• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد سوالات کروی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mira
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات کروی

به نقل از tinaradvand :
دستتنون درد نکنه فهمیدم :)
یک سوال دیگه هم دارم :
اذان ظهر به افق شهر ملایر در روز 18 تیر 1388 ،13:20 می باشد .با توجه به اینکه طول جغرافیایی ملایر 48 درجه و 49 دقیقه قوس است تعدیل زمان در این روز چه قدر است ؟
ممنون
تعدیل زمان را تعریف میکنیم:اختلاف زاویه ساعتی خورشید و زاویه ساعتی خورشید میانگین.
می دانیم لحظه اذان وقتی است که خورشید ظاهری در نصف النهار ناظر است پس زاویه ساعتی خورشید ظاهری 0 درجه است.از ساعت اذان نیز معلوم است زاویه ساعتی خورشید میانگین بیست دقیقه است(ساعت در 6 فصل اول یک ساعت جلو کشده می شود) پس تعدیل زمان برابر است با منهای 20 دقیقه.

این سوال من را به اشتباه انداخت. این را در یک سایته دیگر هم نوشتم همه اشتباه جواب دادند. شما بگویید.
سمت ستاره قطبی(الفای دب اصغر) از دید ناظری در ریو دژانیرو در برزیل چه میزان است؟(راهنمایی:به عرض ریو دژانیرو دقت کنید)
:)

به نقل از zizooA :
این سوال من را به اشتباه انداخت. این را در یک سایته دیگر هم نوشتم همه اشتباه جواب دادند. شما بگویید.
سمت ستاره قطبی(الفای دب اصغر) از دید ناظری در ریو دژانیرو در برزیل چه میزان است؟(راهنمایی:به عرض ریو دژانیرو دقت کنید)
تو ریو مگه ستاره قطبی دیده میشه ؟

به نقل از zizooA :

اگه نکته دیده نشدن ستاره نباشه، جواب می شه 180. چون در نیمکره ی جنوبی، مبداء اندازه گیری سمت قطب جنوب سماویه. نه شمال.

به نقل از starscream4002 :
اگه نکته دیده نشدن ستاره نباشه، جواب می شه 180. چون در نیمکره ی جنوبی، مبداء اندازه گیری سمت قطب جنوب سماویه. نه شمال.
افرین.

سمت و ارتفاع يه ستاره رو در يه زمان در دو شهر داريم. فاصله اين دو شهر رو هم داريم.
طول جغرافيايي ها رو چه جوري ميتونيم پيدا كنيم؟

.

به نقل از Arefe Abghari :
سمت و ارتفاع يه ستاره رو در يه زمان در دو شهر داريم. فاصله اين دو شهر رو هم داريم.
طول جغرافيايي ها رو چه جوري ميتونيم پيدا كنيم؟
سلام.
با حساب کردن زاویه ساعتی ها و محاسبه اختلاف ان ها فقط می تونی اختلاف طول های جغرافیایی رو بدست اوری نه مقدارشون!

به نقل از zizooA :
سلام.
با حساب کردن زاویه ساعتی ها و محاسبه اختلاف ان ها فقط می تونی اختلاف طول های جغرافیایی رو بدست اوری نه مقدارشون!
اين يكي از سؤالات اقاي چرتابه و هر دو عرض رو خواسته.
زاويه ساعتي هارو هم نميشه حساب كرد چون ميل رو نداريم .
اختلاف سمت با اختلاف طول جغرافيايي برابر نيست؟

به نقل از Arefe Abghari :
اين يكي از سؤالات اقاي چرتابه و هر دو عرض رو خواسته.
زاويه ساعتي هارو هم نميشه حساب كرد چون ميل رو نداريم .
اختلاف سمت با اختلاف طول جغرافيايي برابر نيست؟
سوال شماره چنده؟
متن اصلی سوال رو بزار .
اختلاف سمت ربطی به طول جغرافیایی نداره.

Back
بالا