به نقل از тfσινzʝg :من واقعا به يه نتيجه اي رسيدم ! اونم اينه كه شعراي حلقه راهنمايي در مقايسه با دبيرستان "اتل متل توتوله" اي بيش نيستند !![]()
![]()

به نقل از ریـحـانـه :شعرای راهنمایی سادگیُ لطافت خاص خودشون رو دارن و کاملاً متناسب «راهنمایی»ن. بههرحال باید فرقی باشه بین دغدغهی بچههای راهنمایی ودبیرستان دیگه. من هیچوقت نتونستم به نتیجه برسم که شعرهای حلقه راهنمایی رو بیشتر دوست دارم یا دبیرستانـو؛ هرکودوم یه جور خوبن.![]()
[چقد من حرف میزنم اینجا. #-o]

به نقل از 1tA ! :D :آره درسته، و اینکه اگه شعرا مث ِ دبیرستان سنگینتر از این میبودن حفظ کردنش و اینا واسه راهنماییی ـا سخت میشد. نمونش همین در نفس ِ سازی که خیلی ـا حفظ نیستن متاسفانه.
ولی خونهی ما و باران و اینا که نرم و مهربون و سادهترن بیشتر خونده میشن و بچهها باشون ارتباط ِ بیشتری برقرار میکنن.
امّا منم چن وقت که شعرای دبیرستان شده بود همه زندگیم، به شعرای راهنمایی علاقهی کمتری نشون میدادم/میدم. دبیرستان یه چیز دیگهس شعراش خدایی.
× چه خوبه که میای اینجا. ما خوشال میشیم هی.![]()
از راهنمایی لذت ببر .
دو تا حیاط کوچیکه ی راهنمایی و بذاری روهم میشه حیاط ِ دب . #غر زدن همچنان . 

ولی خودم رو کنترل کردم و به یاد آوردم که تا آخرِ سالِ اول از تکتکِ مناطقِ دبیرستان نفرتِ عمیقی داشتم.
فلذا درک کردم و صبر کردم طیِ زمان به غلط بودنِ حرفشون پی ببرن.
#دنیادیده
الان متوجه نمیشین. 
مخصوصاً سرودملّیِ شاخِ ما.دبیرستان یه چیز دیگهس شعراش خدایی.![]()
"""""""""""
به نقل از ارغـوان اس. :ریحانه؛ من م دیدم به کارگاه هنر گفته «زشت» خیلی بهم برخورد.ولی خودم رو کنترل کردم و به یاد آوردم که تا آخرِ سالِ اول از تکتکِ مناطقِ دبیرستان نفرتِ عمیقی داشتم.
#دنیادیده
بذارید حالا اواخر اوّل، یا اصن دوّم به بعد میبینید چقــدر خوبه دبیرستان.الان متوجه نمیشین.
مخصوصاً سرودملّیِ شاخِ ما.![]()
"""""""""""

به نقل از ارغـوان اس. :ریحانه؛ من م دیدم به کارگاه هنر گفته «زشت» خیلی بهم برخورد.ولی خودم رو کنترل کردم و به یاد آوردم که تا آخرِ سالِ اول از تکتکِ مناطقِ دبیرستان نفرتِ عمیقی داشتم.
#دنیادیده
بذارید حالا اواخر اوّل، یا اصن دوّم به بعد میبینید چقــدر خوبه دبیرستان.الان متوجه نمیشین.
مخصوصاً سرودملّیِ شاخِ ما.![]()
"""""""""""

>
اصلا کِیفِ اوّل بودن هم به همیناشه. جدّی.به نقل از ارغـوان اس. :نود درصدِ آدمها سالِ اوّل خیلی گارد دارن نسبت به مدرسه.اصلا کِیفِ اوّل بودن هم به همیناشه. جدّی.