• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جهان پیش از مهبانگ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Saeed-s
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جهان پیش از مهبانگ؟

من یه چیزایی در مورد نتیجه ی اون آزمایش شنیدم. مثل این که تونستن توی یکی از شتاب دهنده ها (اسمش یادم نیس) به دمایی بسیار بالا برسن که حتی خوشون هم تصور نمی کردن.تا اونجایی که یادم میاد حدود40000000000درجه اگه اشتباه نکرده باشم. و تو این دما تونستن به نتایجی درباره ی مهبانگ برسن.

من شنیدم بیگ بنگ ی سفیدچاله اس اونورش یه سیاه چاله ؟
مثل ساعت شنی ... از ی طرف خالی میشه ...
چقد صحت داره ؟
اینجوری ممکنه تو ی جهان چند تا جهان دیگه باشه
و این چرخه همیشه وجود داشته در نتیجه مبدا نداره...
و...

اره اینم درسته اما نظریه ی نسبیت میگه جهان پس از انبساط سر انجام شروع به منقبض شدن میکنه تا این که دوباره به نقطه ی شروعش برسه وباز دوباره منفجر میشه و دوباره روز از نو روزی از نوع..................که خب باتوجه به این میشه فرض کرد که قبل از این جهان جهانی مثل الان وجود داشته که باز خب این انبساط تصاعدی فعلی عالم برای این فرض مشکل ساز شده.

فرض کنیم همچین چیزی بوده. یعنی همه جهان توی نقطه ای متمرکز بوده.
خب اون نقطه رو تصور کنید:
اون ور این نقطه چی بوده؟ یعنی منظورم اینه که خب نقطه بالاخره یه حجمی اشغال میکنه،
ورای این حجم چی وجود داشته؟ نمیشه گفت هیچی، بالاخره یه چیزی بوده دیگه!
یکم باید روش فکر کنید تا منظورمو بفهمید... اصلا این که میگن عالم فلان طول رو داره، من با این مشکل دارم...
خب اون ور این طول چیه؟ یه عالم دیگه؟ خالیه؟ هیچی؟

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
مهبانگ همون بیگ بنگه؟

من شنیدم تو یه ذره فشرده بوده:)

اینو ببینید
متوجه میشید که قبل مهبانگ چیزی نیست که بشه به این زودیا راجع بهش فرضیه ای ثابت کرد

اینو ببینید
متوجه میشید که قبل مهبانگ چیزی نیست که بشه به این زودیا راجع بهش فرضیه ای ثابت کرد
جهان پیش از مهبانگ با استفاده از ریاضیات و مدل های ریاضی بسیار زیادی که همگی به طور کلی اثبات نشده اند قابل توضیح میباشد.این ریاضیات بسیار بسیار پیچیده اند و محاسبات اون ها با استفاده از ابر کامپیوتر ها انجام میشود پیش بینی میشه با توسعه کامیپوتر های کوانتمی نتایج جالبی به دست بیاد
درسته که خود مهبانگ باعث بوجود اومدن فضا و زمان میشود و مفهوم زمان قبل از مهبانگ چیز بی معنی هست ولی شاید فیزیک حال حاضر توانایی توضیح این شرایط رو نداره و در آینده با مدل های جدید فیزیک و اون تئوری همه چیز معروف بشه راه حل رو پیدا کرد

• لایک
امتیازات: Atbin
جهان پیش از مهبانگ با استفاده از ریاضیات و مدل های ریاضی بسیار زیادی که همگی به طور کلی اثبات نشده اند قابل توضیح میباشد.این ریاضیات بسیار بسیار پیچیده اند و محاسبات اون ها با استفاده از ابر کامپیوتر ها انجام میشود پیش بینی میشه با توسعه کامیپوتر های کوانتمی نتایج جالبی به دست بیاد
درسته که خود مهبانگ باعث بوجود اومدن فضا و زمان میشود و مفهوم زمان قبل از مهبانگ چیز بی معنی هست ولی شاید فیزیک حال حاضر توانایی توضیح این شرایط رو نداره و در آینده با مدل های جدید فیزیک و اون تئوری همه چیز معروف بشه راه حل رو پیدا کرد
۱. اثبات های ریاضی تو فیزیک قابل اعتنا نیست
(اینو که میگم مثال داره اول اینکه نظریه ام هم اثبات ریاضی داده ولی تا مشاهده نشه کسی قبولش نمیکنه نسبیت عام انیشتین تا به طور نجومی مشاهده نشد (خم شدن مور و چدخش عطارد) مورد قبول واقع نمیشد)
۲. اگه فیلمو دیده باشید با فکر کردن به مهبانگ تا میزان زیادی خود فیزیک و منشا ش هم زیر سوال میره اینکه آیا فیزیک قوانین مطلق وجود داره یا نه و اینکه اصلا قبل از بیگ بنگ قوانین فیزیک بر دنیا مسلط بوده یا نه حتی اگه بوده بعد منشا فیزیک زیر سوال میره و...
پیشنهاد میکنم حتما اول فیامو ببینید

ببينيد مسئله اصلى اينجاست كه صحبت در مورد قبل از هستى اصلا فيزيكى نيست و به شكل فيزيكى چيزى ازش نخواهيم فهميد.اينجا كار از فيزيك خارجه و بحث طبعا بحث فلسفيه.

ببينيد مسئله اصلى اينجاست كه صحبت در مورد قبل از هستى اصلا فيزيكى نيست و به شكل فيزيكى چيزى ازش نخواهيم فهميد.اينجا كار از فيزيك خارجه و بحث طبعا بحث فلسفيه.
نه خیر اتفاقات قبل از بیگ بنگ در زمینه فیزیک هم قابل بحثه دلیلی نداره که ما چیزی رو متوجه نمیشیم ربط بدیم به فلسفه به نظرم
جهان پیش از بیگ بنگ درسته قابل توضیح نیست البته با قوانین حال حاضر فیزیک.شاید در آینده با پیشرفت علم و یافته های جدید بشه توضیح داد

• لایک
امتیازات: Atbin
Back
بالا