- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : سر الکس فرگوسن، خداحافظ پیرمرد...
واقعا من يونايتد بدون فرگي غير قابل تصوره...
به عنوان يك رئالي-منچستري ميگم كه فرگوسن يكي از بهترين مربياي تاريخه و همواره در اذهان همه ي اعضاي خونواده بزرگ فوتبال خواهد موند...
واسه ي من حداقل، فرگوسن تداعي كننده ي مفهوم فوتباله... روزايي كه فقط 8-9 سالم بود و تازه ميخواستم بفهمم فوتبال يني چي...! روزايي كه خيلي چيزا از بزرگي هاي اين مرد ميشنيدم...
سر الكس كسي بود كه بر خلاف تصور همه تونست ثابت كنه كه فوتبال فقط ستاره ها نيستن
بكامي كه تو اوج بود، رونالدو و چندين ستاره ي ديگه همه از منچستر رفتن ولي فرگي تونست اون ثبات رو توي تيمش برقرار كنه... اونقدر منچسترو تثبيت كرد كه حتي با وجود معمولي ترين نفرات و بدون فوق ستاره ي شاخصي، هميشه يك رقيب فوق العاده خطرناك براي هر تيمي محسوب ميشد.
دلم واسه بازي هاي تيمت تنگ ميشه سر...
واسه ادامس جويدناي ديدنيت... واسه حركاتت كنار زمين... واسه همه چي
صحنه ي لرزش دستاش تو بازي با بارسا تا عمر دارم يادم نميره...
ممنون سر الكس به خاطر تمام خاطره هاي خوبي كه برامون ساختي... :)
واقعا من يونايتد بدون فرگي غير قابل تصوره...
به عنوان يك رئالي-منچستري ميگم كه فرگوسن يكي از بهترين مربياي تاريخه و همواره در اذهان همه ي اعضاي خونواده بزرگ فوتبال خواهد موند...
واسه ي من حداقل، فرگوسن تداعي كننده ي مفهوم فوتباله... روزايي كه فقط 8-9 سالم بود و تازه ميخواستم بفهمم فوتبال يني چي...! روزايي كه خيلي چيزا از بزرگي هاي اين مرد ميشنيدم...
سر الكس كسي بود كه بر خلاف تصور همه تونست ثابت كنه كه فوتبال فقط ستاره ها نيستن
بكامي كه تو اوج بود، رونالدو و چندين ستاره ي ديگه همه از منچستر رفتن ولي فرگي تونست اون ثبات رو توي تيمش برقرار كنه... اونقدر منچسترو تثبيت كرد كه حتي با وجود معمولي ترين نفرات و بدون فوق ستاره ي شاخصي، هميشه يك رقيب فوق العاده خطرناك براي هر تيمي محسوب ميشد.
دلم واسه بازي هاي تيمت تنگ ميشه سر...
واسه ادامس جويدناي ديدنيت... واسه حركاتت كنار زمين... واسه همه چي
صحنه ي لرزش دستاش تو بازي با بارسا تا عمر دارم يادم نميره...
ممنون سر الكس به خاطر تمام خاطره هاي خوبي كه برامون ساختي... :)