سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى
پاسخ : سمپادی های تهران[راهنمایی فرزانگان 1]

من و شما خیلی توی جو سمپاد واقعی نبودیم

ما که وقتی اومدیم بعد از چند ماه آقای اژه ای رفتن شمائم که اصلا ندیدین زمان ایشون رو . حالا نمیخوام بحث سمپاد شه

اما سمپادی ِ واقعی همونی ِ که ریحانه میگفت

سمپادی جماعت از درس خوندن لذت می بره ، عاشق اون درسی ِ که می خونه اما نمره اصلا براش مهم نیست . یعنی هدفش اصلا امتحان نیست ، هدف درس خوندنه ، فقط . ( از جنبه ی آموزشی ها ! :D )

شما اگر نمره براتون مهم باشه و نمره ـتون همیشه خوب باشه ( خب آفرین ) فوقش میشید یه کنکوری ِ خوب . این بود آرمان های ِ سمپاد؟:-"

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

یه تجربه ی شخصی!
ریاضیتونو تو راهنمایی خوب کنین تو دبیرستان هر چی که رشته تونه مهم می شه!
ولی بقیه درسای راهنمایی شب امتحانن هیجاام به دردتون نمی خوره!شب امتحان بخونین 20می شین!
ولی تو راهنمایی ریاضیتون خوب نشه مثه ما می شین! :-"
من شاید مشکلم با درسا نباشه ولی چون راهنماییم خوب نبوده الان همونارم مشکل دارم!
اول که هستین زور بزنین نمرتونم نمیاد بالا! :-"ولی خیلی مهمه که زور بزنین برا ریاضی!
دومم همینطور که میاد بالا یه ذره!
سوم یه دفه خوب می شین!که خوب می شه برا دبیرستانتون! 8->

اومدین دبیرستانم هر درسیو دوس دارین رشته شو بخونین!

تو راهنمایی وقتتونو بذارین رو پژوهش فقط!درسم فقط همون ریاضی!

+ چیزه نزنین منو حالا!! X_X :-"

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

با گلی موافقم به علاوه ی این موضوع که ریاضیتون خوبه هم باز بیشتر کار کنید

من توی ِ سوم راهنمایی بدترین نمره ی ریاضیم 18/75 بود ، بعد الآن اینه وضعم :-"

کلا ول نکنید درس رو دیگه

+ بچه ها تاپیک خودمون قفله ریختیم اینجا؟ :)) زشته X_X

yasaman###

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان يك
شهر
تهران

.

• لایک
امتیازات: h@sT
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از ya$am@n :
این یه کوچولو شعار نیس ؟ آخه خوب مثلا کی دینی رو واسه خودش میخونه؟ یا مثلا جغرافیو؟
من ! :-" اینا درس زندگیه عزیزم ! :D
جدا خیلیا هستن . بعدم منظور ساینا همه ی درسا بود !

به نقل از SaϔnA.M :
+ بچه ها تاپیک خودمون قفله ریختیم اینجا؟ :)) زشته X_X
باو داریم درس زندگی میدیم بهشون ! :D :-"

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

خيلي خيلي ساينا لايک !
تازه يادمه همه مي زدن تو سر ما که دارين با سيستم غلطي بالا مياين و نمره نگر( :-""") اين و اينا !
خب ، درسي که "مهم نيست" و "علاقه نداري"و چرا بخوني ؟ و تازه بخاطر اون درس از پژوهشت بزني ؟!
و لايک حرف گلي درباره رياضي :-"

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

من همه ی درسا رو خر میزنم رسما به جز ریاضی. :)) البته درسایی که دوست دارم٬ زیست و تاریخ و شیمی و فیزیک و جغرافی و اجتماعی و اینا خر زدن حساب نمیشن. چرت و پرتایی مثل دفاعی و دینی و اینا رو خر میزنم.

