18 سالگی مدرک نجات غریقو میدن 20سالگی مدرک مربی گریبه نقل از نادیا :منم همه شنا ها + سالتو رو بلدم.کلاس پنجم تو مسابقات استانی تو کرال دوم شدم.بعد گفتن بیا تو تیم برا مسابقات کشوری.سه روز در هفته بود راهشم دور بود ادامه ندادم.دو مدرک غریق نجاتی هم دارم یکی درجه 2 ,9 سالگی.یکی درجه 1 ,12 سال به بالا.فعلن منتظر 18 ام که مربی گریمو بگیرم.رشته ام هم کرال سرعتی.
مدرک نجات غریق زیر 18 سال هم هست .به نقل از maryam.s :18 سالگی مدرک نجات غریقو میدن 20سالگی مدرک مربی گری
کسی اینجاsynchronized swimming کار نمیکنه؟
تا اونجایی که من در جریانم سن های پایین تر مدرک دیده بانی میدن که از 12 سالگی میتونی بگیره اخه میشه نجات غریق 14-15سالش باشه؟!!مدرک نجات غریق زیر 18 سال هم هست .
هر کی که مدرک میگیره که نجات غریق نمیشه . در شمن مدرک زیر 18 سال کمک نجات غریق (!) میشن . من خودم مدرک درجه 2 دارم .به نقل از maryam.s :تا اونجایی که من در جریانم سن های پایین تر مدرک دیده بانی میدن که از 12 سالگی میتونی بگیره اخه میشه نجات غریق 14-15سالش باشه؟!!
آره.. اسمش به اصطلاح همون "دیده بانی" ـه.. یکی از دوستام مدرکش رو گرفته نوشتن : مدرک دیده بانی (کمک نجات غریق)به نقل از B ! T A :هر کی که مدرک میگیره که نجات غریق نمیشه . در شمن مدرک زیر 18 سال کمک نجات غریق (!) میشن . من خودم مدرک درجه 2 دارم .
واسه من ننوشته دید بانی ! نوشته نجات غریق درجه 2 !به نقل از settareh :آره.. اسمش به اصطلاح همون "دیده بانی" ـه.. یکی از دوستام مدرکش رو گرفته نوشتن : مدرک دیده بانی (کمک نجات غریق)
ولی از 12 سال به بالا میدن.