سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

mahdish10

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
راهنمایی فرزانگان 1 تهـران
شهر
تهـران
پاسخ : سمپادی های تهران[راهنمایی فرزانگان 1]

اینکـه حالا دو تاش باشـی جدا ، ( مثلا تدارکات + پروژه ) ، سومـایی که نمیخوان نقشی داشته بـاشن ـم حوصله پروژه نـدارن .
وگرنـه مگه کلا چن تا تدارکاتی ُ اینا هسـتن :-??

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

کسی حوصله پروژه نداره ٬ نه معلم راهنما هست ٬ نه کلاس درست و حسابی (کلاس به درد بخور که نیست اصلا ٬ یدونه سازه ـست که امسال میخواستم برم ولی نسترنگار نرفتن نرفتم (!) ٬ یکی شیمیه که البته آقای هاشمی هم دیگه نیست ٬ دیگه چیه..؟ یدونه ژنتیک و یدونم میکروب شناسی هست بد نیس٬ بقیش دیگه برو بوق بزن! در این حد که نسترنگار کلاس روبات رو ول کردن!‌ ) که دقیقا همین کلاسایی که گفتم یکی دو تا پروژه سوما دارن. من خودم دوست داشتم همه این کلاسایی که گفتم پروژه داشته باشم ٬ ولی واقعا حال ندارم . یه چیز دیگه هم مسئله هم گروهه٬ مثلا وقتی نسترنگار نرن سازه ٬ منم پشتشون نمیرم چون هم گروه ندارم ٬ کلاس های دیگه هم همین طور.

+ ها ٬ بعدم وقتی پارسال پرنده پر نمیزد تو مدرسه ٬ آدم با خودش فکر میکنه پروژه بردارم واسه کی توضیح بدم؟ بشینم مگس بپرونم؟ از بازدید کننده ها هم تعداد خیلی کمی هستن که میان برای پروژه ها وقت میذارن و با دقت گوش میدن و استقبال میکنن. بقیه همین جوری با یه لبخند تصنعی از جلو پروژه میگذرن میرن.

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

جدا ازینکه حالا سومینو اصن سوم بودنو چه به پروژه داشتن! :-"
اینم ببینین که شما بیاین دبیرستان دیگه وقت پروژه و این کارارو ندارین!+ شما رو با کلا دبیرستانیا می سنجنتون توی مسابقه ها!خوب کارتون ینی سخت تر می شه!
اگه اول دوم پروژه هاتون به یه جای خوبی رسیدن که هیچی!ولی اگه نه به نظرم سوم بهترین ساله!چون با راهنماییا می سنجنتون!توی راهنماییاام معلوماتتون بیشتر از بقیه س!
خو شانستون بیشتره!

کلاساتون امسال فک کنم باید بهتر شده باشه نسبت به پارسال!
چون یه سری مامانا بعد آفتاب اومدن اعتراض که چقد بد بود کلاسا و پروژه آ و اینا!
تا اونجاییم که می دونم حرفشونو جدی گرفتن!
مثلا این که تو تابستون داشتن واس پژوهش دنبال معلم فیزیک می گشتن!چون خیلیا گفتن که چرا فیزیک نبود و اینا!

دلیل نمی شه که چون معلمای قبلیو نذاشتن کلاساام بد باشن!
هاشمی یه عالمه وقت بود که اینجا بود و هر سال هم پروژه هاش تکراری شده بودن دیگه!
باید عوض می شد!

• لایک
امتیازات: N.M

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

+ ها ٬ بعدم وقتی پارسال پرنده پر نمیزد تو مدرسه ٬ آدم با خودش فکر میکنه پروژه بردارم واسه کی توضیح بدم؟ بشینم مگس بپرونم؟ از بازدید کننده ها هم تعداد خیلی کمی هستن که میان برای پروژه ها وقت میذارن و با دقت گوش میدن و استقبال میکنن. بقیه همین جوری با یه لبخند تصنعی از جلو پروژه میگذرن میرن.

