خبری بسی خوب! در غیاب کاگاوا و فن پرسی و رونی! 4 تا گل زده شد! و مهمتر از اون گلی خورده نشد! دو تا خرید دیگه هم گل زدن! باتنر 23 ساله که به خاطر استراحت به اورا بازی داده شد! یه پاس گل داد یه گل هم زد! و بازیکن برتر میدان شد! عالی بود! و نیک پاول خرید 18 ساله هم با شوت سهمگینی دروازه ی ویگان رو داغون کرد! تا الان 4 تا خرید منچستر تو بازی های خانه گل زدن! و فقط هنریکوئز مونده که تازه خریداری شده! ولی عالی بود! اساس بازی هم دست اسکولز بود که اولین گل هم اون زد!
اونایی که می گفتن اسکولز پیره و تو مقایسه با لمپارد و جرارد و دل پیرو و اینیستا نباید باشه ببینن که تو 37 38 سالگی تا الان بین همه ی اینا بیشترین گل و پاس صحیح رو داره!
یونایتد فعلا با چهار امتیاز اختلاف دومه بعد از چلسی دو هفته دیگه هم دو تا بازی پشت سر هم با چلسی داره یکی تو لیگ یکی تو کارلینگ کاپ هر دو استمفورد بریج
من کشته مرده شیاطین سرخم!!!!!!
یعنی می میرم واسه همشون به خصوص سر الکس فرگوسن!!!!!!
اگه فرگوسن نباشه منچستر هیچه!!!!!!هیچ هیجم ک نه ولی پایه ی منچستر فرگوسنه!!!!!
همیشه میدونه چه موقعی باید چ بازیکنی رو وارد زمین کنه!!!!ی دفعه که با سیتی بازی داشتن دقیقه نودو شش بازی اوون رو اورد تو زمین!!!
دلم میخواست سرش داد بزنم ک آخه الآن ک زمان ب ضررت داره میگذره!!!!!ولی همون آن مایکل اوون گل زدو یونایتد چهار ب سه برد!!!!!
ده بار اون بازیو نگاه کردم ازبس ک قشنگ بود!!!!حرف نداشت!!!!الکس فرگوسن هرسال ی بازیکنایی رو میاره ک هیچ امید خاصی بشون نیس ولی توی یونایتد تبدیل ب یه ستاره واقعی میشن!!!تازه با اینکه کلی ساله مربی یونایتده ولی همیشه فکرها و روش های تازه واسه قهرمانی داره!!!!!!!