درس خوندن خیلی کیف میده. آب خوردن بودن سوالای سخت ترین امتحانا خیلی کیف میده. در ضمن ٬ با شب امتحان هم به درد فلان نمیخوره خوندن. من تجربه صبح تو سرویس و نمیدونم صبح تو ناهار خوری خوندن و اینا زیاد داشتم. وقتی میتونی در طول ترم یه کوچولو براش وقت بذاری٬ خر بزنی خودتم راحت کنی چرا نکنی؟
اصن ما همه خرخون ٬ همه به دور از آرمان های سمپاد٬ همه عشق نمره ٬ یه جور میگین انگار درس خوندن جیزه ٬ بذارین ما خرمونو بزنیم دیگه ٬ ای بابا !
ما خرمونو میزنیم٬ ولی گروه اول مسابقه علمی بودیم امسالم مسلما میشیم٬ ( نسترنگار بزن قدش :> ) تدارکاتم هستیم ٬ پروژّه هم داشتیم ٬ سوابق پژوهشیمونم خوبه٬ مسابقه و هرچی بوده هم شرکت کردیم٬ کارگاه و کار پژوهشی و تشریح و آزمایشگاه هم کلی دوست داریم ٬ ورزشمونم میکنیم تازه :D نه از اونایی هستیم که زور میزنن تو مسابقه علمی ولی نه به پای ما میرسن نه نمره بالای ۱۶ دارن ٬ نه مث آیدا ایناییم که ۲۰ ۲۰ ۲۰ ۲۰ ردیف میکنن ولی کار پژوهشی در حد بز :))

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

خب پس تعریف کلمه ایت اشتباهه .
اسم اون میشه درس خوندن .
خر زدن ینی صبُ شبت بشه درس خوندنُ به هیچی نرسیُ عذاب بکشی از اینکه صد بار میخونی یه چیزیُ .

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

خب پس٬ خدا رو شکر. :))
حتی کتی هم اون جوری خر نمیزنه. :-"

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

آره ولی کتی خرخونه؛ ما خرخون سنتی :D خیلی کم داریم.
ستاره خیلی خوب میگه ها! لذتیکه در بلد بودن سؤالای امتحان هست رو با هیچی نمیشه مقایسه کرد. :D
اون که ریحانه گفت که خرخون نیس که! خرخون خنگه! مث یاسمن شهریاری :))
خطاب به ریاست محترم شورا :D :این فرهنگی یه برنامه هایی داره برای دهه ی فجرا، بعد من هی میگم جلسه بذاریم هی گوش نمیدی! یه برنامه مزخرف میچینن ما هم توش نقشی نداریم.
کسی میدونه کارنامه ها رو کی میدن؟ الناز میگه دو سه هفته دیگه >:D<

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D)
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

بچه ها تیکه ی آخر حرف ساینا :-"

یه ذره...آره... :-"

yasaman###

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان يك
شهر
تهران

.

• لایک
امتیازات: h@sT

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از MonasOUsCk :
بچه ها تیکه ی آخر حرف ساینا :-"

یه ذره...آره... :-"
به من و نسترنگار و یاسمن که نبود؟

به نقل از نسترنّگار :
آره ولی کتی خرخونه؛ ما خرخون سنتی :D خیلی کم داریم.
ستاره خیلی خوب میگه ها! لذتیکه در بلد بودن سؤالای امتحان هست رو با هیچی نمیشه مقایسه کرد. :D
اون که ریحانه گفت که خرخون نیس که! خرخون خنگه! مث یاسمن شهریاری :))
خطاب به ریاست محترم شورا :D :این فرهنگی یه برنامه هایی داره برای دهه ی فجرا، بعد من هی میگم جلسه بذاریم هی گوش نمیدی! یه برنامه مزخرف میچینن ما هم توش نقشی نداریم.
کسی میدونه کارنامه ها رو کی میدن؟ الناز میگه دو سه هفته دیگه >:D<

کتی خودشو با درس خفه نمیکنه ٬ روزی دو ساعت پیانو میزنه فقط ٬ سمپادیا هم که اکانت داره٬ میشینه فضولی میکنه٬ :-" همشهری داستان هم هرروز میخونه :D

جان دلم؟ ;;) فرهنگی دیروز جلسه بود نبودید٬ دنبال اهداف والا تر بودید٬ هـــوم؟ ^-^
ولشون کن بذار بچینن. من از نوزدهم که برنامه دهه فجره تا دوشنبه ی بعدش نیستم اصلا. بذار هرکار دوست دارن بکنن :))