پارسال با کارگاه همزمان بود آفتاب ، هر عقل سالمی باشه میره کارگاه ! بعد هم حالا پارسال بد ، پارسال گند ، شما نباید تلاش کنید برای ِ بهتر شدن ؟ :|

حالا خودتون حال ندارید حداقل این جو رو راه بندازید تو بچه ها که پروژه بردارن ، سوما واقعا فکر می کنن همه تدارکات میشن ؟ یا مثلا تدارکات شدن دیگه وقتشون رو کاملا میگیره ؟ یا مثلا تدارکات شدن خیلی ارزش بالاتری داره ؟

بعد به آینده تون هم فکر کنید چه قدر مفیده اون پروژه ! من امسال که میشینم فکر می کنم میبینم واقعا اگر پارسال به جای جون کندن برای ِ تدارکات یه پروژه ی خوب ِ روباتیک برمیداشتم ، الان چه قدر جلو بودم توی ِ روباتیک .

حالا هر چه قدر هم سطح پروژه ها پایین باشه ، هیچی ِ هیچی نباشه یه غرفه میگیره تو آفتاب یه اعتباری میشه ، بعدم یه دست گرمی ِ برای ِ دبیرستان !

از اطرافیانتونم کمک می تونید بگیرید خب . :-??

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از SaϔnA.M :
پارسال با کارگاه همزمان بود آفتاب ، هر عقل سالمی باشه میره کارگاه ! بعد هم حالا پارسال بد ، پارسال گند ، شما نباید تلاش کنید برای ِ بهتر شدن ؟ :|

ساینا ٬ من خودم پارسال حسابی حرص و جوش خوردم سر آفتاب و خودم تو جریان همه بدبختیاش بودم و نهایت تلاشمم کردم و به بهترین نحوی که میتونستیم برگزارش کردیم ٬ کلی هم دفاع کردم ازش ٬ یه جوری میگی انگار من واسه پارسال دست رو دست گذاشتم هیچ کار نکردم الانم برگشتم میگم بد بود! :-s

به نقل از SaϔnA.M :
حالا خودتون حال ندارید حداقل این جو رو راه بندازید تو بچه ها که پروژه بردارن ، سوما واقعا فکر می کنن همه تدارکات میشن ؟ یا مثلا تدارکات شدن دیگه وقتشون رو کاملا میگیره ؟ یا مثلا تدارکات شدن خیلی ارزش بالاتری داره ؟
بعد به آینده تون هم فکر کنید چه قدر مفیده اون پروژه ! من امسال که میشینم فکر می کنم میبینم واقعا اگر پارسال به جای جون کندن برای ِ تدارکات یه پروژه ی خوب ِ روباتیک برمیداشتم ، الان چه قدر جلو بودم توی ِ روباتیک .
حالا هر چه قدر هم سطح پروژه ها پایین باشه ، هیچی ِ هیچی نباشه یه غرفه میگیره تو آفتاب یه اعتباری میشه ، بعدم یه دست گرمی ِ برای ِ دبیرستان !
از اطرافیانتونم کمک می تونید بگیرید خب . :-??
این قدر هرکی هرکیه که هر کی که تا حالا یک بار پاشو تو پژوهش گذاشته باشه خودش رو موظف در قبال تدارکات میبینه. :D
آره ٬ اون پروژه هایی که من پارسال داشتم خیلی خوب بودن٬ همون یدونه پروژه سازه ای که داشتیم رو فرستادیم واسه کولومبو و توی ۲۰۰ طرح برترشون هم انتخاب شد و دعوتنامه ی کنفرانس هم برامون فرستادن و کلی حال کردیم ٬ خیلی خوب بود کلا ٬ ولی واقعا امسال حال ندارم ٬ پنج شنبه ها هم نمیتونم برم مدرسه از طرفی ٬ نمیدونم ٬ قبول دارم که باید غیرت به خرج میدادم پروژه بر میداشتم٬ خسروی و هویدا هم هی میزنن تو سر سوما که پروژه بردارین ٬ ولی خب کم کاری بود ٬ انگیزه نبود ٬ تنبلی بود دیگه ٬ بر نداشتم دیگه . :-< خود خانم یشمی امسال برگشت به من گفت پنج شنبه ها بگیر بخواب خونه ٬ بیخود میخوای بیای پروژه برداری که چی بشه؟

