به نقل از KLar :یه سوال!؟!
فرض کنبم از سیاهچاله رد شدی !
اون وقت تکلیف اون همه جرمی که قبلا رفته تو سیاهچاله چیه؟!
فکر نمیکنین باید اول اونا بیان بیرون؟!!
دوستان بذارید یه نکته بگم.به نقل از مه داد :[-( [-( [-(
the universe is expandingتاحالا شنیدی که می گن جهان در حال توسعه است حالا شما می تونی این اجرامی رو که از زمان حال به اینده یا گذشته میرن رو تویه همین توسعه یافته ها بدونی
به نقل از Pariya :میشه منبعتون رو بگید؟
میشه توضیح بدی یعنی چی؟به نقل از مه داد :[-( [-( [-(
the universe is expandingتاحالا شنیدی که می گن جهان در حال توسعه است حالا شما می تونی این اجرامی رو که از زمان حال به اینده یا گذشته میرن رو تویه همین توسعه یافته ها بدونی
به نقل از Pariya :خب معلومه که کیسه نیست! منظورت چیه؟؟
چه یه نفر چه صدنفر بره تو سیاهچاله سر همشون یه بلا میاد همشون در اثر جاذبه مثل رشته ماکارونی میشن!!
احساسات ، اعتقادات ، تعصبات ، ..... همه بزرگترین موانع پیشرفت در علم هستند ....به نقل از andia :من عاشق این کارم و بدجوری هم بهش معتقدم
واگر یه جهان موازی دیگه ایجاد بشه مقدار بسیار زیادی ماده تاریک بوجود میاد همچنین انرژی های رد وبدل شونده بین دویا چند جهان که امروزه اونها رو cosmic wavesیا امواج کهکشانی یا محیطی می گویند که همین امواج باعث افزایش سرعت فعل و انفعالات خورشید می شه یعنی دمای خورشید بالا می ره وبعد از اون کم کم و در طی ماه ها یا سالها دمای خورشید افزایش محسوسی رو پیدا می کنه و تمامی گونه های زیستی روی زمین و دیگر سیارات احتمالی عوض میشوند یا از بین می روند و نسل انسان منقزض میشه.به نقل از before the bigbang :فک کنم این قضیه بر میگرده به نظریه ی جهان های موازی
اگه ما پدر بزرگمونو بکشیم یه جهان موازی ما بدون نسل پدر بزرگمون ایجاد میشه
موافقی یا نه؟به نقل از doc.mahdad :به نظر من سفردر زمان یک چیز کاملا" خیالی هستش.