الان داشتم تاپیک آفتاب پارسال رو میخوندم٬ همتون یادتون هست حتما اون تاپیک رو ٬ و اون دعوا ها رو ٬ و موضوعات آفتاب پارسال و خیلی چیز های دیگه رو.
میخواستم بگم که٬ فکر میکنم آفتاب امسال٬ ۴ برابر آفتاب پارسال بدتر باشه. فکر میکنم همه پروژه ها مال کارگاه کار کادو و این جور چیز ها باشن٬ کارگاه خوب که راستش نداریم. سطح علمی پروژه های علوم پایه هم که ... : |
فکر کنم تدارکات هم امسال خیلی ضعیف تر باشه ٬ به جز یه سری بچه ها ٬ مثل سارا (م.کلایه) و ساقی و ثمین و گلنار و تارا و درسا و کیمیا و اینا ٬ هیچ کس نباشه که واقعا آفتاب و زحمت کشیدن براش و "مدرسه" و آبروی مدرسه براش مهم باشه. دوم ها که هیچی اصن. امسال ٬ من از اول سال هرروز به مبینی و خسروی میگفتم که تدارکات رو قبل از امتحانای ترم انتخاب کنید٬ کارای آفتاب رو قبل از ترم ۲ شروع کنید ٬ کارای آفتاب رو نندازین به بهمن و اسفند و اون یه ماه بعد عید ٬ من نمیخوام دوباره تا ساعت ۱ نصف شب بچه ها علاف نصب کردن سردر باشن ٬ روز آخر تازه یادمون بیفته فلان چیز نیست٬ بچه ها انصراف بدن ٬ قهوه خونه از هم بپاشه ... هرچی بهشون گفتم اینا رو ٬ آخرش خسروی برگشت به من گفت " برو یه متن بنویس بیار برای فراخوان تدارکات. " حالا نه که چقدر هم نثرم خوبه واقعا... نوشتم هفته بعدش بهش دادم ٬ کی بود٬ آخرای آبان. گفت خب مرسی حالا باشه. هی هرروز رفتم پژوهش گفتم چی شد ٬ گفت باید ویرایش بشه. گفت حالا باشه ویرایش میکنیم. هی رفتم سراغشون گفتن بچه تو چند ماهه به دنیا اومدی؟ امتحانای ترم شد رفتم سراغشون ٬ گفتن بچه تو مگه مسابقه علمی نیستی؟ مگه مرحله سوم مسابقه علمی معدل نیست؟ مگه تو الان نباید سر درس و مشقت باشی؟ تازه دو روز بعد از امتحانا ٬ یعنی حدودای ۲۷ - ۲۸ دی فراخوان تدارکات رو زدن مثلا . تا فردا هم مهلت تحویل رزومه داره. این از این وضعیتشون ٬ خودتون هم که پارسال تدارکات بودین و با نوع کار کردن خسروی اینا آشنایی دارین. با کار های رعنا زاده و هویدا و دخالت سلیقه هاشون هم که آشنایی دارین . برای همین فکر میکنم امسال آفتاب فاجعه میشه. اجرای انجمن موسیقی هم وجود نداره٬ (وای٬ خلاف موازین اسلامیه ٬ وای٬ ساز؟ وای٬ بساط مطربی؟ وای٬ آهنگ؟ واااای...) حلقه آفتاب هم ٬ از همون اول های مهر ٬ هویدا و مسئولای فرهنگی با ما عهد بستن که تهش گومبا گومبا و ف ر ز الف و نون هه و تو این زمونه مخ نمیمونه و از این جور چیز ها نخونیم ٬ و باز هم فکر میکنم سر همین قضیه گند زده میشه به حلقه آفتاب٬ بچه ها میخونن٬ یه عده میگن نخونین هوی نخونین ٬ هویدا و رعنا زاده عین شمر می ایستن که نخونیم ٬ یه عده میرن بیرون ٬ بلخره نصفیا میخونن نصفیا نمیخونن٬ بازدید کننده هم که فکر کنم باید بچه ها برای مگس ها و پشه ها و نهایتا خرگوش های مدرسه توضیح بدن پروژه هاشونو ٬ شایدم یکی دو تا از پدر مادر های بیکار پاشن بیان ببینن بچه شون اصن چرا تو همچین روزی رفته مدرسه. و خلاصه این جوریا . حالا به هرحال شماها بیاین آفتاب ٬ هنوزم هیچی نشده من نشستم آیه ی یاس میخونم ٬ ولی فکر میکنم امسالم از این جور بلاها سرمون بیاد . : |

• لایک
امتیازات: N.M

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

ستاره این قدر نا امید نباش
ما پارسال این همه دعوا راه انداختیم ولی خودمون قبول داشتیم که آفتاب پارسال مث سالای قبل نشد
ولی امسال فک کنم بهتر بشه
شما تو آفتاب پارسال بودید
واسه همین تجربتون بیشتره
بعدشم هنوز جو آفتاب نگرفتتشون
بذار به موقش می بینی چی می شن
مدرسه هم تازه می دونه آفتاب چیه
پارسال حتی نمی دونست آفتاب چی هست!
خیلی سعی نکن سر گومبا گومبا ی آخر حلقه حرص بخوری
بالاخره آدما می خونن
سعی کن برا بچه هاتون جا بندازی که اگه کسی خوند نپرن بش
چون همیشه حلقه ها ی ما وقتی خراب می شه
که بچه ها یه دست نباشن
یکی از این ور جیغ بزنه "بخون" یکی بگه "نخون"