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

دقیقا ساینا !
ببین اگه هر کی بیاد بگه من حوصله ندارمُ اینا که همون در حده پارسالم نمیشه آفتاب !
اگه هرکی غیرت بزاره به اندازه ی کافی ، خیلیم خوب میشه !
بعدم مگه واسه بازدید کننده ها کار میکنین ؟
اصن بازدید کننده ها عقلشون کم ( که نیست اینجوری ! ) شما واسه دل خودتونُ فرزانگان باید کار کنین ...

بعدم همون چَن تا دونه خوب میدونی چقد جا داره واسه پروژه های خوب ؟
همین ژنتیک ! انقد میشه پروژه های خوب داشت توش ...
به فکر آینده ام باشین ...

• لایک
امتیازات: sayna

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

ما كه روباتيك نرفتيم دليل اصليش اين بود كه سال پيش زياد حرص خورديم درسته كه پروژه مون هم برنده شد ولي ديديم نميرزه

ما الان از اينكه نرفتيم پنج شنبه ها رو راضي هستيم، به هر حال هم نميتونستيم از يه مدتي به بعدو بريم( همين تمرين تيم و اينا) :D

فردا كارنامه ميدن... يعني ميشه گروه ما بيشترين معدلو بگيره؟ 8->

yasaman###

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان يك
شهر
تهران

.

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از ya$am@n :
ما در همین جا اعلام میداریم همچنان با اینکه نمرهـ ها را در کل معدل را در کارهای پزوهشی دخالت دادند مخالفیم [-(
ولی خداییش خیلی خوب نمره دادن . مثلا من هنر هیچی نداده بودم بعد بیست داده بود . ریاضیمم به طور O0 ~X( :-s داده بودم
ولی تو کارنامه خوب داده بود :D
برای همه این شکلی بود یا معلما علاقه خاصی به من دارن؟ :-/
نه بابا تو راهنمایی همینه ! به صورت کیلویی تو کارنامه بهت نمره میدن ! :-"
ولی تو دبیرستان حسابی حالت گرفته میشه چون کاملا نمره ی واقعیتُ میدن بهت مگر در مواقع خاص !!
:-<

• لایک

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

اومـدیــم راهنمایی >:D<

بچه ها یه چیزی رو واقعن میگم بتون ، قدر ِ این خانوم طباطبایی رو بدونید ، معلم به این با سوادی ، با منطقی ، پیدا نمیشه دیگـه ، یعنی من دیروز که دیدمش هـی حسرت می خوردم که آدم همچین معلمی توی ِ مدرسه ـش باشه و استفاده نکنه ازش .. ؟ حالا تاریخ نه فقط ، اصلا منطق ایشـون فوق العاده ـست . همین منطق رو یاد بگیریم ما ازش خیلیـــه
ما اومده بودیـم التماس می کردیم بیاد دبیرستـان 8-> گفت شاید بیاد 8->

خلاصه که اذیتش نکنید ، خیلی استفاده کنید از کلاساش ، نمره محور نباشـید سر این کلاس :( امتحان تاریخ که چیزی نیسـ ، چیزای بیشتر یاد بگیرید ازشون ... 8->

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از SaϔnA.M :
اومـدیــم راهنمایی >:D<

