سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی
پاسخ : سمپادی های تهران[راهنمایی فرزانگان 1]

خب هر چی باشه بازم کیف میده. چه طور ممکنه از شرکت نکردن خوش حال باشی؟؟

به نظر من اون گام قبلی معدل انقدر ها هم بد نبود. کسایی که میان مسابقه علمی نباید درسشون بد باشه. از طرف دیگه تو یه ماه امتحانا کار دیگه ای هم نمیتونستن بکنن. در کل ایده هوشمندانه ای بوده.

الان هم که ساخت موشک آبی باید کیف بده. مخصوصا امتحان کردنش. کلی هم به فیزیک ربط داره

این جا پادشاهی ستاره است. از هر 5 تا پست 3 تاشو ستاره میده!

yasaman###

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان يك
شهر
تهران

.

• لایک
امتیازات: h@sT
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

برچه اساسی میگه نباید درسشون بد باشه ؟!
ببین به نمره نیس که ! کسی که تو فرزانگانه آدم خنگی نیست ! پس اگه نمره هاش بده دلیل نمیشه پژوهششم بد باشه !
اینا جدان از هم .

yasaman###

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان يك
شهر
تهران

.

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

فکر میکنم هدفشون اینه که بچه ها تا خرخره خودشونو با کارای پژوهش خفه نکنن که از درس های اصلیشون بیفتن. عین پارسال من. اینقدر تو فکر پژوهش و اینا بودم که معدلم ماشالا شد x . الانم فکر میکنم اول درسا مهمن بعد کارای پژوهش. البته خوشحال میشدم اگه درسا نبودن و فقط کار پژوهشی بود٬ ولی وقتی معلوم نیس سال دیگه بری دبیرستان٬ نری٬ فیلتر باشه٬ نباشه٬ شرط معدل باشه٬ نباشه٬ آزمون جامع ... :-" خب اون وقت اصلا به ریسکش نمی ارزه مشغول شدن با کار های پژوهش. اولا و دوما هم برای این که بعدا به حال معدل هاشون تاسف نخورن٬ نباید تا خرخره مشغول کار پژوهش باشن.

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

چرا نمی ارزه ؟ کاملا می ارزه !
چه اهمیتی داره معدل راهنمایی واقعا ؟ تو دبیرستان آره معدل مهمه . ولی راهنمایی فقط فعالیتای پژوهشیت مهمه .
مخصوصا شما که اصن دیگه فیلترُ اینا ندارین !
حال دنیاو آخرتو کنین بابا ! :D :-"

• لایک
امتیازات: N.M

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

فعالیت پژوهشی اگه پژوهشی باشه آره٬ مهمه٬ ولی وقتی هست "در اوردن هم خانواده برای کلمه تعادل٬ مرحله اول مسابقه علــمی عمـــلی" ٬ یا در اوردن عکس با موضوع تعادل در اینترنت مرحله دوم مسابقه علمی عملی! دیگه..؟ وقتی پژوهش های مدرسه دوزار نمی ارزن٬ ارزش نداره آدم وقتشو تلف کنه سرشون.
هویدا میگه شما فـیلت‍‌‍ر ندارین ٬ فقط یه آزمون جامع دارین ! آخه مرگ من اینا فرق دارن باهم؟ :-"
چند درصد از اونایی که پارسال حال دنیا و آخرتشونو کردن تو راهنمایی٬ (از پایه شماها) الان تو دبیرستان نمره هاشون مشمول تعهد دادن نمیشه؟ :-" فکر میکنم اگه آدم توی راهنمایی کلا بیخیال درس و اینا باشه٬ توی دبیرستان ظرف سه ماه نمیتونه خودشو جمع و جور کنه و عین آدم درس بخونه. میتونه؟

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

آخه حتی اگه برای ما مهم نباشه برای مامان باباها که مهمه! بالاخره صدای مامان باباها م درمیاد اگه فقط بحث پژوهش باشه.
ستاره خوندی؟ چجوریه اون کتابه؟
راستی هنوز مهلت ندادنا