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

میخواستم بگم که٬ فکر میکنم آفتاب امسال٬ ۴ برابر آفتاب پارسال بدتر باشه.
آفتاب پارسال بهترین چیزی بود که میتونست باشه .
فکر میکنم همه پروژه ها مال کارگاه کار کادو و این جور چیز ها باشن٬ کارگاه خوب که راستش نداریم. سطح علمی پروژه های علوم پایه هم که ... : |
دقیقا کلاس های ِ 5 شنبه چیا هستن ؟ شما یه کم سعی کنید بچه هارو از این قضیه ی معلم محور بودن خارج کنید ، اممم ، زمان ما معلم های ِ پژوهش عالی بودن ، لازم نیست نام ببرم که ؟ آقای ِ هاشمی ، خانوم زنوزی ، خانوم جعفری ، خانوم کرمی اینا ... خب قطعا پروژه ای که به بچه ها پیشنهاد می دادن هم بهترین چیزی بود که انجام داد . اما الآن شک دارم اینجوری باشه ، یعنی مطمئن نیستم پروژه های پیشنهادی توسط معلم ها بهترین چیزی باشه که توی ِ اون حوضه میشه انتخاب کرد ، به نظرم بچه ها توی این شرایط بیشتر باید از خودشون مایه بزارن خب . بیشتر مطالعه کنن راجع به موضوع ، فرا تر از کلاس . که فکر کنم نمی کنن خب .
این که سوما هم پروژه بردارن خیلی مهمه . سوما نقششون تو آفتاب زیاده . همین الآنم دیر نیست برای شروع یه پروژه . همه سوما که قرار نیست تدارکات شن . فیلترم ندارین که ماشالله . خب جدی بگیرید یه کم . ممم ... نادیا اینا پروژشون رو پارسال همین موقع ها به صورت جدی انجام دادن و نه فقط یکی از بهترین پروژه های آفتاب شد بلکه در حد ثبت اختراعن الآن ، سوما جدی بگیرن پروژه های آفتاب رو .
فکر کنم تدارکات هم امسال خیلی ضعیف تر باشه ٬ به جز یه سری بچه ها ٬ مثل سارا (م.کلایه) و ساقی و ثمین و گلنار و تارا و درسا و کیمیا و اینا ٬ هیچ کس نباشه که واقعا آفتاب و زحمت کشیدن براش و "مدرسه" و آبروی مدرسه براش مهم باشه.
اینا همونایین که پارسال هم تدارکات بودن ، درسته ؟ خب خوبه که باز چند تا با سابقه هستن . بچه ها تدارکات هم خیلی مهمه . اولا که از دوما کمک بگیرید به نظر من . یعنی شاید این واسه سال های ِ قبل که همه چیز عالی بود ، به دور از آرمان های ِ سوما بوده باشه . اما الآن موضوع تریپ ِ شاخ ِ سومای ِ تدارکات نیست . موضوع گند نخوردن به آفتاب ِ . شاید خب دومای ِ پایه ای باشن . خیلی وابسته به انتخاب تدارکات مدرسه نباشید . پارسال هم که یادتونه ، محور اصلی ِ خر حمالی های آفتاب روی ِ کسایی بود که اصلا عضو تدارکات نبودن . البته دو دستگی نشه ها . اما اگر انتخاب های ِ تدارکات بد بود یا آدمای ِ خوب و پایه ای هم بودن که تدارکات نبودن ، دریغ نکنید ، خودتون ایده بدید . طرح بزنید . البته هر کی به هر کی هم نشه ها .
حلقه آفتاب هم ٬ از همون اول های مهر ٬ هویدا و مسئولای فرهنگی با ما عهد بستن که تهش گومبا گومبا و ف ر ز الف و نون هه و تو این زمونه مخ نمیمونه و از این جور چیز ها نخونیم ٬ و باز هم فکر میکنم سر همین قضیه گند زده میشه به حلقه آفتاب٬ بچه ها میخونن٬ یه عده میگن نخونین هوی نخونین ٬ هویدا و رعنا زاده عین شمر می ایستن که نخونیم ٬ یه عده میرن بیرون ٬ بلخره نصفیا میخونن نصفیا نمیخونن٬
این یکی دیگه واقعا آیه ی یاس خوندنه . این همه وقت دارید نمیتونید یه گومبا گومبا رو هماهنگ کنید ؟ :D

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

ما پارسال سر سردر،حلقه،تبلیغاتو اینا جون کندیم!و تهش هیشکی نیومد بگه چه خوب شده و ینی اصن جز خود بچه ها کسی به این چیزا اهمیت نداد!