بچه ها یه چیزی رو واقعن میگم بتون ، قدر ِ این خانوم طباطبایی رو بدونید ، معلم به این با سوادی ، با منطقی ، پیدا نمیشه دیگـه ، یعنی من دیروز که دیدمش هـی حسرت می خوردم که آدم همچین معلمی توی ِ مدرسه ـش باشه و استفاده نکنه ازش .. ؟ حالا تاریخ نه فقط ، اصلا منطق ایشـون فوق العاده ـست . همین منطق رو یاد بگیریم ما ازش خیلیـــه
ما اومده بودیـم التماس می کردیم بیاد دبیرستـان 8-> گفت شاید بیاد 8->

خلاصه که اذیتش نکنید ، خیلی استفاده کنید از کلاساش ، نمره محور نباشـید سر این کلاس :( امتحان تاریخ که چیزی نیسـ ، چیزای بیشتر یاد بگیرید ازشون ... 8->

ئوا ، همین جور بی خبر؟ چرا من ندیدمتون؟ ای بابا :D

آره، خیلی معلم خوبیه، من سر هیچ کلاسی این قدر به حرفای معلم توجه نمیکنم! جدا از درسی که میده ، چیزایی که میگه، خیلی چیزای جالبین ، خیلی حرفای خوبی میزنه ، کتاب، معمولا رمان های مرتبط با درسشم زیاد میگه ، کلا خیلی خوبه :D :ایکس

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

طباطبايى >:D< تا اون جا كه من ميدونم الان باسوادترين فرد تو راهنمايى فرزانگانه! ( همون تو رشته خودش ديگه) دكترا داره

هليا گفت معدل گروهشون كم ميشه نگفت چه قدر ولي؛ تا الان با دو صدم اختلاف از كتي و ساحل و نيكي بيشتريم؛ دو صدم! /m\

گام پنجم مسابقه علمى: فيلم كوتاه كمتر از هشت ديقه اي با موضوع تعادل! :D. #S-:

طالبى امروز سر كلاس ما يه حرفايى درباره ى امتحان رياضى و فيزيك براى ورودى هاى دبيرستان ميزد ميگفت ميخوان كسايي كه رياضي و فيريكشونو از يه حدي كمتر ميشن رو قبول نكنن براي دبيرستان، به شماها همچين چيزي نگفتن؟

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به ما خيلي چيزا رو گفتن ، اما يبشتر برايِ ترسوندنه . فيلترِ انظباطيم نبود حتي تا جايي كه من ميدونم . :-??

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

بچه ها کارسوق چطور بود؟ :D
ما رو راه ندادن ~X(
بعد درسته که می گن کارسوق قومیت حذفه؟ X-(

• لایک

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از مهسا.ق :
بچه ها کارسوق چطور بود؟ :D
ما رو راه ندادن ~X(
بعد درسته که می گن کارسوق قومیت حذفه؟ X-(
راه ندادن؟ چند نفر اومده بودن که؟ تقریبا ۶ - ۷ نفر!
نه٬ کی گفته؟ خودم همین چند روز پیش راجع به ایل هاشون ازشون پرسیدم!

خیلی خوب بود کارسوق! >:D<
با این که خودم دیر رسیدم! تقریبا هیچ کلاسی جنس اضافه نیورد آخر کار٬ همه چیشون تموم شده بود!
کارای دکور و بانکشونم خیلـی خوب بود! ۲/۷ اِی تی اِم ـشون رو با جاوا نوشته بودن٬ خیلی خوب شده بود.
دکور ۲/۱ هم عین تهران قدیم بود ٬ اونم خیلی خوب بود ٬ شهر فرنگ ۲/۴ هم خیلی خوشگل بود 8->
کافی شاپ هاشونم واقعا خیلی خوب بود٬ البته ۲/۳ و ۲/۴ کل کافی شاپ رو مامان هاشون اداره میکردن! :-"

