِ شما که عالیه .8->

به نقل از ارغـوان اس. :

الان مثلن من میتونم از تمام ِ نقاط ِ دبیرستان ایراد بگیرم . :)) :-"
همه ـم میگن درست میشه اواخر سال ِ اول و دوم :-"

× سرو ملی ِ شما خیلی خوبه . 8->>

نود درصدِ آدم‌ها سالِ اوّل خیلی گارد دارن نسبت به مدرسه. :)) اصل‍ا کِیفِ اوّل بودن هم به همیناشه. جدّی.

• لایک
امتیازات: 8391

به نقل از ارغـوان اس. :
نود درصدِ آدم‌ها سالِ اوّل خیلی گارد دارن نسبت به مدرسه. :)) اصل‍ا کِیفِ اوّل بودن هم به همیناشه. جدّی.

ینی من پتانسیل ِ این ُ دارم که تا آخر ِ سال ، راجه به دبیرستان غُر بزنم و ازش ایراد بگیرم . :))

پس چرا من هنوز سوم نشدم دارم واسه دبیرستان ثانیه‌شماری می‌کنم؟ این چه وضعشه عـاقا؟ :-"
دبیرستان یه جای خیلی فوق‌العاده‌س. 8-^ :-"
نَگین نه. :-"

Back
بالا