به نقل از Captain. Pisko :
این عکسو درست نذاشته بودی!
خب من فقط یادمه پروژه یکی از دوستام درباره ی سیاهچاله ها و دنیای موازی بود
سیاهچاله ها رو توی یک شکلی مثل پیچ آلفا هلیکس میکشیدن
که از یک سر یک سیاهچاله به یک دریچه دیگه ای باز میشد و اون ور میشد چی؟!
دنیای موازی
به نظرم میاد امکانش هست که با رفتن تو این نقطه های خشن بریم سفر تو زمان B-)
به نقل از Captain. Pisko :شما سالی یکبار هم نمیرید اونجا همینجا عرض کنید
من دو تا تعریف ازش شنیدم
یکیش اینه که یک دنیاییه هرچی اینجا هست اونجام هست
یعنی از من و شمام یک کپی دارن اونجا
چرا باید ببره؟!به نقل از ibtkm :اصلا ایا مفهوم خدا زیر سوال می ره؟
البته اگه از اونور سالم در بیای که شک دارم حتی روحت هم بتونه از توی اون جاذبه با وجود اجرام دیگه که تو نوبتند رد بشه!به نقل از Captain. Pisko :به نظرم میاد امکانش هست که با رفتن تو این نقطه های خشن بریم سفر تو زمان B-)
چه پارادوکسی؟!به نقل از ibtkm :همین دنیای موازی که می گید کلا با عقل جور در میاد اخه؟!!!
دنیای موازی اگه وجود داشته باشه منظور چه دنیای هست؟ چه جوریه؟ .....
کلا ادم دچار پارادکس می شه!!
هیچ کدوم فکر نکنم نیاز باشه!به نقل از Captain. Pisko :یکیش اینه که یک دنیاییه هرچی اینجا هست اونجام هست
یعنی از من و شمام یک کپی دارن اونجا
دو تا جهان موازی رو میشه به کمک دو تا سیاهچاله به هم وصل کرد و اون کانلی که به وجود میاد رو بهش میگن کرم چالهبه نقل از ibtkm :خب الان اینا چه ربطی به سیاهچاله دارن؟
به نقل از KLar :چرا باید ببره؟!البته اگه از اونور سالم در بیای که شک دارم حتی روحت هم بتونه از توی اون جاذبه با وجود اجرام دیگه که تو نوبتند رد بشه! چه پارادوکسی؟!
یه نمونش بهشت و جهنم!هیچ کدوم فکر نکنم نیاز باشه!دو تا جهان موازی رو میشه به کمک دو تا سیاهچاله به هم وصل کرد و اون کانلی که به وجود میاد رو بهش میگن کرم چاله
حدس در باره گذر در زمان یا سیاهچاله؟به نقل از ibtkm :حدس دیگه ای دربارش وجود نداره؟
خودتون همین نظر رو دارید؟
راستی من جدا خیلی وقته دوست دارم اگه خواستم بمیرم برم توی یه سیاهچاله بمیرم! این جوری حداقل قبل مردنم می فهمم قضیه ی پشت سیاهچاله چیه! جدی خیلی حال می ده تو سیاهچاله بمیریم!
به نقل از مه داد :اصلا" رفتن به داخل سیاه چاله ها حداقل تا 1میلیارد سال دیگه غیر ممکنه چون فشار منفی ای که می خواد بدن ما رو از هم جدا کنه اینقدر زیاده که برابر با اویزون شدن 25000000نفر از یک پای شماست واگه فاصله ی این سیاه چاله ها رو هم در نظر بگیرید بد نیست.
به نقل از Captain. Pisko :آقا جون مچاله چیه؟! همون تیکه تیکه میشی ??? حال میده کاری نداره برو قصابی B-) با ساتور دردش کمتره
کلا میگن برای اینکه بخوای در زمان سفر کنی باید سرعت نور داشته باشی
شاید چون سیاهچاله همچین میکشدت که سرعتت یهو میره بالا و نفله میشی میگن میتونی تو زمان سفر کنی
دکتر این دوستمون راست می گه. شما هم تا حدی درست می گی.این لینک کرم چاله ای که گفتی اونی نیست که تو سیاهچاله تعریف می شه. صرفا اسماشون یکیه!(فک کنم!). دو سر یک سیاهچاله به وسیله ی یه کرم چاله به هم وصل می شن. کتاب تاریخچه ی کوتاه تر زمان رو خوندی؟ داخلش نوشته که دو سر یک سیاهچاله به وسیله ی کرم چاله به هم وصل می شن.(داخل عکس !)به نقل از Dr.Eniac :
برای سفر در زمان باید سرعتی فراتر از نور داشته باشین تا بتونین از سیاه چاله گذر کنین و از بعد سوم وارد بعد چهارم بشین ....به نقل از Captain. Pisko :کلا میگن برای اینکه بخوای در زمان سفر کنی باید سرعت نور داشته باشی