قسمت دو مینو هم خیلی باحال بود ٬ دیگه بیمه تخم مرغی نداشتن٬ به جاش بیمه دومینویی داشتن. گروه های ۷ - ۸ نفره شدن ٬ به هرگروه یه سری دومینو و اینا داده بودن و باید یه سازه درست میکردن که نقطه و قطعه شروع و پایانش مشخص بود ٬ بعد باید تا ارتفاع ۳۰ سانتی متر بالا میرفت و یه قطعه از ۳۰ سانتی میفتاد پایین٬ یه گوی باید توی سازه حرکت میکرد ٬ از چیزای دیگه هم میتونستن استفاده کنن٬ تله موش مثلا :D (نمره خلاقیتشون بود دیگه) بعدش از اولین زمین که تو نیم طبقه آخر (طبقه اولا!) بود شروع کردن ٬ همین جوری زمین ها به هم وصل بودن ٬ از بالا اومد پایین دونه دونه زمینا دومینو هاشون ریختن و خسروی هم گزارش کرد و فیلم گرفتن و امیرجاملویی بیچاره حرص خورد و داد زد و ما هم نگاه کردیم و تو یه طبقه هم یه تیکه آتیش گرفت٬ آتیشه یه بادکنک رو ترکوند ٬ بادکنکه خورد به دومینوی بعدی! (وصل شدن ِ دو تا زمین ٬ یکی بالا یکی پایین ِ پله ها :ایکس) تا رسید طبقه همکف٬ دو مینو ها خوردن به یه توپ بسکتبال ٬ توپه رفتن خورد به یه چهارپایه ٬ یهو یه بنر ِ گنده ی "راهنمایی فرزانگان یک تهران" رفت بالا! x: 8->
قبل از شروع اجرا هم هی سازه های یه سری گروه ها خراب شدن٬‌ هی یه عده گریه کردن٬ امیرجاملویی هم یک نفس داد زد٬ اصن خیلی باحال بود! :د

• لایک

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

aaaa 8->
اون روز كه قربانعلي اومد دبيرستان بهش گفتيم مي‌تونيم بيايم؟ بعد زنگ زد راهنمايي، خسروي بهش گفت فقد دوما+والدينشون!

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

آقا بچه های ماا رفته بودن
بعد صفی جلوشونو گرفت
گفت به منم کفتن
آقا صفی اگه یه دبیرستانی بیاد تو ، تو می ری بیرون
خو آخه ینی چی؟
که ما رو راه نمی دن بقیرو راه می دن

جینی

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
زوده
رشته دانشگاه
اینم زوده

آقا بچه های ماا رفته بودن
بعد صفی جلوشونو گرفت
گفت به منم کفتن
آقا صفی اگه یه دبیرستانی بیاد تو ، تو می ری بیرون
خو آخه ینی چی؟
که ما رو راه نمی دن بقیرو راه می دن
ای بابا!مگه مرض دارن؟خب یه چادر سرتون میکردین میومدین تو...با مانتو مقنعه مدرسه نمیومدین
راستی فک میکنین کودوم کلاس میبره؟من میگم یا 2/4 یا 2/7....ولی بیشتر 2/4...چون 2/7ایا همه چیشونو آماده خریده بودن

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از جینی :
ای بابا!مگه مرض دارن؟خب یه چادر سرتون میکردین میومدین تو...با مانتو مقنعه مدرسه نمیومدین
راستی فک میکنین کودوم کلاس میبره؟من میگم یا 2/4 یا 2/7....ولی بیشتر 2/4...چون 2/7ایا همه چیشونو آماده خریده بودن
تجربه نشون داده این حدث و گمانا به جایی نمی رسه
تا نتیجه رو نگن هیچی نمی تونی بگی

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

آره دقیقا !
ینی در این حد که ما میشستیم فک میکردیم کودوم کلاس به نظر نمیاد برنده شه که آخر سر اون برنده میشد ! :-"
یه معیارای خاصی دارن کلا ! :D

+ یه زمانی به دبیرستانیا اصرار میکردن بیان که از تجربیاتشون بهره مند شنُ اینا ! والا ... :-<
جدا نمیخوان یه روز مارو دعوت کنن ؟!
ما یه بار اومدیم کلا خب .
:|

• لایک
بالا