الان دقيقا داريد به كي ميگيد ؟به نقل از برگ پاییزی :قانون کپلر به شکل مدار بستگی نداره.........اصلا بیضی یا دایره مهم نیست...چی می گین............................
(پرانتز بسته)

در راستای تولید محتوی و اینا (!) یک سوال میذارم که ملت بیکار نشینن . ایده ی این سوالو ممکنه بعضیا دیده باشن . این عده ی نسبتا محترم(به نقل از Pariya :این انجمن تعداد زیادی تاپیک داشت ، که توی هر کدوم فقط یه سوال پرسیده شده بود! همه ی این تاپیک ها رو اینجا ترکیب کردم ، تا همه ی سوالات یه جا جمع شن و مثل یک گنجینه سوال شن . شما هم سوالاتی که دارین یا به نظرتون جالب میاد و مربوط به این مبحث هست رو اینجا بگذارید.
با تشکر
) لطف کنن و اجازه بدن دیگران فکر کنن ! : به نقل از @Hosein@ :در راستای تولید محتوی و اینا (!) یک سوال میذارم که ملت بیکار نشینن . ایده ی این سوالو ممکنه بعضیا دیده باشن . این عده ی نسبتا محترم() لطف کنن و اجازه بدن دیگران فکر کنن ! :
دوجسم با جرم معلوم در فاصله ی معلومی قرار دارن و توسط دستای من نگه داشته شدن . من اگه اینا رو ول کنم چقدر طول میکشه که به هم بخورن ؟ (بر حسب معلومات بیارید جوابو)
اینو حل کنید تا یه کوچولو سخت ترشم بگم ...

) همون روش اول رو ترجیح میدم.
شما که اوستاییبه نقل از H O S E I N :چنتا راه داره خب .
مثلا" این که انتگرال بگیریم
یا اون ایده رو بزنیم .
که من چون رابطه ی x رو دقیقشو یادم نیست () همون روش اول رو ترجیح میدم.
اون رابطه ی x به دست آوردنش خیلی خیلی ساده تر از انتگراله هست 

واسه حل از روابط سینماتیک میشه استفاده کرد ؟به نقل از @Hosein@ :شما که اوستاییاون رابطه ی x به دست آوردنش خیلی خیلی ساده تر از انتگراله هست
![]()

از اشعار بابا طاهر عریانم میشه استفاده کرد !به نقل از Pariya :واسه حل از روابط سینماتیک میشه استفاده کرد ؟

وقتی دو جسم رو توی فضا رها میکنی طبق فرمول پتانسیل موثر ، چون تکانه زاویه ای وجود داره، این دو جسم حول مرکز جرمشون میچرخن ، اگر تکانه زاویه ای صفر باشه اون وفت بهم برخورد میکنن !! ( این سواله دو روزه ذهنمو ریخته بهم که مگه میشه اینجوریبه نقل از @Hosein@ :از اشعار بابا طاهر عریانم میشه استفاده کرد !
محدود نکن خلاقیتتو به دانسته هات ! (من و کنفوسیوس با هم !)
)