فکر نکنم این مشکل فقط برای تو باشه!!به نقل از ȤąĦƦą :تـا الـان کـه خـوب بـوده و واسـه سـال اول درس خـوندم
امـا مـن وسـط درس خـوندن مـیرم هپـروت

اگه کسی فهمید چجوری افزایش پیدا میکنه ، به منم بگه....به نقل از نـاطـــق :آها بله اونوقت بحث اینه که تمرکز چه جوری افزایش پیدا کنه

به نقل از نـاطـــق :آها بله اونوقت بحث اینه که تمرکز چه جوری افزایش پیدا کنه

آره منم خودم از همین روش استفاده می کنم که البته بیشتراوقات جواب نمیده!به نقل از Secret.M :اگه کسی فهمید چجوری افزایش پیدا میکنه ، به منم بگه....
البته ی بنده خدایی میگفت ک وقتی داری درس میخونی هر چی خواست ذهنتو مشغول کنه رو یه برگه بنویس ، بعدا بهش فک کن تا تمرکزت زمان مطالعه بهم نخوره .... ولی این رو من ک جواب نداد... شمام خواستین امتحانش کنین... :)

درسته....به نقل از نـاطـــق :این به نظرم یک چیز کاملا شخصیه و هر کس که راه پیشنهاد میده تقریبا پنجاه پنجاه هست چون برای هر شخص باید عامل حواس پرتی مشخص شه بعد راهکار داده بشه

به نقل از نـاطـــق :پست قبل بنده رو مطالعه بفرمایید
این که شما گفتید در صورتی جواب میده که :
1 حواس پرتی ناشی از خستگی باشه(ساعت مطالعه هم از 30 تا 50 دقیقه متفاوته) که برای هر شخص فرق میکنه
2 اون هدف و تمرکز روش دست یافتنی باشه(راحت دست یافتنی باشه) چون در غیر این صورت بدتر ذهن رو فروسده میکنه و به یاس میکشونه که خودش عامل حواس پرتی میشه