• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد رفع اشکال زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arash-1993
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رفع اشکال زیستی

بچه ها من این سوالو یکی از استادا گفت بمون من جوابه دقیقشو پیدا نکردم اگه کسی بدونه بگه ممنووننم :-[

تو بازدانگان با ایکه عناصر آوندی نداریم ولی بازم تو برش عرضی ساقه آن خطوط روشن و تیره می بینیم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بازدانگان ياخته هاي غربالي دارند،ديواره ي عرضي ياخته هاي غربالي نازکه ولي حفره نداره-مشبک نيست-و صفحه غربالي توشون به وجود نمياد.

این درسته؟

غشای(لایه ی) موکوزی=بافت پوششی+غشای پایه اش+بافت پیوندی
لایه ی زیر مخاطی =بافت پیوندی سست که توش رگ و عصبه

میشه ترتیب لایه ها ی پوستم بگید؟؟
خیلی تو اینا گیر دارم!! #-o

به نقل از behnaz_s :
این درسته؟

غشای(لایه ی) موکوزی=بافت پوششی+غشای پایه اش+بافت پیوندی
لایه ی زیر مخاطی =بافت پیوندی سست که توش رگ و عصبه

میشه ترتیب لایه ها ی پوستم بگید؟؟
خیلی تو اینا گیر دارم!! #-o
1.نه...لایه موکوزی موادیه ک بافت پوششی ترشح میکنه...سلولایی ک موکوزو ترشح میکنن یه نوع از سلولای بافت پوششین(همه سلولای بافت پوششی موکوز ترشح نمیکنن)

2.تقریبا...بافت پیوندی ای ک زیر بافت پوششی قرار گرفته و با غشای پایه ب بافت پوششی وصله رو میگن آستری مخاطی یا آستری پیوندی

3.از بیرون ب درون:پوششی سنگفرشی چندلایه(سلولای مرده)-- پوششی سنگفرشی چند لایه(سلولای زنده)-- غشای پایه--بافت پیوندی(چربیش)تا همین جا کفیه نه؟؟دیگه زیرش عضله و استخونو ایناس...
;)

لطفا یه سوال از انرژی ازاد گیبس بدین :)

• لایک
امتیازات: M.V.M

جمعه همین هفته یه10تا سؤال میذارم اینجا ک همشم از ترمودینامیکه و انرژی آزاد گیبس
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,100106.0.html

tetrodotoxin چیه؟؟؟؟

فرآیند تنفس سلولی غیر از میتوکندری در کدام قسمت سلول اتفاق میفته؟
اساس کار کراسینگ اور چیه؟ انزیم خاصی برش می ده ؟
چگونه می شود یک مرد حاوی xxxxy باشد(xxyعقیم است) ؟
روی کروموزوم y ژنی ک جنسی نباشه هست؟

فرآیند تنفس سلولی غیر از میتوکندری درسیتوپلاسم انجام میشه

توی دی ان ای یه سری توالی های تکرار شونده هست که توی همه ی کروموزوم های یک شخص مشترکه.بهشون میگن STR.اسم های دیگه هم دارن البته.وقتی قطعات بین این توالی هامبادله میشن کراس رخ داده!جابه جایی و من انزیم خاصی که توش دخیل باشه نمیشناسم ولی مکانیسم هایی هست که سلول با اونا کراس رو به وجود میاره و اونا احتمالا انزیمِ خاص دارن!:-? :-/
4تا کروموزوم ایکس هم ممکنه دمثلا توی انا فاز میوز یک همه کرو موزوم ها به یه قطب رفته باشن و بعدش توی میوز2 هم اشتباها 2برابرشدن رخ داده باشه... :-" جایی نخوندم که عقیم باشن.XYY مرد طبیعیه اونم نباید مشکل خاصی ایجاد کنه[مطمئن نیستم ;D]
کلا کروموزومYتعداد ژن هاش خیلی کمه و به ژن هایی که روی کروموزوم های جنسی اند میگن جنسی پس همه ژن های این کرومئزوم هم باید وابسته به جنس باشن!

tetrodotoxin رو نمیدونم،-کسی میدونه؟

Back
بالا