وقتی تاپیکهایی که زده میشه وعملکرد مدیرهای انجمن مهمه که یه عده باشن برای بحث!نه الان
مشکل سایت ریشه ایه..باید از طریق مدیران رده بالاتر حل بشه!!
نظرتون چیه بیایین بگین اگه مطهری بودین چیکار میکردین؟
اول خودم شروع میکنم.
.......
اگه مدیر بودم سیستم مدیریتی رو عوض میکردم!
نه اینکه مدیرها بد باشن واونارو عوض کنم ها نه!
مدیر کل که هیچی!ولی نقش ارشد وداخلی رو حذف میکردم وجاش 5-6 نفر مدیر میاوردم که خوب بلدن تولید محتوا کنن!
سه هفته یکبار هم بررسی میکردم عملکردشونو.. اگه خوب تولید محتوا نکرده بودن عوضشون میکردم.
..
ارشد وداخلی ها مال وقتی بودن که روزی 5-6 تا پست تو هر انجمن ارسال میشد! مثلن داخلی ها به دعواها رسیدگی میکرد
اما الان پستهایی که تو یه روز ارسال میشه به زور به 10 تا میرسه:/دعوا که هیچی:/هیچ بحثی هم نمیشه
....
...
علاوه بر اون یه عده قهر کردن ورفتن:/ هر از گاهی میان سایت پست میدن ومیگن که دلمون تنگ شده واینا!ولی مثل قبلن تر ها فعالیت نمیکنن:/
چرا کسی سعی نمیکنه برشون گردونه؟
یه عده هستن زندگیشون زمانی وابسته بود به این سایت:/ساعتها صرفش میکردن!!!خیلی سخت بود براشون دل کندن از اینجا!
هر چقدرم سعی کنین کاربر جدید جذب کنین این کاربرها هیچ وقت جای اون قدیمیارو نمیگیرن!
واکثر این افراد هم اکیپی بودن
بحثهاشون هم اکیپی بود و واسه همون تولید محتوا میشد!تو بحثها پشت هم وایمیسادن وگروه مقابل رو وادار میکردن پست بدن وچرخه تکرار میشد هی!مدیر سایت بتونه این اکیپهارو برگردونه سایت عالی میشه واقعن!
وخوب راه حل هایی هم هست برای برگردوندنشون
....
...
اگه چند درصدی فعالیت بچه ها بیشتر بشه...خیلی راحت تر میشه با گذاشتن طرح های تشویقی مثل نشان وکاربر برتر واینا فعالیتو چند برابر کرد....
ولی الان خیلی داغون تر از اون حرفاست وضع سایت