سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
پاسخ : سمپادی های تهران[راهنمایی فرزانگان 1]

به نقل از ریــحــانــه :
آره دقیقا !
ینی در این حد که ما میشستیم فک میکردیم کودوم کلاس به نظر نمیاد برنده شه که آخر سر اون برنده میشد ! :-"
یه معیارای خاصی دارن کلا ! :D

+ یه زمانی به دبیرستانیا اصرار میکردن بیان که از تجربیاتشون بهره مند شنُ اینا ! والا ... :-<
جدا نمیخوان یه روز مارو دعوت کنن ؟!
ما یه بار اومدیم کلا خب .
:|
وضعیت رو ندیدی که! چند وقت پیش کیا رفته بود سراغ رعنا زاده و عابدیان٬ میگفت که از دبیرستان زنگ زدن‌ (؟!!) دو نفر از بچه ها هستن میخوان زنگ آخر فلان روز بیان نیم ساعت بازدید کنن (!!!!) و برن ٬ کلی فضای امنیتی ایجاد کرده بودن که ای واااای٬ دو تا دبیرستانی میخوان بیان. دیگه چه رسد به دعوت کردن! :-< :rolleyes:

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

هه ... خنده دار/گریه داره واقعا . :|
یادمه هویدا برگشت یه روز به منُ چن نفر دیگه که پیشش بودیم گف بچه ها حتما موقه ی کارسوقُ اینا بیاین ! بازوی پژوهش باشین !!
بعله ...
امسال برای مسابقه علمیُ اینا مدرسه میمونین ؟ کیا ؟
فک کنم منطقی تره در این مواقع بیایم که خارج از ساعت مدرسه باشه یه وقت به امنیت مدرسه آسیب نرسه ...
:|

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

تا الان كه نگفتن بمونيم براى مسابقه علمى.

@ جينى: به دوئه هفت توهين نكن! كارشون خوب بود. البته همه خوب بودن ولى بعضيا خوب تر بودن :D كار شمام خوب بود.

mahdish10

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
راهنمایی فرزانگان 1 تهـران
شهر
تهـران

به نقل از مهسا.ق :
بعد درسته که می گن کارسوق قومیت حذفه؟ X-(
حذف نیـس ، ولی مثه سالای قبلـم نیس ؛
ینی ماگزیمم گفـتن یه ساعت ُ نیم تا دو ساعته ...

+ دومیـنو هام از سایت شورو میشد :-"

جینی

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
زوده
رشته دانشگاه
اینم زوده

@ جينى: به دوئه هفت توهين نكن! كارشون خوب بود. البته همه خوب بودن ولى بعضيا خوب تر بودن :D كار شمام خوب بود.
توهین نمیکنم!
اونا بیشتر کاراشونو آماده گرفته بودن...اینکه توهین نیس!
حالا اگه اینجوری بنظر میاد من حرفمو پس میگیرم

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

دیروز٬ با همین دو تا گوش خودم شنیدم که رعنا زاده داشت با تلفن با خسروی حرف میزد٬ میگفت‌:
نه عزیزم٬ ۶ -۷ نفر بدون یه مسئول نمیتونن از دبیرستان بیان ٬ اگه بیان از ساعت آموزشی شون زدن٬ ما نمیدونیم که فرار کردن ٬ معلم پیچوندن٬ چیکار کردن؟ مسئولیتش با ماست! اگه بیان یه توپ بخوره تو سرشون کی میخواد جواب بده؟ ولی اگه با یه مسئول بیان ٬ ما خیالمون راحته که با مسئولیت خود مدرسشونه و مسئولیتشون با اون مسئولشونه! بله عزیزم! نخیر عزیزم! از پذیرفتن دبیرستانی ها بدون مسئول معذوریم عزیزم! ولی اگه یه نفر باشه اشکال نداره٬ یه نفر میاد سر میزنه و سریع میره ٬ ولی ۶ - ۷ نفر نمیشه عزیزم!

یه نفر بیاد توپ نمیخوره تو سرش بعد شیش نفر بیان توپ میخوره تو سرشون؟ یه نفر کلاس نمیپیچونه بعد ۶ - ۷ نفر کلاس میپیچونن؟ این حرفا رو که میزد کم کم داشتم بند کفشامو باز میکردم که در آرم پرت کنم بهش! :|

به نقل از مـﻫـدیـســ :
حذف نیـس ، ولی مثه سالای قبلـم نیس ؛
ینی ماگزیمم گفـتن یه ساعت ُ نیم تا دو ساعته ...

+ دومیـنو هام از سایت شورو میشد :-"

+ راست میگی٬ دم سایت هم از اون خط و خال زمین هاشون بود! آخه من قسمت اولش رو ندیدم! :D

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

ای بابا = )) ببخشیدا ولی انگار حالا موزه لوور ِ پاریسه باید وقت بگیریم زیارتش کنیم

البته مشکل از دبیرستانیاس آقا ، نفهمیدم چه گنج گرانبهایی تو راهنمایی هس که حالا هی باید برن سر بزنن :|

نرید خو آقا :|

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

خاطرات
اين همون گنجست ساينا

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

بری اونجا خاطره ها بر نمی گردن که بچه ها .