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از نسترنّگار :
آخه حتی اگه برای ما مهم نباشه برای مامان باباها که مهمه! بالاخره صدای مامان باباها م درمیاد اگه فقط بحث پژوهش باشه.
ستاره خوندی؟ چجوریه اون کتابه؟
راستی هنوز مهلت ندادنا
مثکه مهلتش ۱ هفته ـس.
آخ نه٬ خاک بر سرم٬ نخوندم. :-"
بریم یکی دیگه بگیریم٬ چون تو تعطیلات وقت دارین بخونین شما دو تا ٬ ما هم میریم سفر کلی وقت دارم آزمایش کنم. دو شنبه هم نمیام٬ چهارشنبه هم اردو نمیام. (ایکس باکس بازی کنم :)) )
راستی٬ به نظرتون ۲۳ بهمن ممکنه مسابقه باشه؟ یا ۱۹ بهمن؟ (والیبال)

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

خب آره ، مسابقه علمیتون واقعاً علمی - عملی نیست . اما پروژه های آفتاب ، مسابقه آی دیگه ...
ببین الان راهنمایی حداکثرِ حالُ نکنی ، بیای دبیرستان بدبخت میشیا !!
من الان دارم فک میکنم اگه دوم و سوم راهنمایی اونقد بهم خوش نگذشته بود ( با وجودِ اون همه نمره های افتضاح و دعوا با کادر و ... ) تو دبیرستان افسردگی میگرفتم جدی :D

نکنید اینکارا رو :-"

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از نرگس² :
خب آره ، مسابقه علمیتون واقعاً علمی - عملی نیست . اما پروژه های آفتاب ، مسابقه آی دیگه ...
ببین الان راهنمایی حداکثرِ حالُ نکنی ، بیای دبیرستان بدبخت میشیا !!
من الان دارم فک میکنم اگه دوم و سوم راهنمایی اونقد بهم خوش نگذشته بود ( با وجودِ اون همه نمره های افتضاح و دعوا با کادر و ... ) تو دبیرستان افسردگی میگرفتم جدی :D

نکنید اینکارا رو :-"
ما آن قدر اعتماد به نفس قلمبه شده ی زیادی و شور و نشاط و خجستگی و سرخوشی زیادی داریم که فعلا غمباد افسردگی در دبیرستان را به خود راه نمیدهیم. :-" به ما اینا رو نگین٬ من و نسترنگار و عده ای دیگه٬ شاید خرخون باشیم ( اهـم :-" ) ولی جدا" از شنگول ترین و سرخوش ترین بچه های حال حاضر راهنمایی ایم! بیاین این بچه های غمباد گرفته ی بدبخت بیچاره ی ما که تمام مدت تو جو خودکشی و دپسردگی و مسخره بازین رو ببینین... :-" خیلی از حد گذروندن.

+ آها٬ اینم بگم که وقتی مرحله سوم مسابقه علمی (معدل) رو اعلام کردن٬ من اولین نفری بودم که به روش توفانی خودم خراب شدم سر پژوهش شروع کردم داد و بیداد که آقا یعنی چی٬ ایده هاتون ته کشیده٬ به ** کشیده شدین٬ این چه مرحله ایه٬ یعنی چه٬ آقا ما انصراف میدیم و این حرفا . هنوز هم موافق نیستم با این شرط معدل توی مسابقه علمی و ایده های مسخره شون٬ ولی منظورشون رو میدونم چیه. یه مقدار هم حق دارن ولی از راه خیلی بدی دارن این کارو میکنن.

• لایک
امتیازات: N.M

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

خب آخه ببین ، وقتی کلِ درسای ما داره میره به سمتِ حفظ و اینا و عملیش خیلی خیلی کم شده ، ( مثال : چن بار تا حالا شما رو بردن آزمایشگاه زیست و چقد سرِ کلاس میرزا بنویسین ؟ :D ) اونوقت خیلی مسخره س که پژوهش و مسابقه ی عملیمونم بشه آموزش و خرخونی و معدل و ...
آقا هر کدوم به جایِ خود ! :D
بعدم آزمون جامع اونقد چیزی نیس که بخواین بخاطرش خودتونُ بزنین به در و دیوار :-" 2 تا آزمونه که تهِش یه سری خوب میشن یه سری بد . هیچیشم به درد نمیخوره :-"
خیلیا هستن که راهنمایی معدلا و آزمونا رتبه های آخر بودن ، تو دبیرستان تونستن خودشونُ جمع کنن ! :D

پ.ن :بعله بعله تو سرخوشی شما که شک نیست :-"

@ یاسمن : من خودم تقریباً اینطوری بودم ، اما میدونم زیاده روی کردم تو بیخیالی :-" نه دیگه در اونحد ! :D
+ تو راهنمایی از رو درسِ آدم قضاوت میکنن ؟ :-?

yasaman###

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان يك
شهر
تهران

.

yasaman###

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان يك
شهر
تهران

.

