- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم
در ادامه بحث گویش ها من نیاز دیدم که چند تا سؤال اینجا بذارم بعدا خواستین جواباشونو هم میذارم
دوستان اصفهانی خواهشا راهنمایی نکنن تقلب هم ندن
بقیه دوستان هم سعی کنن خودشون حدس بزنن تلاش کنین میتونین ( َ : فتحه ِ : کسره )
1.کلمات مقابل را معنی کنید. 1. بَلگ 2. حَج مَن باقر 3. آوَنگون گفته شد 4. بولونی 5. چرکوندی 6.قیلاگونی گفته شد 7. دمادولا 8. ورمالیدند
2. اعضای مقابل کدام یک از اعضای بدن هستند؟ چَکی لپ سَکاصورِت چَکاچیویل ناقولوسی
3. امراض بیرونی و درونی مقابل کدام اند؟ کمرم شیت شد سرم بانگِس گفته شد دلم انقِلابس زیرو رو میزِنم گفته شد توتولی
4.جملات دعایی زیر را معنی کنید
الف ) الای آکله بیگیری گفته شد ب ) بادی یامان بیگیری ایشالله ج ) الای بالا پر بزنی گفته شد د) تیری غیب بخوریایشالله گفته شد
5. جانداران مقابل کدام اند؟ خرخاسِکی سه پَلو مالشتی مال مالمالِک یا مالمالی پاختر
6.اصطلاحات زیر را معنی کنید. سؤال کلا جواب داده شده
الف ) سگسارونس ب) قو نیمیپِرِد هوا کیفس هوا تیفونس
7. تفاوت آقا با آ کشیده و آقا با آ کوتاه چیست؟
8. معنای کلمه گِلی را در هر عبارت بنویسدید گلی درخت گلی کوچه گلی هم گلی کوه سؤال کامل جواب داده شده
با آرزوی موفقیت
دوستان اصفهانی خواهشا راهنمایی نکنن تقلب هم ندن
بقیه دوستان هم سعی کنن خودشون حدس بزنن تلاش کنین میتونین ( َ : فتحه ِ : کسره )
1.کلمات مقابل را معنی کنید. 1. بَلگ 2. حَج مَن باقر 3. آوَنگون گفته شد 4. بولونی 5. چرکوندی 6.قیلاگونی گفته شد 7. دمادولا 8. ورمالیدند
2. اعضای مقابل کدام یک از اعضای بدن هستند؟ چَکی لپ سَکاصورِت چَکاچیویل ناقولوسی
3. امراض بیرونی و درونی مقابل کدام اند؟ کمرم شیت شد سرم بانگِس گفته شد دلم انقِلابس زیرو رو میزِنم گفته شد توتولی
4.جملات دعایی زیر را معنی کنید
الف ) الای آکله بیگیری گفته شد ب ) بادی یامان بیگیری ایشالله ج ) الای بالا پر بزنی گفته شد د) تیری غیب بخوریایشالله گفته شد
5. جانداران مقابل کدام اند؟ خرخاسِکی سه پَلو مالشتی مال مالمالِک یا مالمالی پاختر
6.اصطلاحات زیر را معنی کنید. سؤال کلا جواب داده شده
الف ) سگسارونس ب) قو نیمیپِرِد هوا کیفس هوا تیفونس
7. تفاوت آقا با آ کشیده و آقا با آ کوتاه چیست؟
8. معنای کلمه گِلی را در هر عبارت بنویسدید گلی درخت گلی کوچه گلی هم گلی کوه سؤال کامل جواب داده شده
با آرزوی موفقیت