اگر مدیر کل بودم...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sampadcity.com
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چرا باید تعداد اعضا زیاد شه؟ اگه مدیر کل بودم دیگه اصلا نمی ذاشتم عضو جدیدی اضافه شه!
چیه کل ملت سرازیر شن اینجا؟!:|
کیفیت رو فدای کمیت می کنیم دیگه. همون بهتر که سایت رو نشناسن:/
تو کمیت هم میشه افراد با کیفیت پیدا کرد اگه مدیرا خوب جمعیت رو فیلتر کنن فک نکنم زیاد مشکلی پیش بیاد

این ایده به ذهنمون رسیده بود علاوه بر‌ اون برای سایت و کانال های مدارس اما نکته پیدا کردن فرد مسئول در هر مدرسه برای انجام این کار است. الان با تعدادی از مدیران و دانش آموزان مدارس صحبت شده اما به جز آن ها در بقیه مدارس فردی وجود ندارد.
@corvo
@mohad_z

این ایده به ذهنمون رسیده بود علاوه بر‌ اون برای سایت و کانال های مدارس اما نکته پیدا کردن فرد مسئول در هر مدرسه برای انجام این کار است. الان با تعدادی از مدیران و دانش آموزان مدارس صحبت شده اما به جز آن ها در بقیه مدارس فردی وجود ندارد.
@corvo
@mohad_z
میتونید از بچه های سایت کمک بگیرید
هرکس اسم و شماره مدیر مدرسشو بده به شما تا بتونین ارتباط برقرار کنید با مدیران مدارس

@corvo
@mohad_z
من که کل بروبچمونو ریختم اینجا :-":-"

اگر مدیر کل بودم، تو کادر مدیریت حتما دایورسیتی رو لحاظ میکردم.

و اینکه برای بچه ها جدید الورود یه دوره اجتماعی سازی میذاشتم.

آخرین ویرایش:
اگه مدیر کل بودم حتمن به سمندون یه پست مدیریتی خوب یا یه نشان دهن پر کن می دادم

@corvo
@mohad_z
3
۳۸۶۹۶۶۰۶ شماره دبیرستان فرزانگان پنج دوره دوم مشهد
@fganji85 ایدی خانم گنجی یکی از معاونان گفدم شاید به کارتون بیاد:)

ویرایش: ۰۹۱۵۱۲۴۷۰۶۷ اینم شماره‌ی خانم گنجی.
@MTHR

آخرین ویرایش:
چقدر کادر مدیریت دخترونه شده. مطهری اونجا معذب نیست تک و تنها؟؟؟
اومدم از دایورسیتی بگم دیدم ملک قبل از من زحمتشو کشیده.
پس اضافه میکنم که حس میکنم توی کادر مدیریت به جای دایورسیتی، دایورت-سیتی حکمفرماست.

چقدر کادر مدیریت دخترونه شده. مطهری اونجا معذب نیست تک و تنها؟؟؟
اومدم از دایورسیتی بگم دیدم ملک قبل از من زحمتشو کشیده.
پس اضافه میکنم که حس میکنم توی کادر مدیریت به جای دایورسیتی، دایورت-سیتی حکمفرماست.
اینا همه کار خودشونه :-"

من تا امروز فکر میکردم خودشون خودتونید. پس این خودشون کیه؟

من در جایگاهی خودمو نمیبینم که کفایت رو نقد کنم صرفا حس میکنم داره خیلی خاله بازی/امپراطور و ملکه بازی میشه.

اگه مدیر کل بودم
سایتو خودمونی ترش میکردم

الان دامنه دات کام 170تومن هاست هم که دیگه هیچ
شاید جاش نباشه ولی واقعا تامین هزینه ها مشکلی نداره؟
فکر کنم بد نباشه به کاربران مهمان اگهی نشون داده بشه و زیرش نوشته بشه برای ندیدن تبلیغ عضو شوید

علاوه بر این صفحه اصلی انجمن نیاز به تغییر داره
بهتر نیست اینجوری باشه که مثلا موضوع المپیاد ها با کلیک یا تاچ روش باز شه و زیرشاخه هاش در دسترس قرار بگیره؟

آخرین ویرایش:
سعی می کردم به یه سری اهداف و ارزش ها و قوانین معتقد باشم و اونارو برای راضی نگه داشتن کاربر ها قربانی نکنم . احتمالا جو سایت خیلی خشک میشد و تعداد کاربرا خیلی کم میشد .

یه کمیته ضد فیک تشکیل میدادم.

اگه من جای مدیر سایت بودم برای هر پست ، یک زیرمجموعه تعریف میکردم که بچه ها بتونن برای اون پست نظر بزارن!....

مثل یه آیکون کشویی که بازش میکنی میتونی نظراتی که برای اون پست نوشته شده رو بخونی!....

اگه مدیر کل بودم
این ستاره هارو ور میداشتم
فاصله طبقاتی بین بچه های سایت از دوره ساسانیان هم بیشتره:|

وقتی اولین بار وارد سایت میشی اصلا نمیدونی به چه تاپیکی بری چیکار کنی چه طوری خودت تاپیک بزنی چه امکاناتی سایت داره امکان چت داریم پیام داریم چه جوری تگ کنم چه جوری عکس بفرستم

Back
بالا