• لایک
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از ستـاره‌ :
فعالیت پژوهشی اگه پژوهشی باشه آره٬ مهمه٬ ولی وقتی هست "در اوردن هم خانواده برای کلمه تعادل٬ مرحله اول مسابقه علــمی عمـــلی" ٬ یا در اوردن عکس با موضوع تعادل در اینترنت مرحله دوم مسابقه علمی عملی! دیگه..؟ وقتی پژوهش های مدرسه دوزار نمی ارزن٬ ارزش نداره آدم وقتشو تلف کنه سرشون.
هویدا میگه شما فـیلت‍‌‍ر ندارین ٬ فقط یه آزمون جامع دارین ! آخه مرگ من اینا فرق دارن باهم؟ :-"
چند درصد از اونایی که پارسال حال دنیا و آخرتشونو کردن تو راهنمایی٬ (از پایه شماها) الان تو دبیرستان نمره هاشون مشمول تعهد دادن نمیشه؟ :-" فکر میکنم اگه آدم توی راهنمایی کلا بیخیال درس و اینا باشه٬ توی دبیرستان ظرف سه ماه نمیتونه خودشو جمع و جور کنه و عین آدم درس بخونه. میتونه؟
ببین مسخرس ولی اینم یه پژوهش حساب میشه . مطمئن باش بعدا به دردت میخوره ، الانه که میخندی بهش !
بعدم دقیقا همینیه که نرگس گفت . اصن دبیرستان جَوش فرق داره . مدل درس خوندنُ اهمیتشُ اینا کلا عوض میشه .
واقعا چه اهمیتی داره این نمره ها و تعهد دادنا ؟ :rolleyes:
آدمیُ دیدم که معدل سه سال دبیرستانش خیلی کم بوده ولی تو پیش خوندهُ الانم خیلی موفقه .
به این چیزا نیس که ...

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

حتی اگر از روی درسم قضاوت نکنن، خرخون بودن تمام ویژگی های بد یه نفرو میپوشونه. کتی ورزشش بده؟ مهم نیست ریاضیشو بیست شده :D
به جز اونم برای ما دیگه معدل مهم میشه و بلخره باید از الان به فکرش بود دیگه!

yasaman###

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان يك
شهر
تهران

.

• لایک
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از نسترنّگار :
حتی اگر از روی درسم قضاوت نکنن، خرخون بودن تمام ویژگی های بد یه نفرو میپوشونه. کتی ورزشش بده؟ مهم نیست ریاضیشو بیست شده :D
به جز اونم برای ما دیگه معدل مهم میشه و بلخره باید از الان به فکرش بود دیگه!
مگه به حرف مردمه ؟!
چرا باید مهم شه ؟ حذف کنکورو اینا ؟
اگه حتی این اتفاقم بیفته ( که نمیفته ! ) معدل دبیرستانه که مهمه .
تو دبیرستانم حتی اگه هیچی از راهنمایی ندونی ولی خر بزنی حله ! ( حالا نیس خودم خیلی رعایت میکنم اینا رو ! :-" )

• لایک
امتیازات: sayna

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

ما از درس خواندن لذت میبریم!

خرخون نه گلم؛ درس خوندن مفید ;;)

بیچاره واحد پژوهشی که ستاره سرش خراب شه X_X. :-ss

ما که وقتی به هم میرسیم اول میپرسیم معدلت چن شده بعد میپرسیم ریاضی چی کار کردین؟

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

عزیزم با این حرفایی که شما زدین من مجبور شدم بگم خرخون ! وگرنه از همون اول که دارم همینُ میگم شما هی نمره نمره میکنین ! :D

خب دیگه این ما که وقتی به هم میرسیم اول میپرسیم معدلت چن شده بعد میپرسیم ریاضی چی کار کردین؟ برمیگرده به خودتون !!
یه فرزانگانی نباید اینجوری باشه دخترم ! ( دخترانم حتی ! :-" )

بالا