تنها چیزی که تو آفتاب می بینن بازدید کننده ها پروژه هاس!

ما پارسال نصف وقتمون رفت برای ظاهر سازی آفتاب!

و آخرش حرفایی که شنیدیم این بود:
پروژه های ریاضیشون فقط یه نصف طبقه بود که اونم تکراری همه!

پروژه ی فیزیک نداشتن اصن!

زیست و نانو همش با هم شده بود راهروی پایین!

درکل پروژه ها افتضاح!

و ما در جواب این حرفا هیچی نداشتیم بگیم!اگرم می گفتیم وقتمون رفت برای این چیزا می گفتن خوب نباید وقتتون می رفت!
ارزش کارمونو فقط بچه های خودمون فهمیدن!

در صورتی که آفتاب بازدید عمومیه!یه کاری باید بکنین که فقط دهن بازدید کننده ها بسته شه!

نه این که بگم ظاهرش مهم نیست!ولی اونا هفته ی آخرم واسش وقت بذارید بسه!
تنها چیزی که براش تلاش باید کنید همون پروژه هاس! :|

• لایک
امتیازات: N.M

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

با گلشن موافقم . فک کنم بیشتر از همه سطحِ آفتاب و زحمتی که بچه ها واس پروژه هاشون میکشنه که هر سال میاد پایین تر ، نه ظاهر !
آفتاب براتون فقط ظاهریش نباشه . حلقه و اینارُ میشه با بچه های پایه حرف بزنین ( از اون دعواهایِ پارسال ماعم نکنین :-" ) و حل کنین . ظاهرَم هرچقد عالی باشه ، وقتی پروژه ای که ارزش دیدن داشته باشه کم باشه مهم نیست !
من یادمه اول و دوم اکثرِ پروژه ها رو خودمم رفتم دیدم . اما سوم اصن واسم جالب نبودن (:|

• لایک
امتیازات: L.E
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

ببینید کلا قضیه اینه که خودتون باید واسه خوب شدن پروژه ها جَو را بندازین !
پارسال من یه چیزی گفتم خدا رو شکر اجراش کردن چیز خوبی شد ! :D
قرار شد کسایی که تو آفتابُ کلاساش نبودنم اگه خواستن پروژه بدن و باید بگم که خیلی پروژه های اینجوری بودن که از پروژه های خود کلاسای آفتاب بهتر بودن .
خلاصه جَو ایجاد کنین وگرنه یهو وقتی به خودتون میاین که یه سری پروژه ی حوصله سر بر میشه آفتاب ...
:-<

• لایک
امتیازات: L.E

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

ما چیکار کنیم پروژه ها رو؟ من یکی که اصلا و ابدا خوشم نمیاد وایسم سر پروژه واسه ملت توضیح بدم. دو سال وضع همین بود٬ بسمه دیگه . سوما کلا خودشون نمیخوان پروژه داشته باشن. سومایی که پنجشنبه ها میان٬ به جز بچه های روزنامه نگاری... فکر کنم زیر ۱۰ تا باشن. به اولا و دوما هم امیدی نیست٬ واقعا امیدی نیست . سوما همشون میخوان پنج شنبه ها تو خونه بخوابن ٬ یا این که روز آفتاب تو مدرسه ول بچرخن ٬ بازدید کننده باشن ٬ نه این که سر پروژه بشینن مگس بپرونن. :-??

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

اونوقت دلیل این دوست نداشتنتون چیه ؟ :-?
کلاسای خوبی ندارین ؟
آخه میشه همه ی اینا رو باهم بود ! :D
من پارسال دوتا پروژه داشتم که یکیش واسه داستان نویسی بودُ باید میفروختیم + تدارکات ! :D
ینی من نشسته بودم سر ژنتیک توضیحام که تموم میشد مجله های داستان نویسی درمیوردم از اون زیر میدادم مردم ! بعد میجهیدم ( دقیقا میجهیدم ! :D ) طبقه ی اول یه چک میکردم بچه ها رو بعد دوباره از اول ! :D
خیلیم خوب ! :-"

بالا