شایدم به این نتیجه رسیده باشه که فعالیت تو انجمن آب در هاون کوبیدنهبه نقل از یک مدیر :این سوال به شکلی نمود خواسته های کاربران از مدیران سایت هست.
اگر کسی جواب نده ، اصولا نشانه رضایت کاربران است !
و از این پست نقل قول کردن :سیستم مدیریت هم باید تغییر کنه مثلا باید یه مجلس تو سایت باشه که نماینده هاش رو اعضاانتخاب کنند.
به نقل از یک مدیر :دلیل و چگونگی این دو رو میگین لطفا؟
در ضمن من یه پیش نهاد هم دارم که این سایت باید فقط و فقط یک مدیر اصلی داشته باشه نه .
سیستم مدیریت هم باید تغییر کنه مثلا باید یه مجلس تو سایت باشه که نماینده هاش رو اعضاانتخاب کنند.
به نقل از MAAAN :یکی از بزرگترین چیز هایی که مدیران این سایت نیاز دارند(مدیران اصلی)هیجان دادن به سایته.
پیغام های منطقی که در ارسالشان مهم ترین نکته بر نخوردن به جاییه چیزهای خوبیند ولی باید شما کمک کنید تا بحث ها جنجالی تر بشوند!
اینقدر بی تفاوت به موضوع ها پاسخ ندهید.
در ضمن من یه پیش نهاد هم دارم که این سایت باید فقط و فقط یک مدیر اصلی داشته باشه نه .
سیستم مدیریت هم باید تغییر کنه مثلا باید یه مجلس تو سایت باشه که نماینده هاش رو اعضاانتخاب کنند.
از این مسابقه های ول هم میشه گذاشت مثلا بهترین پست ماه بدترین پست ماه یا محبوب ترین کاربر و ... .
حذف میکردم اکانتش رُ بدون اینکه مجبور باشم توضیحی به احدی بدم.به نقل از محمّد :اگر شما مدیر کل بودید بعد یکی از کاربران بیرون سایت تهدیدتون میکرد یا مزاحم میشد یا پستسرتون کلی مزخرف میگفت یا شما ازش بدتون میومد و ... چیکار میکردین؟ بنش میکردین؟ اکانتش رو حذف میکردین؟ ...؟