خاطره ها خوب و بد گذشتن ، هیچ جائم براشون بهتر از گوشه ذهن نیست

بدتر امثال خانوم رعنا زاده گند می زنن تو خاطره ها

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

یه چیزی هست به هر حال به اسم دلتنگی ... حتی عادت !
کمه کمش اینه که عادت کردیم به اونجا ...
و آدم نمیتونه این همه مدت از جایی که بهش عادت کرده دور باشه ...

+ پروژه های پنج شنبه هاتون سطحش چطوره ؟

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از ریــحــانــه :
+ پروژه های پنج شنبه هاتون سطحش چطوره ؟

افتضاح.
فکر کنم به جز سومای روزنامه نگاری٬ حداکثر ۵ - ۶ نفر باشن که پروژه دارن. اولا هم که پروژه هاشون ...!

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

جدا ؟!
خب قراره آفتابُ چه کنین پس ؟
به نظرم همون کار پارسالُ انجام بدین بلکه یه ذره وضع بهتر شه .
بگین کسایی که پنج شنبه ها نبودنم میتونن رو یه مسئله ای کار کننُ پروژه ارائه بدن .

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

ريحانه جان پيشنهاد و خواهشي بود كه منم صفحه ي قبل كرده بودم ولي ظاهرا الآن تداركات آفتاب بودن مهم ترين ارزشه آفتابه . پروژه مهم نيست كه تداركات ابهت داره . فقط نميدونم اين تداركاتيا به كي ميخوان گير بدن روز آفتاب :))

+ هنوزم واسه شروع پروژه دير نيست ، يه كم علاقه ميخواد كه نيست ظاهرا . من حتي توي خودم و همه توانايي شروع يه پروژه از الان واسه كارگاه ده روز ديگه رَم مي بينم . كو تا آفتاب.

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از ریــحــانــه :
جدا ؟!
خب قراره آفتابُ چه کنین پس ؟
به نظرم همون کار پارسالُ انجام بدین بلکه یه ذره وضع بهتر شه .
بگین کسایی که پنج شنبه ها نبودنم میتونن رو یه مسئله ای کار کننُ پروژه ارائه بدن .

تحریم کنیم.
(یعنی تصمیم داریم که با بقیه مطرح کنیم که اگه شد٬ هممون بکشیم کنار.)
میدونم که الان بحث آبروی مدرسه و آبروی پایه خودمون و خیلی چیز های دیگه پیش میاد٬ ولی وقتی پژوهش هرکار دلش میخواد میکنه و هرکی رو دوست داره تو کارهاش دخالت میده و هر مسخره بازی و بی برنامگی ای که میخواد درمیاره و برای همه برنامه هاش میره مسئولای خانه ریاضی تهران رو میاره که ایده بدن و یک ذره برای حرف ها و بدبختی کشیدن های ما ارزش قائل نیست٬ به آرمینایی که پروژه داره میگه تو اصن روز آفتاب نیا٬ ما هم هرچقدر حرص و جوش بخوریم و پروژه برداریم و کار کنیم٬ آخرش هرکاری که خودشون دلشون خواست میکنن و آفتاب رو به آفتابه تبدیل میکنن٬ کسی هم نمیتونه جلوشون رو بگیره. زور ما بهشون نمیرسه. همین که قرار گذاشتن کل طبقه همکف بشه پروژه های قرآنی و پاورپوینت های قرآنی بچه ها و تکلیف روزانه هاشون٬ بیا برو تا تهش.

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

اگر عرضه ي تحريم دارين از پس پژوهشم بر مياين :| فقط مي تونم بگم نكنيد اين كار رو ، اگر امسال آفتاب تحريم شه ، تلاش واسه احياي دوباره ش اونم توسط دوماي شما كار حضرت فيله . نشدنيه . صفر درصد .

ما مي تونيم كمك كنيم بچه ها ؟ يه چيزايي بلديم خب : "

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

مشکلتون ازون بالاس!
از همونجا که 31 شهریور هویدا جون هنوز داره یه این ور و اونور می زنگه دنبال معلم می گرده! :|
اول اینجا...بعدم معلمای احمقی که میاره و بچه ها 6ماه ولن،2 ماه آخر یادشون میفته پروژه ندارن!
به نظرم الان تنها کاری که می تونین بکنین اینه که تو این دو ماه 4 تا پروژه جور کنین(هر چند هر سال از سال قبل پروژه ها داره بدتر می شه! :|)
پروژه آی علمیتون که زیاد شه دیگه نمیان قرآنو این چرتو پرتارو بذارن تو آفتاب!
دست خودتونه همه چی!
وقتی هیچ کی حاضر نیس پروژه داشته باشه اونروز آخرش خودشون دیگه میان کارگاه حرفه و فنتونم خالی می کنن تو آفتاب!
تو این دو ماه بیچین به معلمای هر کودوم از کلاسا که بهتون یه موضوع پروژه بده حداقل! :|

یه بار دیگه ام گفته بودم فک کنم!
ارزش آفتاب به پروژه هاش بود اول....ولی هر سال داره ارزشش می ره تو با کلاس شدنو اینا!(تدارکات بودنو قهوه خونه و...)

