• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد سوالات کروی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mira
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات کروی

به نقل از @Hosein@ :
خب دوستان . بعد از مطالعات بنده در نجوم كروي (ديروز) سمت مي تونه
هم شرقي باشه هم غربي . وقتي سمت غربي هست زاويه ساعتي بين 0 تا 12 ساعت و
وقتي شرقي هست بين 12 تا 24 ساعته . يعني هم در جهت شرق اندازه گرفته مي شه هم در جهت غرب
درود
ابتدا عذرخواهی می کنم که مدتی طولانی در سایت نبودم.
غلط است. سمت را نباید با زاویه ی ساعتی اشتباه گرفت و به نظر من شما این دو تا را با هم یکی کردید. سمت می تونه شرقی و یا غربی باشه ولی زاویه ساعتی از غرب شروع می شه.(همانطور که گفتید)
در ضمن کتاب نجوم الگوی نشر توسعه، کتاب خیلی خوبیست و تا حدی به درد مرحله دوم هم می خوره. به همه توصیش می کنم.
با سپاس

من سمت رو با زاویه ساعتی اشتباه نگرفتم . چی غلطه ؟
من این کتاب رو خوندم استاد خودمون (کامیار عزیززاده ) هم توصیه کرد . تنها بدیش اینه که این کتاب به فارسی پهلوی نوشته شده :
تغییر : وردش - صورت فلکی : چهرآسمانی - نصف النهار مکان : نیمگان دیده ور

سلام mira جان این سوالات رو ادامه بده حد اقل واسه من فایده داره .
سعی کن بیشتر کروی باشه (چون کروی رو (فصل یک و دو و پنج)کامل خوندم و آماده حل سوالاتم)
هالیدی هم خوندم . الانم اخترفیزیک مقدماتی می خونم . بنا براین فقط در کروی می تونم حرفه ای عمل کنم .

سلام من دارم الگوي نشر توسعه مي خو نم يك جا نوشته كه بزرگترين قمر منظومه شمسي تريتانه مگه گانميد نبود؟؟؟؟؟ :-?

به نقل از andia :
سلام من دارم الگوي نشر توسعه مي خو نم يك جا نوشته كه بزرگترين قمر منظومه شمسي تريتانه مگه گانميد نبود؟؟؟؟؟ :-?
چرا اینجا پست دادین؟! :-?
خوب گانمیده دیه...
توی پرسش و پاسخ مطرح کنین لطفا...

به نقل از andia :
این که مربوط به اینجا نیست ! :دی

به نقل از Samaneh.Z :
این که مربوط به اینجا نیست ! :دی
خوب م3 اینکه اشتباه شد
هر موقع مدیر جدید اومد مه امیدوارم بیاد در3ش کنه:دیx-( X-(

به نقل از ALirEZa.R :
خوب م3 اینکه اشتباه شد
هر موقع مدیر جدید اومد مه امیدوارم بیاد در3ش کنه:دیx-( X-(
هيچم اشتباه نشده اينجا درمورد يه كتابي صحبت شده بود منم ايرادشو گفتم كه خالي از اشتباه نيست (بله)

به نقل از andia :
هيچم اشتباه نشده اينجا درمورد يه كتابي صحبت شده بود منم ايرادشو گفتم كه خالي از اشتباه نيست (بله)
حالا شما به دل نگیر ، درستش میکنن بعدا ....

سلام
تو اسمارت نوشته بعد خورشید ظاهری با سرعت ثابت افزایش پیدا نمی کنه . یه دلیل اینه که مدار گردش زمین دور خورشید بیضی هست پس سرعت ثابت نیست
یه دلیل دیگه آورده که متوجه نشدم . دلیلی که آورده اینه : خورشید روی دایره البروج حرکت می کنه و بُعد روی استوا اندازه گرفته میشه .
سوال من اینه که اگه دایره البروج دایره بود و نه بیضی یعنی سرعت حرکت خورشید روی دایره البروج ثابت بود ، باز هم سرعت افزایش بُعد ثابت نبود ؟ چرا ؟

Back
بالا