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از ستـاره‌ :
افتضاح.
فکر کنم به جز سومای روزنامه نگاری٬ حداکثر ۵ - ۶ نفر باشن که پروژه دارن. اولا هم که پروژه هاشون ...!

ها. یه چیزیم یادم رفت اضافه کنم. اون پنج شیش تا ٬ یکیشون پروژه ژنتیک داره که همگروه هاش دو تا اول و یه دومن و پروژه اش درواقع کابوس ِ شبشه. این هیچی. یکی دیگه از بچه ها٬ با چند تا دوم پروژه سازه داره. سه تا دیگه از بچه ها هم یه پروژه سازه دارن٬ که یکیشون شوته٬ اون دو تای دیگه هم ترجیح میدن تو حیاط ول بچرخن تا این که سر پروژه شون باشن. دیگه فکر کنم همین باشن. اگه بازم هستن٬ نمیدونم. :-"
حتی فکر کنم تعدادِ اولایی که پروژه دارن٬ نصف ِ تعداد اول های سالای قبل باشه.
فقط آفتاب هم نیست٬ مسابقه علمی هم به همین وضعیت. مسابقه علمی امسال٬ هنوز شروع نشده داره تموم میشه. مراحلـش هم همه پیدا کردن عکس از اینترنت و ضرب المثل با مصداق تعادل٬ یا پیدا کردن همخوانواده برای کلمه تعادل٬ و جمع ِ معدل های اعضای گروه ٬ تعدل برقرار کردن در ارتباط (همون درس دوم راهنمایی٬ که میگفت مخاطب منفعل٬ پیام٬ وسیله پیام و اینا٬ چجوری توش تعادل باشه) و از این جور چیز ها بود. یه مرحله نسبتا خوبش نقد فیلم بود. بهترین قسمت هاشم که کار عملی داشت٬ ساختن موشک آبی و فیلم کوتاه بود. :-?? تعداد گروه های اول و دوم هم خیلی کمه امسال. نصف گروه ها هم امتیازشون الکی زیاده چون رفتن با پایه های دیگه همگروه شدن . امروز هم قرار بود فینالش باشه که تعطیل شد. خلاصه وضعیت ِ اسفناکیه. :-<
سه تا کارسوق هم امسال برگزار شد (کارسوق چگونه پژوهش کنیم برا اولا٬ کارسوق کار و اندیشه (ریاضی!) برای ما٬ کارسوق سازمان ها هم برا دوما٬ یه کارسوق قومیت هم قراره باشه حالا) که هــر ســه تاش رو "خانه ریاضی تهران" برگزار کرد٬‌ و مسئولای پژوهش٬ صرفا نقش ِ چایی خوردن و فوقش پیج کردن چند نفر و از این جور کار ها رو داشتن. و من یکی خیلی بهم برخورد ٬ با این که برنامه کارسوقا خیلی جذاب و باحال بود و ایده جدید داشت٬ ولی خیلی بهم برخورد که چرا پژوهش٬ کار هایی که خودش باید انجام بده رو میده یه عده از بیرون مدرسه بیان انجام بدن . پارسال و سالای قبلش کارسوق سازمان ها رو کلا -0- نفر از بیرون توش نقش داشتن٬ امسال -0- نفر از پژوهش. :|
یه مقدار هم به یاد وضعیت ِ خودتون و پارسال بیفتین٬ نگین که با این کادر و کاراشون آشنایی ندارین.

• لایک
امتیازات: N.M

mahdish10

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
راهنمایی فرزانگان 1 تهـران
شهر
تهـران

ستاره اینـا رو میگی که چـی؟ راه حلـّت ؟

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

نميشه از موشكاى مسابقه علمى ( خوباشون) براى پروژه استفاده كرد؟

+ ولى ستاره كار خانه رياضى جدا خوب نبود روز كارسوق؟ نميگم كار درستى كردن چون قطعا كار بچه ها ارزشش بيشتره ولى خب كار خانه رياضيم خوب بودا.

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از مـﻫـدیـســ :
ستاره اینـا رو میگی که چـی؟ راه حلـّت ؟

راه حلی ندارم مهدیس. تو مدرسه هم گفتم٬‌ واقعا نمیدونم.

به نقل از نسترنّگار :
نميشه از موشكاى مسابقه علمى ( خوباشون) براى پروژه استفاده كرد؟

+ ولى ستاره كار خانه رياضى جدا خوب نبود روز كارسوق؟ نميگم كار درستى كردن چون قطعا كار بچه ها ارزشش بيشتره ولى خب كار خانه رياضيم خوب بودا.

چرا اتفاقا٬ فکر کنم بشه! مثل پارسال که یه سری از فلاسک های میوه ای ِ مسابقه علمی رو تو آفتاب گذاشته بودن!

+ منم ذکر کردم که خیلی باحال بود و انصافا خوش گذشت! فقط حرصم در اومد که چرا پژوهشی که باید کاری به همین جذابیت رو خودش ارائه بده٬ نمیده!

بالا